Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szobat berlek, a paromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szobat berlek, a paromnak lakasa van es nem akar osszekoltozni, erdemes ebben a kapcsolatban benne maradnom?

Figyelt kérdés

Ugyanabban a varosban lakunk, neki lakasa van en szobat berlek idegen emberekkel lakok

Ha ennyire nem tudunk fejlodni a kapcsolatban hogy osszekoltozzunk erdemes benne maradnom? En szeretnek osszekoltozni vele, semmi ertelme varni de ő nem mondja hogy koltozzek oda.

Ugy erzem az idomet vesztegetem

23L

2022. jún. 9. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
31%

Valaki mondja már el, hogy miért korai fel év után össze költözni? Milyen kötöttséggel jár ? Nem értem, komolyan.

Kérdező, én megértelek, a féltékenység beszel a kommentelők nagy részéből, mert soha egyikkel sem akart lakni senki :D

23N

2022. jún. 10. 07:31
 62/70 anonim ***** válasza:
73%
61-es,úgy néz ki, hogy a kérdezővel se nagyon akar a krapekja.
2022. jún. 10. 07:34
 63/70 anonim ***** válasza:
25%

Ugyan, mire lennének féltékenyek, de komolyan?

Majd, amikor már túl leszel néhány kapcsolaton és kicsit érettebb leszel, akkor te is rá fogsz jönni, hogy marhára nem kell kapkodni.

2022. jún. 10. 08:41
 64/70 anonim ***** válasza:
43%

Nekem tesóm úgy költözött össze a pasijával, hogy az ex helyén még meleg volt az ágy... nem volt 2 hónapja se a szakításuk, és még alig egy hónapja ismerték egymást tesómmal. Most már 3 éve együtt vannak boldogságban. Rohadtul nem ezen múlik az összeköltözés, hogy most csak pár hónapja vannak együtt, vagy évek óta, hanem azon, hogy közösen tervezik-e a jövőt. Nem értem mit kell erőlködniük itt az inceleknek teljesen valótlan tévképzeteken.

A kérdezőék is összeköltöznek, aztán a kérdező szépen fizeti a rezsi felét, és ez így van rendben.

2022. jún. 10. 08:43
 65/70 anonim ***** válasza:
32%

Én se értem miért gáz fél év után összeköltözni - nem házasság-gyerekvállalás-csok a kérdéskör. Milyen felelősséggel, felmérhetetlen következményekkel jár összecuccolni...??

63-nak: nem kapkodás, de minél idősebb vagy, annál kevesebbet tötymörögsz - mert mire kéne várni még 54 randin keresztül, hogy jobban megismerd, jobban mint együtt élve...?

2022. jún. 10. 08:45
 66/70 anonim ***** válasza:
15%

Voltak már kapcsolataim, nem is egy, volt több éves is. És ez most mit magyaráz meg?

Miért kell mindig a korral jönni? Rengeteg ember kevésbé erett 30-40 évesen, a kor semmire sem magyarázat, úgyhogy kar is ezzel érvelni.

Miért lenne kapkodás ?

Kertem egy érvet. Ez nem érv, hanem valami hülyeség, amit tényként közöltel.

A mostani párommal egy éve vagyunk együtt, ebből 8 hónapja együtt elunk. Egy rohadt veszekedés nem volt köztünk, úgyhogy valamit mégiscsak jól csinálok.

Ha valaki a másikkal akar lenni, egyáltalán nem gyors ez a tempó.

2022. jún. 10. 08:53
 67/70 anonim ***** válasza:
19%
Ennyi, 66-os. Ha valaki a másikkal akar lenni. Ha mi együtt akarunk élni, akkor 2 hónap után is össze lehet költözni - nem tiltja a vallásunk:) - és lehet albérletben, én lakásomban, övében. Ha akarjuk. Csak ennyin múlik.
2022. jún. 10. 08:59
 68/70 anonim ***** válasza:
19%

"Egy rohadt veszekedés nem volt köztünk, úgyhogy valamit mégiscsak jól csinálok."

Na ebből látszik, mennyire éretlen vagy! Ha elhiteted magaddal, hogy egy kapcsolat attól jó, hogy soha, semmi nézeteltérés nincs köztetek, akkor tényleg van mit tanulnod még az életben! Marha őszinte lehet a kapcsolatotok!

2022. jún. 10. 09:01
 69/70 anonim ***** válasza:
28%

Jesszus isten 🤣 na jó, inkább hagyjuk. Figyelj, nem tudom, ki bántott meg vagy hagyott el, de sajnalom.

Nem attól lesz jó a kapcsolat, hogy nincs vita. Nem is ezt mondtam.

De tudod, ha az ember jól választ, akkor hasonlót választ, mint amilyen ő maga. Namarmost, ha ez így van, akkor egy hasonló emberrel kevesebbet vagy nem igazán fog vitázni, mert nincs min.

Néha vannak nezetelteresek(kb fel évente egyszer), akkor azt normálisan és nem veszekedve megbeszeljuk. Szerintem kicsit komolyabb a párkapcsolati kultúrám, mint a tied.

Ha azt irtam volta, hogy vitatkozunk, akkor meg azért szóltál volna be. :D

2022. jún. 10. 09:05
 70/70 anonim ***** válasza:
86%

Az egész vita értelmetlen arról, hogy mennyi idő után kellene összeköltözni.

Ebben az egészben az lenne a lényeg, hogy a kérdezőnek kellene megkérdeznie a párját, hogy ő hogy gondolkodik az összeköltözésről. De gondolom nem meri megkérdezni, mert azt ő is érzi valahol, hogy ezt a pasinak kellene felajánlani. De a párja ezt NEM tette meg. Akkor most mit lehet csinálni?

Le kell ülni és megbeszélni, hogy ki mit szeretne a jövőben. Lehet hogy a pasi is szeretne összeköltözni, de az is lehet hogy nem. Meg kell tőle kérdezni, mert így akár ítéletnapig lehetne várni, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

2022. jún. 10. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!