Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma, ha egy nőnek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha egy nőnek nincs jogosítványa, autója?

Figyelt kérdés

Csak mert itt sokan felhozzák, hogy a férfi hátrányból indul, ha nincs.

Vonatkozik ugyanez a nőkre is?

Abból az egyszerű okból nincs, hogy nem szeretnék.

2019. márc. 2. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A nők felé támasztott egzisztenciális, anyagi elvárások sokkal kisebbek a másik nem részéről, mint fordítva. Egy nő nézzen ki minél jobban és esetleg legyen hosszú távra is élhető, elviselhető személyisége. Egy férfi nézzen ki jól, legyen sikeres (=legyen pénze) és legyen nők számára vonzó és szórakoztató személyisége. (De ha háromból kettő megvan, már az is jó általában)

Nagyon röviden leírva kb ez a lényeg.

2019. márc. 2. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem hátrány. Főleg ha jól nézel ki.
2019. márc. 2. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként írom, hogy hátrány (önmagaddal szemben), pláne, ha gyereked is van. Nem lehet mindig a férfiaktól függeni... A jogsi, saját autó sokkal függetlenebbé tesz párkapcsolatban is.
2019. márc. 2. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam nem, de mondjuk nekem sincs és nem is lesz, nem vonz a dolog.
2019. márc. 2. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Már írták előttem:

Kapcsolatban nem hátrány, de önmagaddal szemben igen. Én szeretek vezetni, és mindig is természetesen volt a családomban, hogy a nőknek is van jogsijuk. Én így nőttem fel. Nem értem azokat, akik direkt kocsis pasit keresnek, aztán egész életüket az anyósülésen töltik...

2019. márc. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!