Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik bántalmazó kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik bántalmazó kapcsolatból jöttek ki, tőlük szeretnék kérdezni? (!)

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja jöttem ki egy nárcisztikus bántalmazó kapcsolatból. Elvileg már biztonságban kellene éreznem magam, de a napjaim hullámzóak. Egyik nap vidám vagyok, és szabadnak érzem magam, másik nap konkrétan pánikrohamom és halálfélelmen van. Ez elmúlik, de amig tart, az alatt az van bennem, mi lesz ha újra kezdi az ördögi kört, (mindenhonnan le van tiltva, de mégis ez van a fejemben, ez a rettegés) és visszaránt, ahogy sok éven át tette? Az eszem tudja, hogy az ilyen nárcisztikusok valójában gyerek szinten vannak érzelmileg, és nincs empátiájuk, veszélyesek, viszont a fagyás és a döbbenet amit a kegyetlen hidegvérű tettei okoztak, még sajnos időnként bevillannak. Sosem tudhattam mikor mi lesz a gondja velem, miért fordul el tőlem hirtelen, a sok hallgatással való büntetése, a rettegés amit éreztem akkor, még időnként eluralkodik rajtam. Akik bántalmazó kapcsolatból jöttek ki, ők is hasonlókat éreztek miután már megszakadt a kapcsolat?
2022. jún. 6. 09:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
34%
17 igen, tudatosak. Nincs pszichológiai bajuk, ezért pszichológiai segítség teljesen értelmetlen is.
2022. jún. 6. 11:37
 22/42 A kérdező kommentje:
Mindent a kedve szerint, amiben semmilyen következetesség nem volt. Pofátlan hazugságok tömege, manipuláció, önsajnálat, és sorolhatnám. Olyan szinten következetlen volt a viselkedése, mintha egyszerre több ember lenne, és sosem tudni holnap vajon melyikkel fogsz találkozni. Vajon odaforduló, beszedes lesz, vagy ellenkezőleg? Neki mindenki egyforma, kivéve azt, hogy aki jobban ajnározza, aki jobban hagyja hohy a fejét a víz alá nyomja, hogy a beszélgetést a kommunikációt is kontrollálja, akkor időlegesen az az ember lesz a "kedvence".
2022. jún. 6. 11:38
 23/42 anonim ***** válasza:
A gyereket pofozó szülők js tudatosak, megérdemeltnek tartják a büntetést és szeretik is a gyereküket. A bántalmazok ugyanez, csak sulyosabb formában meg azok legalább bocsánatot is tudnak kerni és meg akarnak változni. A gyerekpofozó szülők még bocsanatot sem kérnek és megváltozni sem akarnak. Pedig tb ben van hogy még pofozni sem szabadna a gyereket csak a tarsadalmi elfogadottság miatt nehéz betartatni a szabályzást
2022. jún. 6. 11:40
 24/42 A kérdező kommentje:
Mindenki köszönöm, hogy ezt így kiírhattam magamból, jobban is érzem magam.
2022. jún. 6. 11:41
 25/42 anonim ***** válasza:
22%
Felesleges elemezni hogy társadalomban másokkal milyenek, mert teljesen mást jelent nekik egy párkapcsolat és párkapcsolatban a nő, mint egy munkahely haveri kör vagy bármi. Ez két külön lap. A nő ilyen esetben(ha a párja), minden rosszat szimbolizál csak nekik(ahogy az anyjuk anno), akinek büntetés jár. Es akinek éheznek a szeretetére hiaba kapják azt meg akkor sem érzik hogy szeretve vannak. Mert egy gyökér anyjuk volt.
2022. jún. 6. 11:44
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Gázlángozni próbált már?

Mert ha éppen nem lesz rajongója, akkor visszaédesget magához. Aki fogékony elhinni azt amiket ilyenkor mondanak, azok be is dőlnek nekik, és vissza is szoktak menni hozzá. És kezdődik elölről minden.

2022. jún. 6. 11:46
 27/42 A kérdező kommentje:
26-os igen! Ezt játszotta velem évekig! S mivel empatikus vagyok, fel sem merült bennem az, hogy ez egy játszma. Én sosem játszmáztam senkivel sem. Amúgy ahogy észrevettem, már egy ideje van neki más, de szegény ugyanúgy fog járni, mint ahogy én is. Úgyhogy igen, sajnos ujra indította számtalanszor a beteges köreit, de bennem meg fel sem merült sokáig az, hogy ez egy durva manipuláció.
2022. jún. 6. 11:58
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez jellemük. Személyiség. Nem jatszma manipulácio, hanem ők ezek, ilyenek.
2022. jún. 6. 12:02
 29/42 anonim ***** válasza:

Nézd kicsiben. A szülő egyszer elviszi a gyereket fagyizni, másszor meg felképeli mert nem fogadott szót.

Amikir fagyizni viszi akkor manipulálja a gyereket? Nem. Hanem ő ez.

2022. jún. 6. 12:03
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem ilyenek, ugyanis tudatosan bántalmaznak. Nyilvánosan masok. A bántalmazásuk egy döntés. Bántalmazni akarnak.
2022. jún. 6. 12:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!