Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval az miért ennyire elítélendő ha nincs, vagy ha esetleg van de utál vezetni meg autót tartani mert sok baj van vele. És sokba is kerül.

2022. márc. 1. 09:51
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
#29 Mondjuk ez logikus, mert édesapádnak - feltételezem - nem igazán volt tapasztalata, hogy mit kell tenni ebben a helyzetben. Kórházba vinni egy dolog (bár sziréna és hangjelzés nélkül később ér oda vele) de lehet, hogy már a helyszínen orvosi ellátásra szorult édesanyád, amit ő nem tudott volna szakszerűen megadni, míg egy mentős igen.
2022. márc. 1. 10:48
 32/55 anonim ***** válasza:
67%
De ha nincs autód, félreteheted a pénzt, hogy repcsivel menjetek a horvát tengerpartra.
2022. márc. 1. 10:48
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért az ún. "férfiasság" egyik mérőeszköze lett a kocsival való keménykedés, a lehetőleg minél szabálytalanabbul történő vezetés (gyorshajtás, büntetőfékezgetés, index (az mijaz, nem icsmergyük!) leszarva és tiltott helyen parkolások) ezzel is mutatva "ki a legény a gáton".

Ez részben az emberek állandó már-már idegbeteg szinteket döngető rivalizálásával és a hazug autóreklámok/propaganda ("akkó' vagy egazi ömbör, ha csapatod az Ódival, tesó", meg azok a reklámok ahol az autó felfut az épület oldalán meg öt pörgés után simán landol valahol - seems legit) eredménye.

Vezetni jó dolog - lenne, egy normális világban, ahol az alábbiak nem léteznek:

- jogsi nélkül állatkodó kisebbség ("vérükbe van" a vezetés)

- jogsit vásárolt sznob taknyok, a létező legerősebb autóval amit a fater megtudott venni és persze kötelezően kamikaze módban hajtva

- elcseszett középkorúak akik mindig "meg akarják mutatni", hogy ők milyen kemények, "mert ők még voltak katonák" és "a jogsijuk többet ér, mint a maiak"

- részegen vezetők

- a többi autóst lenéző büntetőfék-mesterek

- kamikaze motorosok

- idegbeteg buszsofőrök

- Bűnöző Mercisek akik kiugranak verekedni a semmiségek miatt is

- Az olcsóbb márkákat és azok tulajait lekezelő "bezzeg mink" stílusú fazonok

- 5000000 decibeles hangerőn "teknót" hallgató tuninkirályok

2022. márc. 1. 10:50
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se probléma. Az meg vicc, hogy azért tartsunk fent egy autót, ha egyszer véletlenül éjszaka rosszul lennék. Mentő? Taxi?
2022. márc. 1. 10:51
 35/55 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon félre ertettetek. Nem csak erre a célra kell fenntartani az autót, én mindennap használom…épp ezért ha már van, akkor megnyugtat a tény hogy a páromnak is, de valamiért ez frusztral itt egyeseket
2022. márc. 1. 10:52
 36/55 anonim ***** válasza:
60%

#32 kiragadtad a lényeget.

Amúgy ha repülővel mész el valahová, akkor is be vagy korlátozva, hogy azon belül hova mehetsz, mert nem megy minden tengerparti városba repülő. Aztán ha nincs se jogsid, se tapasztalatod, nem tudsz ott helyben bérelni autót, hogy azzal fedezzétek fel a helyet. Voltunk Máltán nyaralni, nyilván nem vezettünk el odáig, de az határozottan nagy bónusz volt, hogy tudtunk autót bérelni és fel tudtuk fedezni az egész szigetet, minden gyönyörű strandját, és nem kellett a 2-3 óránként TALÁN arra járó, de menetrendet nem ismerő/tartó buszokhoz igazítani magunkat.

2022. márc. 1. 10:56
 37/55 anonim ***** válasza:

33: Imádom ezeket az általánosító hozzászólásaidat! :D De legalább kreatív, jókat szoktam rajtuk somolyogni. :)

Kettő dolgot mondok:

1. Népsűrűség/lélekszám és a nagy számok törvénye rulez.

2. Személyiség kérdése, nem nemiség. (bogár/rovar-rovar/bogár, vmikor beleesik)

Húgom amilyen az életben, olyan a vezetésben is, becsuknád a szemedet, simán felkerülhetne néha a listádra. Borzasztó karakán és energikus személyiség. :D

(Index meg irányjelző lesz, bakker... Nem bírtam ki! 😅)

2022. márc. 1. 11:18
 38/55 anonim ***** válasza:
46%
36, szerintem abban van a kaland, hogy nem megyünk kaputól kapuig autóval.
2022. márc. 1. 11:44
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

19

A benzin olcsóbb? XD városon belül MAXIMUM 4000 a taxi BUDAPESTEN, ne nevettess már...

2022. márc. 1. 12:10
 40/55 anonim ***** válasza:
Ok, nem Budapesten élek és a párom taxis, így pontosan tudom az árakat. Így igen, nekem, hogy nem csak ezért tartom fent az autót, olcsóbb a benzin mint a taxi.
2022. márc. 1. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!