Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok probléma az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok probléma az, ha valaki alkalmatlan a jogosítvány megszerzésre?

Figyelt kérdés

Férfiként sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy jogsit letegyem, több problémám van az egyik, hogy nincsenek jó reflexeim. Próbáltam egyszer letenni, de sajnos nem ment. Szerencsére én egy úgymond "feminista" férfi vagyok és nem zavarna az, ha nem én ülnék a volán mögé. Szerintem nem kéne férfiassághoz kötni a vezetést. Sőt szerintem inkább a tömegközlekedést kéne népszerűsíteni fejleszteni, több sétáló övezeteket kialakítani a városokban. Maguk az autók se vonzanak, azzal se vagyok tisztába, hogy melyik autót mikor készítették mi a típusa.

Ezt a kérdést azért kérdezem, mert feminista gondolkozóként engem eléggé elszomorít, hogy a vezetést inkább a férfiassághoz párosítják. Szerintem nincs olyan, hogy férfias, nőies ezek csak buta társadalmi konstrukciók és eléggé elszomorítana, ha ilyenek miatt nem kellenék valakinek.

2020. ápr. 9. 12:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
68%

Aha nem kéne senkinek megengedni, hogy saját véleménye legyen. Tudod ebben ott a hiba, hogy te azt hiszed téged nem érintene az egész. Tiltanál mindent, aztán ha téged kussoltatnának el, te lennél legjobban felháborodva. :D

Toroczkai jutott rólad eszembe. Az is betiltaná a civil szervezeteket, a kertévéket, a jogvédőket, mindent. Azt mikor letiltották a Faceről hetekig sírt mint egy kislány, hogy SZÓLÁSSZABADSÁG!!! 4!4!4!! Haha, a barom. Na te is ilyen vagy. Ezt csak azért írtam, mert úgyis törölni fogják a kérdésedet.

2020. ápr. 9. 12:23
 22/48 A kérdező kommentje:
Egy kérdésem lenne. Mire jó az a bírkaság, hogy mindenkinek lennie kéne jogosítványnak. Így hova tűnik az egyéniség? Ilyenek miatt pusztítják a bolygót, vágják ki a fákat, mérgezik a vizeket. Lekéne már állni és a szerénység felé kéne vinni az irányt!
2020. ápr. 9. 12:24
 23/48 A kérdező kommentje:
Semmi bajon nem lenne a szólásszabadággal, ha mindenki barátságosan állna hozzá a másikhoz. Ezt mondom, hogy aki nem barátságosan áll valakihez azt igenis büntessék meg pénzbüntetéssel vagy zárják be börtönbe. Én megteszem azt az alap humánusságot, hogy mindenkivel próbálok emberséges lenni, ezt én is elvárom és az lenne a legjobb, ha az állam is így működne. Csak akkor mondjon az ember véleményt, ha a másiknak nem ártasz ezzel, aki ezt nem tartja be az ott rohadhat a börtönbe, talán élete végéig is.
2020. ápr. 9. 12:26
 24/48 A kérdező kommentje:
Ha nem jöttek volna lekicsinylő válaszok, akkor nem lennék most ilyen. Tehát kérek mindenkit, hogyha ír válaszokat, azok összetettek legyenek, ne legyenek lekicsinylőek és legyetek barátságosak ne csak velem, mindenkivel. Köszönöm!
2020. ápr. 9. 12:29
 25/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem volt jogosítványa a barátomnak, amikor összejöttünk 3 évvel ezelőtt. Most 26 éves, még mindig nincs jogsija és most már zavar.

Biciklivel jár munkába. Gyalog is minden elég közel van, a tömegközlekedés sem okoz problémát nekem, nekünk, hiszen nekem sincs kocsim (még egy évig), szóval a hétköznapokban amúgy egyáltalán nem érzem hiányát.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy férfias dolog-e vezetni! Vannak helyzetek amikor nagyon jó lenne, ha lenne autónk plusz ha mindketten tudnánk vezetni. Ezért noszogatom, hogy csinálja már meg a jogsit. Amúgy ő is szeretné, hogy meglegyen, nézegeti már az autókat is, csak sok egyéb dolga van meg nem tudom miért nem veszi már rá magát.

Nem tudnám hosszú távon elképzelni az életet, hogy csak én tudok autóval közlekedni.

