Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?
#38: valaki a buszmegállóban szeret állni 40 fokban, más meg a strandon hűsölni. Mások vagyunk, nincs ezzel semmi gond. Én csak a magam szempontjait írtam a kérdésre, hogy szerintem(!) milyen gondolatmenet miatt tartja sok ember (de nem mindenki és nem kizárólag a nők) fontosnak a jogsi/autó meglétét és negatívumnak a hiányát. Ez még mindig relevánsabb válasz a kérdésre, mint a sok jelentkező, hogy nekik nem fontos.
Amúgy Budapesten én már fizettem jó párszor 4000-nél többet taxira. A belvárosból belvárosba valóban ennyi a max, de akár a reptérre, akár a külsőbb kerületekbe szeretnél eljutni, máris többe kerül. Budapest határa nem egyenlő a Hungáriával (hah, bárcsak).
"hogy repcsivel menjetek "
Igen, a helyszínen meg lehet autót bérelni.
Igen, sőt repülés nélkül is lehet autót bérelni. :-)
Egyszer, amikor már együtt voltunk a feleségemmel, de még nem volt gyerekünk és autónk, olyan helyre mentünk nyaralni, amihez autó kellett. Hát béreltünk egyet! Másfél hétre a bérleti díj messze olcsóbb volt, mintha egész évben fizettem volna az autó fenntartás minden költségét. A pénzemért cserébe rendben tartottak egy autót nekem, minden vele kapcsolatos intéznivalót megcsináltak, nekem csak bele kellett ülnöm és hajtanom.
Szóval akinek a hétköznapokban egyáltalán nem kell autó, annak még a nyaralás kedvéért sem érdemes vennie. Egyszerűbb is, olcsóbb is bérelni.
"a kék túrát csináljuk éppen"
Én tömegközlekedve csináltam meg a kéktúrát és belátom hogy vannak előnyei ha a kiindulási pontra autóval mehetsz, de aztán jelentkeznek a hátrányok is. A túra végén vissza kell jutni az autóhoz és akkor ugyanúgy menetrendhez vagy kötve, ráadásul a buszok jellemzően nem a kis istenhátamögötti falvak között járnak, hanem a megye/járási központból tesznek kört. És az sem mindegy hogy harminc kilométer hegyen-völgyön járás után csak el kell terpeszkedned félálomban a busz ülésén vagy még vezetned kell három órát hazáig.
Női logika.
Jogsi = kocsi.
Kocsi = JÓ, azaz DRÁGA kocsi.
JÓ, azaz DRÁGA kocsi = Van pénz lóvéra.
Van pénz lóvéra = Rám is fog költeni a kani.
49.-re.
Ja, mert a nőstények barlangokban és föld alatti üregekben húzzák meg magukat.
Olvasol női magazinokat? Jobban vágják a mai csajok az öltöny, óra, kocsi, telefon,...márkákat és árakat, mint a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!