Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szobat berlek, a paromnak lakasa van es nem akar osszekoltozni, erdemes ebben a kapcsolatban benne maradnom?
Ugyanabban a varosban lakunk, neki lakasa van en szobat berlek idegen emberekkel lakok
Ha ennyire nem tudunk fejlodni a kapcsolatban hogy osszekoltozzunk erdemes benne maradnom? En szeretnek osszekoltozni vele, semmi ertelme varni de ő nem mondja hogy koltozzek oda.
Ugy erzem az idomet vesztegetem
23L
Mi 4 hónap után már együtt éltünk. Most leszünk 3 éve együtt pár nap múlva, 2 hete volt az esküvőnk.
Igen, mi 40+-osak vagyunk, már nem fiatalok. Valószínűleg fiatalon nem ment volna minden ilyen gyorsan. Mi már rohanunk a temetőbe:)) de viccen kívül, mi nagyon szerettünk volna együtt élni és amint találtunk, ki is vettünk egy lakást.
De amúgy álljon már meg a menet. Pont a férfinak nem kene tartania semmitől, hiszen ő biztosan marad a saját lakásában, ha bármi van és szakítanak. Itt pont a kérdező lenne kiszolgatltatottabb helyzetben.
Fel év után már ennyi idős korban simán össze lehet költözni, minek húzni halasztani?
Persze kényelmesebb egy olyan kapcsolat, ahol a felek heti egyszer látják egymást néhány órára, aztán évekig együtt maradnak, mert fogalmuk sincs, milyen ember a másik, hiszen nem élnek vele együtt.
Lehet, hogy hamar szétmennek, ha össze költöznek de az is lehet hogy rájönnek, hogy sokkal jobban össze illenek, mint gondoltak. Miért lenne ez ördögtől való?
23N
Mi 21 évesen is egyből összeköltöztünk. Mivel ha szereted a másikat akkor miért akarnád hogy kidobja az albi pénzt az ablakon, amikor a közös jövőre is el lehet azt rakni?
Ja hogy nem tervez veled közös jövőt 🙃
Van egy kialakult életformája. Hosszú idő lesz, mire valakiért feladja. És ez nem a csajozásról szól.
Nagymamámtól örököltem a lakásomat. Másfél szobás. Egyik a nappali dolgozóm, másik a hálóm. Éppen elférnek a szekrényben a holmik. Egy embernek elég, két embernek kicsi. Sokszor megesik, hogy alig várom, hogy becsukjam magam mögött az ajtót, s egyedül legyek, olvassak, stb. Világrengető, tartós, kipróbált kapcsolat kell, hogy ezt a biztonságot feladjam. Fél év csak az első lépések időszaka. Az még semmi.
21-es választ írtam. Nem írtam, hogy ő selejt, nyomorék és kihasználják. Hanem hogy fél év után ha mindkét fél szeretne, bőven össze lehet költözni felnőtt emberként.
Amúgy a 22 és 23 sem azt írta, amit te kiolvastál belőle. "Ki a faszt érdekel" a stílus maga az ember, életem.
A bezzeg mi azok a logikus gondolatmenetek.
Senkit nem érdekek az anomália életed. Te is sokat tanulhattál egyetemen xD
Egy dolog biztos, hogy senkire nem lehet rákötelezni, hogy befogadjon a lakásába. Vagy megteszi ÖNKÉNT, mindenféle "ráhatás" nélkül, vagy nem tudsz mit csinálni (max. szakítasz, ha nem tetszik).
Azt nem értem hogy miért írtad hogy utcára kerülsz, ha nem költöztök össze?
Nem tudod fizetni a szobát amit bérelsz?
24-es!
Mindenki a saját tapasztalatán keresztül tud válaszolni, érvelni.
Kérdező feltette a kérdést, lehetséges válaszokat kapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!