25n

2020. ápr. 9. 12:34
 26/48 A kérdező kommentje:
Az is elgondolkodtató, hogy egyáltalán miért kell jogosítvány. Miért ne taníthatná meg egy közeli ismerős vezetni a másikat. Ezt meglehetne valósítani, hogy közösségi társadalomban élnénk. Amikor próbálkoztam vele nagyon nyomasztó volt az egész vizsga, ja és ráadásul rohadt sokat tanultam gyakoroltam, hogy meglegyen, de sajnos aztán nem lett meg. Persze most környezetvédő is lettem, így még inkább nem érdekel a vezetés. Közösségi társadalomra kéne újra törekedni, hogy ne ezeket az idegen hülyeségeket csinálják. Ugyanígy vagyok az érettségivel is vizsgákkal is, ezek a teljesítmény alapú, pontozós rendszerek az embereket teszik tönkre.
2020. ápr. 9. 12:40
 27/48 anonim ***** válasza:
11%
#27 miért kell ilyen kamusztorival megtéveszteni a kérdezőt? Komolyan érdekelne mire jó ez?
2020. ápr. 9. 12:45
 28/48 anonim ***** válasza:
81%

24 A szemelygepkocsi mindig is jelen lesz az eletunkben, ezt el kell fogadni. A legtobb ember szamara szukseges, nem tudsz pl nagycsaladoskent (vagy egy gyerekkel se vegul is) mindent megoldani, vagy ha igen, eleg nehezen. Ha mar itt tartunk, hogy kepzeled majd ket gyerekkel az eletet? Ok tegyuk fel nem akarsz gyereket, de attol meg az auto nem art ha van egy gyerekes embernek. Kihivhatod a mentot, ha otthon indul be a szules, de azert a sajat autoval gyorsabb, es nyilvan nem a vajudo no fog vezetni :D

Rengeteg vallalkozonak szinten napi szinten szuksege van sajat autora, ha nem is cuccokat szallit, de nem pazarolhatja arra az idejet, hogy duplaannyi idot toltson buszon napkozben.

A tomegkozlekedes meg most is olyan szinten le van terhelve, hogy kb osszeomlana az egesz, ha az autosok csak 50%-a atterne arra hirtelen xD Es otthon a fotelbol lehet mondogatni, hogy de ezt igy meg ugy kene, de en intelligens emberkent is fogadni mernek, ha beultetnenek a BKK-hoz, rengeteg olyan dolgot hallanek, amire nem is gondoltam eloszor, miert is nem lehet megoldani. Nyilvan rengeteg dologra megoldas lenne, ha kevesebb penzt lopnanak el, de abbol kell dolgozni, ami van. Ha a vilag ugy mukodne, hogy kitalalsz valamit, ha igy lenne meg ugy lenne az milyen jo lenne, akkor mindenkinek halal szuper elete lenne, de nem igy megy, es akarhogy pampogsz meg vergodsz, akkor sem lehet komplett rendszereket megvaltoztatni, a legkonnyebb ut szerintem jelenleg az, ha a kornyezettudatosabb autokra terelnek at az embereket meg jobban es azoknak a gyartasat eroltetnek, de ez is egy lassu folyamat.

2020. ápr. 9. 12:46
 29/48 A kérdező kommentje:
#27 Érdekes ezt férfiaktól nem hallom, hogy őket zavarná, hogyha csak ők vezetnének, tehát óriási probléma van a nemi szerepek meglétével. Nem szabad noszogatni a másikat. Anyám példájából tudom. Mikor gyerek voltam nehezen ment a szövegértés nem voltam valami jó tanuló, és anyám elvárta azt, hogy jó tanuló legyek, mert állandóan attól félt, hogy gyártó soron végzem. Annyira felesleges volt a noszogatás, hogy most felnőtt létemre nem vagyok a gyártó soron. Mi a fenéért nem lehet békén hagyni a másikat? Mondom mégegyszer lekéne lassulni, és egy közösségi egyenlőségen és szabadságon alapuló társadalom felé kéne menni, ahol senkit se fenyeget az ilyen gyártosori rémiszgetések. Lehetne azt is bevezetni, hogy kidobjuk az összes taxis társaságot és újra bevezetni ide az übert. Ez azoknak lenne kényelmes, akik kis faluban élnek és gondjuk van a vezetéssel.
2020. ápr. 9. 12:48
 30/48 anonim ***** válasza:
96%
Ez a kozossegi tarsadalom elmeleted meg szimplan baromsag, mar bocs :DDD Persze, megtanit a haverod vezetni, csak epp mondjuk o sem emlekszik nagyon, 1-2-t tablat kihagy, mert hat “nemtom, ezekkel ugyse fogsz gyakran talalkozni, eleg ha tudod, hogy zebranal lassitani kell, a pirosnal meg megallni” xDDD Nyilvaaaaaan. Olyan kaosz lenne az utakon, na akkor tenyleg senki nem ulne autoba mert mindenkinek halalfelelme lenne.
2020. ápr. 9. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!