Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok probléma az, ha valaki alkalmatlan a jogosítvány megszerzésre?
Férfiként sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy jogsit letegyem, több problémám van az egyik, hogy nincsenek jó reflexeim. Próbáltam egyszer letenni, de sajnos nem ment. Szerencsére én egy úgymond "feminista" férfi vagyok és nem zavarna az, ha nem én ülnék a volán mögé. Szerintem nem kéne férfiassághoz kötni a vezetést. Sőt szerintem inkább a tömegközlekedést kéne népszerűsíteni fejleszteni, több sétáló övezeteket kialakítani a városokban. Maguk az autók se vonzanak, azzal se vagyok tisztába, hogy melyik autót mikor készítették mi a típusa.
Ezt a kérdést azért kérdezem, mert feminista gondolkozóként engem eléggé elszomorít, hogy a vezetést inkább a férfiassághoz párosítják. Szerintem nincs olyan, hogy férfias, nőies ezek csak buta társadalmi konstrukciók és eléggé elszomorítana, ha ilyenek miatt nem kellenék valakinek.
Egy férfinél a jogsi alap, bocs.
22 L
Szerintem én is az vagyok, bár még nem próbáltam. :D
Jó helyen lakok, nem volt szükségem még autóra és nem is azt keresek egy randin.
Nem tarsitom a ferfiassaghoz a vezetest, de amire tobb milliard ember kepes 16-99 eves kor kozott, az ja, problema lenne, ha valaki alkalmatlan ra.
A tomegkozlekedest meg utalom. Ok, legyen fejlesztve, talaljak ki a miniatur, egyszemelyes buszokat, egyszemelyes metrokocsikaf :)
Attól még nem vagy feminista, hogy nem zavar, hogy a nő vezet.
Amúgy engem nem zavar, mert szeretek vezetni, hosszabb útra meg úgyis repülőgéppel megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!