Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok probléma az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok probléma az, ha valaki alkalmatlan a jogosítvány megszerzésre?

Figyelt kérdés

Férfiként sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy jogsit letegyem, több problémám van az egyik, hogy nincsenek jó reflexeim. Próbáltam egyszer letenni, de sajnos nem ment. Szerencsére én egy úgymond "feminista" férfi vagyok és nem zavarna az, ha nem én ülnék a volán mögé. Szerintem nem kéne férfiassághoz kötni a vezetést. Sőt szerintem inkább a tömegközlekedést kéne népszerűsíteni fejleszteni, több sétáló övezeteket kialakítani a városokban. Maguk az autók se vonzanak, azzal se vagyok tisztába, hogy melyik autót mikor készítették mi a típusa.

Ezt a kérdést azért kérdezem, mert feminista gondolkozóként engem eléggé elszomorít, hogy a vezetést inkább a férfiassághoz párosítják. Szerintem nincs olyan, hogy férfias, nőies ezek csak buta társadalmi konstrukciók és eléggé elszomorítana, ha ilyenek miatt nem kellenék valakinek.

2020. ápr. 9. 12:01
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
#8 Ezért hoznám vissza a kommunizmus, hogy az ilyen véleménnyért agyon lehessen verni másikat, vagy bebörtözni, táborba zárni. Hogy lehet ilyet mondani, hogy leszarom a bolygót? Talán a kapitalista gondolkodást kéne minél jobban lejáratni és kiépíteni egy új kommunizmust.
2020. ápr. 9. 12:14
 12/48 anonim ***** válasza:
89%
Most olvasom a többit. A szemelyiseged viszont nagyon is zavarna.
 13/48 anonim ***** válasza:
92%
Te csak egy sima idióta vagy kérdező, nem feminista.
 14/48 anonim ***** válasza:
92%
Minek teszel fel kérdést, ha nem viseled el, hogy a tiédtől eltér?!
 15/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen szólásszabadság párti mivel, addig míg vannak ilyen emberek, jobb lenne, ha értelmiségiek vezetnék az országot és átnevelnék az embereket.
2020. ápr. 9. 12:15
 16/48 anonim ***** válasza:
89%

...a vélemény.

2020. ápr. 9. 12:16
 17/48 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az idióta, mert kritikusan állok hozzá a világhoz, megmerek mindent kérdőjelezni. Az az idióta, aki mondjuk leszarja a klímaváltozást, nem szeretne hozzájárulni, ahoz, hogy egy jobb társadalomban éljünk. Kezdem egyre inkább azt gondolni, hogy Platónnak volt igaza és nem kéne az, hogy mindenki elmondhassa a véleményét.
2020. ápr. 9. 12:19
 18/48 A kérdező kommentje:
Hogyha az emberek humánusabban gondolkodnának nem írnám ezeket, mivel alapjáraton nincs gond a személyiségemmel, csak vannak a világon olyan fasisztoid vélemények, hogy emiatt nem tudok kiállni a szabad vélemény nyilvánítás mellett, csak akkor kéne szólásszabadság, hogyha mindenki barátságos lenne mindenkivel.
2020. ápr. 9. 12:21
 19/48 anonim ***** válasza:
97%
Nem akarlak megsérteni, de az idióta csak te vagy! Rengeteg olyat ismerek, akiknek a 8 általános nincs meg, mégis értelmi szinten vannak és elsőre átmentek a forgalmi vizsgán.
2020. ápr. 9. 12:21
 20/48 anonim ***** válasza:
86%

Ertelmisegi ember vagyok, es szamtalan mas ertelmisegi ismerosom is autoparti.

Te szimplan frusztralt vagy, hogy megy a vezetes, felsz tole vagy nem erdekel, nem tudom, es ideologiat probalsz kore gyartani, miert is ne vezessenek inkabb masok se. Bocs, de ez rohejes. A bolygot meg a gigacegeken kell szamon kerni, nem rajtam, maganemberen, aki vezet napi 20 percet oda-vissza. Talan nem kene a muanyagba csomagolt cukorkat meg harom zacsko muanyagba csomagolni, aztan papirdobozba meg pluszba. Bocs, en sosem mondok le az autorol, kezd a haborgast naluk, amit irtam.

2020. ápr. 9. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!