Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok probléma az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok probléma az, ha valaki alkalmatlan a jogosítvány megszerzésre?

Figyelt kérdés

Férfiként sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy jogsit letegyem, több problémám van az egyik, hogy nincsenek jó reflexeim. Próbáltam egyszer letenni, de sajnos nem ment. Szerencsére én egy úgymond "feminista" férfi vagyok és nem zavarna az, ha nem én ülnék a volán mögé. Szerintem nem kéne férfiassághoz kötni a vezetést. Sőt szerintem inkább a tömegközlekedést kéne népszerűsíteni fejleszteni, több sétáló övezeteket kialakítani a városokban. Maguk az autók se vonzanak, azzal se vagyok tisztába, hogy melyik autót mikor készítették mi a típusa.

Ezt a kérdést azért kérdezem, mert feminista gondolkozóként engem eléggé elszomorít, hogy a vezetést inkább a férfiassághoz párosítják. Szerintem nincs olyan, hogy férfias, nőies ezek csak buta társadalmi konstrukciók és eléggé elszomorítana, ha ilyenek miatt nem kellenék valakinek.

2020. ápr. 9. 12:01
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor gyerek voltam nehezen ment a szövegértés "

Gyanítottuk, hogy valami nem százas veled! XD

2020. ápr. 9. 14:58
 42/48 anonim ***** válasza:
87%

Nálam probléma.

Pont azért, mert ma a jogosítvány (sajnos) annyira alap, mint az írás-olvasás. Azért szereztem jogsit, mert két állást is azért buktam el, mert se jogsi, se kocsi. Meguntam.

Most az autóm munkaeszköz. Nem szeretem, nem utálom, csak szükséges.

2020. ápr. 9. 15:24
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Mit hisztizel. Fogadd el, hogy valakinél alap, hogy a férfinak legyen jogsija. Nekem sincs. 50f vagyok. Még sem haragszom azokra akik szerint ez nem ok.
2020. ápr. 9. 16:39
 44/48 anonim ***** válasza:
79%
Igen, engem zavar. Ha én tudtam tenni azért, hogy normális, kényelmes életet tudjak élni, hát akkor nem én leszek az, aki cipeli a pasi seggét. Igen, az is baromira zavar, ha valakinek a nyolc általános is gondot okozott. Ha szöveget nem tud értelmezni, azt sem fogja soha felfogni, mit mondok neki. Az ökle előbb lesz az arcomban, mert agyilag valami nem stimmel az ilyeneknél.
2020. ápr. 9. 17:07
 45/48 anonim ***** válasza:
Lepacsizhatunk, én is egyszer próbáltam letenni a jogsit, de az oktató azt mondta, hogy nekem sose lesz, mert idióta vagyok. Azóta nem is ültem kocsiban. Bár, én nő vagyok.
2020. ápr. 10. 00:01
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon vonzó, amikor egy férfi vezet, és jól vezet, a szép kezeivel tekeri a kormányt.

Mivel nő vagyok nekem ez hozzátartozik a férfias jellemhez, de soha nem piszkáltam senkit azért, mert nincs jogsija.

Egy autót pedig lehet észszerűen és a környezetre figyelve használni.

Kérdező, szerintem te is ültél már autóba, és élvezted már az előnyét!

2020. ápr. 11. 08:55
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért gyűlöli, mert nincs jogsija. Ha lenne, akkor nem adna elő ezt a zöld szöveget. Az csak a takaró .
2020. ápr. 11. 08:58
 48/48 anonim ***** válasza:
Az egészségem miatt csak megkötésekkel vezethetek, de így is hálás vagyok, hogy egyáltalán van jogsim. Nagyon sokat jelent még a fővárosban is.
2020. máj. 27. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!