Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok probléma az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok probléma az, ha valaki alkalmatlan a jogosítvány megszerzésre?

Figyelt kérdés

Férfiként sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy jogsit letegyem, több problémám van az egyik, hogy nincsenek jó reflexeim. Próbáltam egyszer letenni, de sajnos nem ment. Szerencsére én egy úgymond "feminista" férfi vagyok és nem zavarna az, ha nem én ülnék a volán mögé. Szerintem nem kéne férfiassághoz kötni a vezetést. Sőt szerintem inkább a tömegközlekedést kéne népszerűsíteni fejleszteni, több sétáló övezeteket kialakítani a városokban. Maguk az autók se vonzanak, azzal se vagyok tisztába, hogy melyik autót mikor készítették mi a típusa.

Ezt a kérdést azért kérdezem, mert feminista gondolkozóként engem eléggé elszomorít, hogy a vezetést inkább a férfiassághoz párosítják. Szerintem nincs olyan, hogy férfias, nőies ezek csak buta társadalmi konstrukciók és eléggé elszomorítana, ha ilyenek miatt nem kellenék valakinek.

2020. ápr. 9. 12:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
89%

USA-ban valami hasonló van, nem? Ha jól tudom még vizsgázni is saját kocsival mehetsz, rendes tanfolyam nem kötelező csak a forgalmi vizsga.

Egyébként kérdező el lehet lenni jogsi nélkül, keresztapám 47 éves és máig nincs jogsija, az élettársa vezet, jól megvannak így. Szóval nyugi, nem kell ideológiát gyártani aköré, hogy nem tudsz letenni egy jogsit.

2020. ápr. 9. 13:00
 32/48 anonim ***** válasza:
95%

#29 Egyáltalán nem kamu, nem tudom melyik része a hihetetlen számodra.

#31 Abban igazad van, hogy a noszogatás már csak azt jelenti, hogy ritkán szóba hozom, mert már egyszer felháborodott rajta, azóta visszafogom magam.

Amit meg te mondasz, ez a közösségi hülyeség, az egyszerűen ostobaság. Sőt veszélyes.

2020. ápr. 9. 13:04
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
33 Utanaolvastam es igen, de vizsgazni ettol fuggetlenul nekik is kell, teszt is van, nem csak forgalmi. Es en mondjuk szemely szerint akkor mar inkabb hivatalos oktatotol tanulok, akiben biztos lehetek, hogy semmi lenyeges informaciot nem hagy ki. Apam hiaba vezet mittomen 40 eve autot, meg mast is, akkor sem oktato, nincs egy kidolgozott terve arra, hogy mi mindent kell megtanitani, olyan szitukat is amikbe lehet eleted soran maximum egyszer kerulsz, vagy annyiszor se... attol meg jo, ha tudod. Gyakorolni termeszetesen tokeletes barmilyen haver vagy barki, hogy a vizsgan mar magabiztosabb lehess.
2020. ápr. 9. 13:08
 34/48 anonim ***** válasza:
22%

Nekem ugyan (sajnos) van jogsim, de a vizsgán vezettem utoljára, 4 éve.

Örülnék, ha kevesebbszer kellene autóba ülöm utasként.

Sajnos a párom néha ragaszkodik az autóhoz, de én tök jól meglennék nélküle.

N

2020. ápr. 9. 13:09
 35/48 anonim ***** válasza:
96%

Tehát azért, mert valaki a tiedtől eltérő véleményt alkot, és azt fel is vállalja, az már nem barátságos? Esetleg a véleménynyilvánítás módja, ami sérthet.

A tömegközlekedés jelenlegi állapota egy vicc. Arról nem is beszélve, hogy pont most hangsúlyozzák, akinek van lehetősége az ne is használja,mert tömeg+ kis hely= biztos fertőződés.

Jogosítvány:nem tudom kerestél e már munkát, de bizony sok helyre elvárás a jogosítvány. Nem csak a párkapcsolatban, de álláskeresésnél is hátránnyal indul, akinek nincs.

2020. ápr. 9. 13:10
 36/48 anonim ***** válasza:
88%

" Amikor próbálkoztam vele nagyon nyomasztó volt az egész vizsga, ja és ráadásul rohadt sokat tanultam gyakoroltam, hogy meglegyen, de sajnos aztán nem lett meg."

Örülök neki, hogy nem engednek ki minden barmot az útra. Bár még mindig többet, mint kéne.

2020. ápr. 9. 13:15
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Szóval kéne neked egy nő, aki hurcolássza a sggedet. Röviden és tömören ennyi. Viszont azt nem itt fogod találni a gyk-n, úgyhogy ide hiába írod.
2020. ápr. 9. 14:22
 38/48 anonim ***** válasza:
31%
Az nem, de a nézetei igen.
2020. ápr. 9. 14:45
 39/48 anonim ***** válasza:
80%

Attól, hogy van jogsid, nem kell mindig autóval menni... viszont vannak olyan helyzetek, amikor igenis jól jön, ha valaki be mer ülni az autóba és el mer vezetni, akár férfi, akár nő..

Itt leginkább a nézeteiddel és a véleményeddel és leginkább ezeknek a kifejezésével van gond. Ilyen férfival nem szívesen jönnék össze. Az, hogy nincs jogsija vagy nem keres annyit stb mind megoldható dolog, de az, hogy a fejében nincs rendben valami, az már sokkal nehezebben orvosolható.

24N

2020. ápr. 9. 14:52
 40/48 Noblesse Oblige ***** válasza:
80%

Nem több férfi ismerősöm is van, akik orvosilag alkalmatlanok, és ettől nem lesznek kevésbé férfiak. Az autópályán közlekedők közel fele nő. Engem nem hat meg, ki mihez köti a vezetés "kiváltságát", mert ez itt nem Szaúd-Arábia, hogy csak a férfi vezethet, követés jár érte, ha egy nő mert volánhoz ülni. Sőt kamionsofőrök között is vannak már nők (és még a tetejében csinosak is), de a helyi volán járatokon is már több női sofőrrel találkoztam.

Én tisztelem azt, aki belátja, hogy neki ez nem megy és nem erőlteti, mert a közlekedésben, nemcsak a saját testi épségét veszélyezteti, ha nem jól reagál egy helyzetre. Így gyakorlatilag egy csomó embernek szívességet tett.

2020. ápr. 9. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!