Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szobat berlek, a paromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szobat berlek, a paromnak lakasa van es nem akar osszekoltozni, erdemes ebben a kapcsolatban benne maradnom?

Figyelt kérdés

Ugyanabban a varosban lakunk, neki lakasa van en szobat berlek idegen emberekkel lakok

Ha ennyire nem tudunk fejlodni a kapcsolatban hogy osszekoltozzunk erdemes benne maradnom? En szeretnek osszekoltozni vele, semmi ertelme varni de ő nem mondja hogy koltozzek oda.

Ugy erzem az idomet vesztegetem

23L

2022. jún. 9. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
86%
Azta. Azért húsz évesen ennyire egy gerinctelen alaknak lenni szerintem nem büszkeség :D
2022. jún. 9. 14:09
 42/70 anonim ***** válasza:
0%
41-es, mert a nők gerincesek igaz? Ingyen albit kerestek és természetben fizettek volna😃. Szerették volna megvetni a lábukat Budapesten, minden nélkül. Inkább úgy mondanám, már 20 évesen átláttam a szitán.
2022. jún. 9. 14:14
 43/70 anonim ***** válasza:
93%
Hat akkor te nem nőkkel jottel össze, hanem prostikkal. Nekem egyetlen no ismerősöm sincs, aki ilyet csinált volna :D
2022. jún. 9. 14:24
 44/70 anonim ***** válasza:
0%

43-as, mondam én hogy nem?

Haaaajaj, azok voltak a szép idők!

40#

2022. jún. 9. 14:30
 45/70 anonim ***** válasza:
90%

Mennyi időt töltesz nála amúgy? Párommal nálunk nem megbeszélve volt összeköltözés, hanem 1-2 hónap alatt kialakult, hogy kb csak aludni járt néha haza, volt fogkeféje, ruhái, kajája a hűtőben, áthozta a konzolját, bevásárolt, kapott kulcsot, aztán egyik este vacsora közben rájöttünk, hogy mi tulajdonképpen együtt élünk.

Ha nálatok is ez a helyzet, akkor szerintem nem feltétlenül kell ezt sürgetni, hanem szép lassan kialakul magától, óvatosan tapogatózhatsz ("Jajj, képzeld, XY most költözött össze a párjával" vagy mondhatod, hogy nem tetszik a jelenlegi bérelt szobád, szerinte merre nézegess stb). Szerintem például nem gáz rákérdezni, hogy gondolkozik-e összeköltözésen vagy legalábbis ha nekem normálisan tálalják és nem követelőzve, akkor én nem sértődnék meg rajta.

Ha viszont nagyon tartja a határokat (nem lehetnek saját cuccaid nála, nem kéri ki a véleményed, nincs kulcsod, nem maradhatsz nélküle ott, ha esetleg több napot vagy ott és kb zavarna haza), akkor szerintem ez fél év után kuka, mert nem tervez veled.

2022. jún. 9. 16:01
 46/70 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, hogy miért írod szerinted ő attól fél, hogy egy esetleges szakítás után te az utcán lennél? Van egyáltalán kereseted, vagy a szobát esetleg a szüleid fizetik? Mert ha van kereseted, akkor szakítás után tudnál szobát bérelni.

Amúgy meg nem mindenki akar fél év után összeköltözni, hiába van saját lakás. Ettől még a párod tervezhet veled hosszabb távon.

2022. jún. 9. 16:48
 47/70 anonim ***** válasza:
100%

46-os, nem ő vetette ezt fel, hanem egy másik válaszoló. Erre helyeselt a kérdező, hogy igen, lehet, attól fél a pasi, hogy akkor ő szakítás után az utcán lenne. Szóval ez nem az ő fejéből pattant ki.

Úgy van is valóság alapja, hogy ugye felmondja a mostani bérelt szobáját, és hirtelen nem biztos, hogy azonnal talál. És akkor bizony egy esetleges szakítás után a pasi jóindulatára van utalva, szóval vagy addig is (pár hétig) ott lakik még (amíg talál albit), vagy csövezik a híd alatt. Szóval azon van a hangsúly, hogy azonnal nem biztos, hogy találna.

2022. jún. 9. 17:57
 48/70 A kérdező kommentje:

Jezusom, nem is olvasom tovabb eleg volt beloletek 😂

Miert ne koltozhetnek hozza oda miert ne vagyhatnek erre amikor egy par vagyunk, az az alap hogy kozos eletet szeretnek vele. Az osszes valasz arrol szol hogy en mit kepzelek amiert oda akarok koltozni a lakasaba...hala az egnek hogy van neki lakasa. Es igen, nekem nincs!

Irigy rosszindulatu emberek vagytok mind!

2022. jún. 9. 18:46
 49/70 A kérdező kommentje:
Koszonom annak, aki tanacsot adott es kulturalt modon irt!
2022. jún. 9. 18:49
 50/70 anonim ***** válasza:
14%
Azért gáz, kérdező, mert a kapcsiba te csak a cunádat viszed, nincs semmid. De majd az egyenlőség híve leszel, ha már beköltöztél😃
2022. jún. 9. 19:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!