Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szobat berlek, a paromnak lakasa van es nem akar osszekoltozni, erdemes ebben a kapcsolatban benne maradnom?
Ugyanabban a varosban lakunk, neki lakasa van en szobat berlek idegen emberekkel lakok
Ha ennyire nem tudunk fejlodni a kapcsolatban hogy osszekoltozzunk erdemes benne maradnom? En szeretnek osszekoltozni vele, semmi ertelme varni de ő nem mondja hogy koltozzek oda.
Ugy erzem az idomet vesztegetem
23L
Én sem értem miért tesznek úgy egyesek, mintha az összeköltözés bármiféle elköteleződéssel járna. Ez nem házasság. Én pár hónap után költöztem a férjemhez, ha nem lett volna lakása, akkor pár hónap után közös albérletbe mentünk volna, mert szerettük egymást, együtt akartunk élni.
Nekem a kapcsolat amíg nem lakunk együtt, addig nem komoly, csak tini szintű járogatás. Amit valaki itt írt, hogy nála 3 év kellett az összeköltözéshez, az nálam esélytelen lett volna, mert nem szeretem pazarolni az időmet. Másnak meg máshogy jó, ez a szép, hogy nem vagyunk egyformák.
Kérdező, neked kell tudnod, hogy mennyi várakozás fér bele. Most ebből a szempontból tök mindegy, hogy van az egyik félnek saját, vagy közös albiba mennének, mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mennyi időt áldoz rá a randizgatós korszakra. Beszélj erről a barátoddal, hogy neki mik a tervei. De amíg nem laksz együtt valakivel, addig találkozgathattok akármennyit, nem fogod megismerni.
Milyen befogadasrol beszeltek ti?
Egy par vagyunk, miert ne kotlozhetnek hozza oda? Minek vagyunk akkor egyutt ha ennyit nem akar tolem? Mirol beszeltek ti?
#29,
nem a kérdező írta, hogy az utcára kerül, hogyha nem fizeti az albérletet, hanem más írta, hogy talán azért nem hívja magához a kérdezőt, mert ha nem illenek össze, talán rosszul esne kitennie őt a lakásából.
Kérdező, azt azért én is furcsállom, hogy a mai világban, amikor elegendő pár hét (hónap) és már összeköltöznek a párok, a fiú eltűri, hogy fizesd az albérletet, holott ő egyedül él. Van elég hely kettőnek a lakásban?
"mivel ha nem jon ossze en tenyleg az utcan leszek"
Ezt a kérdező írta a 19-es válaszában. Ha össze is költöznek emberek és szakítanak egymással akkor is vissza mehet albérletbe az akinek nincs saját lakása. Miért lenne az utcán? Ha most tud szobát bérelni, akkor bármikor tud, nem?
Lehet hogy egy pár vagytok, de mindenki maga dönti el hogy kinek engedi meg hogy beköltözzön a lakásába. Ezen nincs mit vitatkozni. A párod dönt, mert övé a lakás (és nem a tiéd). Nem a "befogadni" szón kell lovagolni.
Ha ő úgy gondolja, hogy veled akar élni akkor biztos felajánlja. De ezek szerint még eddig nem gondolta úgy.
“Kedves” 24-es
22-es válaszoló vagyok
Azért irtam le a példát, mert meg szerettem volna mutatni, hogy milyen, amikor tényleg komoly a kapcsolat es az ember nem kétes kifogásokat.
Érdekes módon mások házasodnak is fel éves kapcsolat után, úgyhogy egy összeköltözés, ami semmi pénzzel nem jár, ne legyen már akkora lemondás.
Ha valaki szereti a másikat szerintem evidens, hogy minél többet vele akar lenni, minél inkább meg akarja ismerni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ne heti párszor pár órára találkozzanak, hanem megtapasztalják, milyen a másik mellett az élet, mennyire vannak egy ritmusban, van-e valami olyan potenciális problemaforras,értek különbség, ami idővel probléma lehet.
Lepontozhatsz, de ettől nem lesz kevésbé igazam.
Udv, az egy éve boldog párkapcsolatban elő, ebből 8 hónapja a párjával elő 23N 😘
Engem nem zavarna, ha az én lakásomba költözne és nem fordítva.
Mégis, ha nem hazasodunk és válunk ( de meg akkor sem, mert a házasság előtt szerzett vagyon NEM feleződik), szerinted hogy turna ki? Plusz én nem ilyen szrokkal vagyok együtt, akik ilyet megtennének, eleg gaz így gondolkozni.
Nekem is volt lakásom már 20 éves koromban. Rengezeg nőt behúztam a csőbe. Ahol dolgoztam akkoriban, sokan vidékről jártak, vagy albérletben laktak. Én egyedülálló voltam és a munkahelyen elterjedt, hogy ez egy jó parti, mert van kéglije. A legkomolyabban mondom, hogy jobbnál jobb nőket döngettem, hitegettem őket, hogy ez egy komoly kapcsolat, később majd összeköltözünk blablabla. Amikor már nem lehetett tovább odázni, szakítottam a nővel, de addigra már másnak udvaroltam, aztán etettem a következő csajt.
Lehet a te pasid is ezt csinálja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!