Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szobat berlek, a paromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szobat berlek, a paromnak lakasa van es nem akar osszekoltozni, erdemes ebben a kapcsolatban benne maradnom?

Figyelt kérdés

Ugyanabban a varosban lakunk, neki lakasa van en szobat berlek idegen emberekkel lakok

Ha ennyire nem tudunk fejlodni a kapcsolatban hogy osszekoltozzunk erdemes benne maradnom? En szeretnek osszekoltozni vele, semmi ertelme varni de ő nem mondja hogy koltozzek oda.

Ugy erzem az idomet vesztegetem

23L

2022. jún. 9. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Azert mert nincs lakasom akkor nincs semmim? Hol eltek ti?
2022. jún. 9. 20:38
 52/70 anonim ***** válasza:
6%
52. Ha nőknek szabad igy hozzáállni, akkor nekünk is!
2022. jún. 9. 20:58
 53/70 anonim ***** válasza:
73%

Akkor adja ki a lakását és ketten bereljenek egyet

Így most még mi kifogást találtok vele szemben himsoviniszta potsok?

Én nő vagyok és nekem volt lakásom, nálam élünk

Akkor a párom csak a potset hozta a kapcsolatba...?

Veletek hogy nő szoba Nem áll az 100

2022. jún. 9. 21:10
 54/70 anonim ***** válasza:
79%

"Kíváncsi lennék a női válaszolók mit válaszolnának, ha a kérdés úgy szólna a kérdező nő, neki van lakása és a férfi akar hozzá költözni fél év után albérleti szobából."

Fél év után? Hozzám 1(!) hét után akart beköltözni a pasi. Vége is lett azonnal a "kapcsolatnak".

2022. jún. 9. 21:41
 55/70 anonim ***** válasza:
6%
54. Érdekes hogy fordítva nincs bajod evvel!
2022. jún. 9. 22:09
 56/70 anonim ***** válasza:
42%
Azért az 1 hét nem feélév, de amúgy a fél évet is korainak tartom.
2022. jún. 9. 22:53
 57/70 A kérdező kommentje:

53

Nem ertem ezt az egeszet, irtam hogyha nem lenne lakasa akkor kozosen vennenk ki de akkor is ossze akarnek vele koltozni. De igy hogy van lakasa es oda koltoznek minden vagyok csak jo nem, ezert az egyert amiert le mertem ezt irni..

Ezeknek barmitondasz bele kotnek,es barmit irok csak a lakasa kell a ferfinak. Ennyi az eletetek hogy itt irkaltok ki mit visz a kapcsolatba, mert az eletbe egy no nem all veletek szoba

2022. jún. 9. 23:13
 58/70 anonim ***** válasza:
30%
Ha fél év után azért akarsz szakítani, mert nem költöztök sössze, akkor szakíts, de a fél év elég korai.
2022. jún. 9. 23:18
 59/70 anonim ***** válasza:
18%
57. Olyan lehuzos libák mint te nem is kellenek!
2022. jún. 9. 23:18
 60/70 anonim ***** válasza:
31%

53 vagyok

Így van bármit írsz aranyaso vagy

Mi 4 hónap után költöztünk össze

Akinek fel év korai ő 14 éves? Mert akkor korai igen

Fel év randizni után mire kéne még várni?

Mindegy

Beszélj vele minden esetre mit gondol

2022. jún. 10. 07:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!