Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval az miért ennyire elítélendő ha nincs, vagy ha esetleg van de utál vezetni meg autót tartani mert sok baj van vele. És sokba is kerül.

2022. márc. 1. 09:51
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
74%

#38: valaki a buszmegállóban szeret állni 40 fokban, más meg a strandon hűsölni. Mások vagyunk, nincs ezzel semmi gond. Én csak a magam szempontjait írtam a kérdésre, hogy szerintem(!) milyen gondolatmenet miatt tartja sok ember (de nem mindenki és nem kizárólag a nők) fontosnak a jogsi/autó meglétét és negatívumnak a hiányát. Ez még mindig relevánsabb válasz a kérdésre, mint a sok jelentkező, hogy nekik nem fontos.

Amúgy Budapesten én már fizettem jó párszor 4000-nél többet taxira. A belvárosból belvárosba valóban ennyi a max, de akár a reptérre, akár a külsőbb kerületekbe szeretnél eljutni, máris többe kerül. Budapest határa nem egyenlő a Hungáriával (hah, bárcsak).

2022. márc. 1. 12:19
 42/55 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, ebben is különbözünk, nekem pl. nem kell random helyekre mennem. Akkor lehet tényleg megérné az autó. Taxiban sem ültem soha.
2022. márc. 1. 12:29
 43/55 anonim ***** válasza:

"hogy repcsivel menjetek "

Igen, a helyszínen meg lehet autót bérelni.

2022. márc. 1. 12:47
 44/55 anonim ***** válasza:
43, annak, aki tud vezetni.
2022. márc. 1. 12:55
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sőt repülés nélkül is lehet autót bérelni. :-)

Egyszer, amikor már együtt voltunk a feleségemmel, de még nem volt gyerekünk és autónk, olyan helyre mentünk nyaralni, amihez autó kellett. Hát béreltünk egyet! Másfél hétre a bérleti díj messze olcsóbb volt, mintha egész évben fizettem volna az autó fenntartás minden költségét. A pénzemért cserébe rendben tartottak egy autót nekem, minden vele kapcsolatos intéznivalót megcsináltak, nekem csak bele kellett ülnöm és hajtanom.

Szóval akinek a hétköznapokban egyáltalán nem kell autó, annak még a nyaralás kedvéért sem érdemes vennie. Egyszerűbb is, olcsóbb is bérelni.

2022. márc. 1. 12:58
 46/55 hollófernyiges ***** válasza:

"a kék túrát csináljuk éppen"

Én tömegközlekedve csináltam meg a kéktúrát és belátom hogy vannak előnyei ha a kiindulási pontra autóval mehetsz, de aztán jelentkeznek a hátrányok is. A túra végén vissza kell jutni az autóhoz és akkor ugyanúgy menetrendhez vagy kötve, ráadásul a buszok jellemzően nem a kis istenhátamögötti falvak között járnak, hanem a megye/járási központból tesznek kört. És az sem mindegy hogy harminc kilométer hegyen-völgyön járás után csak el kell terpeszkedned félálomban a busz ülésén vagy még vezetned kell három órát hazáig.

2022. márc. 1. 13:09
 47/55 anonim ***** válasza:
#45: Ez oké, de mégis milyen vezetési rutinja lehet annak, aki egy évben 2 hetet vezet?
2022. márc. 1. 13:17
 48/55 anonim ***** válasza:
19%

Női logika.

Jogsi = kocsi.

Kocsi = JÓ, azaz DRÁGA kocsi.

JÓ, azaz DRÁGA kocsi = Van pénz lóvéra.

Van pénz lóvéra = Rám is fog költeni a kani.

2022. márc. 1. 14:11
 49/55 anonim ***** válasza:
37%
#48 nőként fingunk nincs arról, melyik az olcsó meg a drága kocsi, ez a ti mániátok.
2022. márc. 2. 08:06
 50/55 anonim ***** válasza:
16%

49.-re.

Ja, mert a nőstények barlangokban és föld alatti üregekben húzzák meg magukat.

Olvasol női magazinokat? Jobban vágják a mai csajok az öltöny, óra, kocsi, telefon,...márkákat és árakat, mint a pasik.

2022. márc. 2. 09:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!