Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bántalmazó kapcsolatból jöttek ki, tőlük szeretnék kérdezni? (!)
Keress fel egy pszichológust!
Meg kell törnöd ezt a folyamatot, hogy hatalma van feletted szakítás után is.
En fizikai bántalmazotol lépek ki.
Jelenleg ambivalens érzelmeim vannak. Ami természetes. Ők nagyon jol tudnak szerelmi kötődést kialakítani, mert szerelmesek, csak épp az agresszio a kommunikácios eszköztáruk is, teljesen abban a hitben vannak hogy jogos a büntetés vélt sérelmek miatt. Hogy jogisan lépnek fel tettlegesen (ahogy a szüleik is eluk szemben anno. Természetes nekik az agressziv kommunikácio)
Reálérzékük gyenge, azaz kitalált világban élnek(féltékenyek a semmire is). Feszültség gyűlik fel bennük a vélt sérelmeik miatt az egy ponton kitörik, robban, akkor dühöngenek, amit mély megbánás bocsánatkérés követ ez mellett olyan szinten hozzák le a csillagokat amire átlagférfi képtelen. Érzelmileg mindent nyujtanak(mindent alá tudok támasztani linkekkel, ha kell)
A szakitastol rettegek, gyilkos kapcsolatai is vannak akik 5000-ért is ölnek, és mégcsak be sem mártanák őt, ha elkapják.minden rosszembernek személyesen is be vagyok mutatva, tudják ki vagyok.
Engem olyan dolgok nyugtatnak meg, pl hogy ha otthon alszom tiszteli az "ingatlant". Azaz nem tör be nem gyujt fel,nem gyujt fel nem mer a szonszédok miatt ott balhézni es erre utasításokat sem ad, de mert a rendirség tud róla hogy milyen a kapcsolatunk, első számu gyanusitott lenne bármi torténne velem.
Szerencsém hogy tart a rendőröktől.
Nem pszichés betegek hanem nagyon is racionálisak orvos rendőr szomszed szülők előtt dührohamok alatt is képesek azonnal jópofira váltani.
Én modszeresen építem le.
Nem tiltom meg ilyenek mert nem csak náluk de mindenkinel szakitás után minden ex magárol infokat ad es jobb ha azt tudom. Tisztában akarok lenni azzal pl hogy ejszaka nyugodtan aludhatok mert tudom hogy dolgozik, azzal is hogy nem bosszut forral, nem fenyeget csak szidalmaz, ha fenyegetne meg tudnám azt hogy mivel fenyeget, mi a célja hogyan akar ellenem tenni. Nekem biztonságérzetet nyujtanak az informáciok a gondolatairol!
Eddig egyszer mindta csak hogy lejáratni akar mindenki elott hog y en r.banc vagyok. De egyszer sem mondott még olyat hogy szól egy két embernek vigyázzak magamra az utcán..egyszer mondta hogy nelkulem meg akarna halni öngyilkos lesz(ennek elvette az élét átforditotta viccelodésbe hogy ne vegyem komolyan), de egyszer nem fenyegetett olyannal, hogy megölne.
Folyamatosan asszisztálom a folyamatokat benne hogy mik mennek benne végbe szakítás alatt. Hogy kezdu unni hogy telon beszelunk nem találkozunk. Ez mar hatalmas szó hogy unja kibírja, korábban kocsival is követett mindenhova kötelezett arra hogy beszáljak, semmiféle szabadságot nem hagyott, az már haladás.
Erre egy bírónő "tanított", aki állandoan úgy kért tőlem informáciokat, amiket hatóságilag sem tudtak megszerezni, (mert a rendőrök st.rnak bele!pl tartózkodási hely külföldön), hogy kérdezzem meg at exem!!igy egy korábbi exemmel folyamat fel kellett vennem a kapcsolatot, es csodák csodájára annyira hülyék, hogy infokat adnak ki nekem magukrol.többet tudtam az exemrol mint a rendőrség pedig unios körözés alatt volt!, es nekem kellett mégis a tart.helyérol adatokat szolgáltatnom!
Szoval ez az egyik hogy mindent tudj rola arrol is miket gondol el tudott e már magában engedni vagy bosszut forral rögeszméje vagy es dühöng e.
En azzal küzdök hogy ne békuljek ki, mert amiket nyújt viszont pozitívan, az mindent visz!
De a szép tettek cseledetek a csillagok lehozása az erőszak része hogy fennt tudja tartani az ördögi kört.
Az segit még nekem hogy továbbra is FENNTARTJA azt hogy nem bízik bennem. Hogy szerinte én flörtöltem, a sérelmei jogosak! Amig ebben a hitben él hogy én a szemében megbízhatatlan vagyok addig mindig is lesznek kitörései. A bántalmazásokat mai napig jogos büntetésnek hiszi. A joggal tisztában van hogy pl ne látszódjon, vagy rámterhelő is tudjon lenni ha ebből rendőrségi ugy lenne.azaz tudjon engem vádolni mintha en provokáltam volna stb.
Mi jelenleg ott tartunk amiért minden lépését gondolatát kontroll alatt tartom azaz mindig beszélek vele a szakitás témát is érintve arra kihegyezetten figyelem a reakcióit, en ugy látom kezd hozzászokni a gondolathoz hogy vége eddig max annyit kaptam hogy na bebizonyitom a szakítással hogy valoban r.banc vagyok es szid. Eddig még nem ment tovább hogy fenyeget is. De mivel elkezd dühöngeni igy ma még gyakorta elveszek a szakitás élét mintha hajlanék békülésre. Aztán ujabb beszelgetésnél megint a szakítás a téma.
Arra megyek rá hogy beleunjon es magátol akarjon már lerázni vagy lazán fogadja el hogy vége.
De ez mellett gyengítenek az ambivalens érzéseim hogy hiányzik és annyi minden vár még ránk, annyira tökéletes volt ill lett volna minden vele. Soha nem fogja nekem más igy a csillagokat lehozni. Stb stb
*Néha rettegek, de nyomon követem a gondokatait, hol van mit csinal stb ez megnyugtat, de nekem erosebb az hogy álmaim vesznek el amiket vele álmodtam es amiket senki nem fog pótolni.
Nem traumatizálodtam sima szakitásnak fogom fel.
ha egyszer bántalmazó kapcsolatban voltál, sajnos nagy az esélye, hogy következő kapcsolataid is ilyenek lesznek. Valószínűleg a felmenőid között előfordult ez és az ottani mintát követed. Ezen lehet segíteni, de nem könnyű. Érdemes önismerettel foglalkoznod.
Továbbá nane.hu oldalon nézzél szét, fogsz segítséget találni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!