Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval az miért ennyire elítélendő ha nincs, vagy ha esetleg van de utál vezetni meg autót tartani mert sok baj van vele. És sokba is kerül.

2022. márc. 1. 09:51
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
1%
Mert nem akarnak a hölgyek buszozni, havasesőben a megállóban ácsorogni.
2022. márc. 1. 09:53
 2/55 anonim ***** válasza:
95%

Minden nő, minden férfi.... Általánosítás általánosítás hátán.

Kevesebb lesz a gondod, ha az embereket elkezded egyénenként nézni, nemtől függetlenül.

Nekem nem probléma.

30/N

2022. márc. 1. 09:53
 3/55 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem probléma, soha nem is volt az. Már van két ellenpéldád.

35/N

2022. márc. 1. 09:55
 4/55 anonim ***** válasza:
4%
Tradicionális nemi szerepek még dolgoznak kb. ennyi.
2022. márc. 1. 09:55
 5/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem probléma, én is az a kategória vagyok, hogy van jogsim, de utálok vezetni.

31N

2022. márc. 1. 09:56
 6/55 anonim ***** válasza:
90%

mennyire tradicionális nemi szerep robbanómotoros járművet vezetni? XD

nincsenek is olyan régóta XD

2022. márc. 1. 09:59
 7/55 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem probléma, mondjuk én nem a fasz végén lakok és gyereket sem akarok. 🤷‍♀️
2022. márc. 1. 10:01
 8/55 anonim ***** válasza:
96%
Nekem például nem probléma.
2022. márc. 1. 10:02
 9/55 anonim ***** válasza:
73%

Akkor leszek én az első aki kimondja, hogy engem zavarna. Tény, hogy nekem is van jogsim, de jobban szeretem mikor a párom vezet. De egyébként ha a nőt ennyire zavarja, hogy nem szeretsz vezetni akkor nem illetek össze, keress mást.

22N

2022. márc. 1. 10:03
 10/55 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar ha busszal kell menni valahova , vonatozni is szeretek, nem erről van szó. De ha az éjszaka közepén vagyok rosszul vagy bármi, akkor be tudjon már vinni a párom a kórházba pl. Nekem is van jogsim és kocsim is, így ahhoz szoktam hozzá hogy ha kell lehet azzal is menni, de nyilván nem halok bele ha buszozni kell. A lényeg, hogy engem zavarna ha nem lenne legalább jogsija a páromnak. Kocsi nem szükséges az van nekem, egy elég.
2022. márc. 1. 10:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!