Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval az miért ennyire elítélendő ha nincs, vagy ha esetleg van de utál vezetni meg autót tartani mert sok baj van vele. És sokba is kerül.

2022. márc. 1. 09:51
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
45%
Mert jobb, ha mindketten vezetnek. Adódhat olyan helyzet, hogy a másiknak át kell venni a vezetést, rosszul lesz valaki, hosszabb úton is jobb, ha tudnak váltani.
2022. márc. 1. 10:33
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem probléma, sosem volt az, miért lenne?

Sokáig nekem sem volt, 27 évesen tettem le a jogsit, azóta használom aktívan, de voltam pölö recis egy nagy irodaházban ahova hétfőn bevittem reggel a mélygarázsba az autót és pénteken (jó, azt be kellet nyelni visszafele) kihoztam, mentem haza vagy haverokkal el programra stb. Nem derogált naponta kétszer átszállni tömeggel. Álldogáljon dugóban du. Budán (Árpád fejedelmen meg Róbert Károlyon vissza) akinek két anyja van! :D

Míg Budapesten éltem én is ha tudtam tömeg-közlekedtem, nem akartam magamat halálra szívatni... Teljesen érthető.

(Itt "vidéken" már más, kocsi nélkül már kényelmetlenebb minden, de itt is ha kell vonatra szállok, az sem derogál)

43F

2022. márc. 1. 10:34
 23/55 anonim ***** válasza:
64%

"a lusta és/vagy haszonleső nőket."

Nagy baj van annak a fejében, aki erre gondol egy nyamvadt jogsi kapcsán.

Most már csak azt kell kitalálni, hogy a nőknek jogsijuk sincs, és akkor teljes lesz az ostobaság.

2022. márc. 1. 10:36
 24/55 anonim ***** válasza:
88%

Aki arra tartana autót, hogy évente 5-10 alkalommal éjszaka hazamenjen valahonnan városon (vagy maximum agglomeráción) belül, annak pont hogy olcsóbb a taxi. És akkor az sem gond, ha alkoholt iszik (mert ez általában buliban, vendégségben szokott előfordulni).

És nagyon félrevezető a benzinköltséggel számolni. Az autózás költségében nagyon sokat számít az autó vételára (mondjuk 6-8 évente 2 millió forint), a szervizelés, a gumicserék, a műszakiztatás, a gépjárműadó, a kötelező felelősségbiztosítás, netán a casco stb. Aki csak beleteszi a fenekét, fogalma sincs róla, mennyibe kerül, hogy az autó üzembiztosan, érvényes papírokkal ott áll a garázsban.

2022. márc. 1. 10:37
 25/55 anonim ***** válasza:
22: 28, de lényegtelen. :)
2022. márc. 1. 10:38
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
24: Pontosan! Ezt a szöveget én is hányszor hallom vissza... Már nem tudom mikor, de nem most volt az a cikk amiben visszaszámoltak egy átlagos, olcsón fenntartható autót, hogy csak a költségek kb havonta 30 ezer forintra jönnek ki...
2022. márc. 1. 10:40
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem probléma. Amúgy én nagyon félek a vezetéstől, szóval megértem.
2022. márc. 1. 10:40
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem probléma. Nőként nem vezetek, a férfitól sem várom el. Budapesti vagyok, nincs is rá szükség. Ha mégis, akkor ott a Bolt.
2022. márc. 1. 10:42
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Apukám nem iszik soha, a katonságnál is vezetett, aztán buszsofőr volt, taxizott, szerintem a világ legjobb vezetője. De mikor anya elvesztette az eszméletét, azonnal mentőt hívott. Senki nem tudhatja, milyen állapotba kerül, ha a szeretett személy rosszul lesz.
2022. márc. 1. 10:45
 30/55 anonim ***** válasza:
25%

Biztos, hogy nem MINDEN nőnek probléma. Én is ellennék nélküle, nem lenne ez válóok feltétlenül, de azért pozitívumnak sem nevezném. Nekem van jogsim is és autóm is, ráadásul Budapest belvárosában élek, de még így is szívesebben használom az autót. Dugóval együtt is gyorsabb, mint bármi tömegközlekedés, a kényelemről meg nem is beszélve. Na meg amikor az ember kirándulni akar menni, csomó hely van, ahová nem, vagy csak nagyon kacifántos, iszonyú hosszú és soksok átszállásos megoldással tudsz elmenni tömegközlekedéssel (szeretünk túrázni, a kék túrát csináljuk éppen, egy rakás hely van, ahová egyszerűen nem tudnánk elmenni értelmes időn belül tömegközlekedéssel, vagy ahonnan nem tudnánk hazajutni egy fárasztó túra után, mert egyszerűen nem mennek normálisan buszok - vonatról meg nem is beszélve). Plusz az igenis felszabadító, amikor nem kell a menetrendhez igazodni. Budapesten persze oké, a BKV majdnem minden járata jön 5-10 percenként, legalábbis a belvárosban biztosan, van ami gyakrabban is, ez így abszolút használható, de pl van unokatesó agglomerációban, hát oda amellett, hogy a HÉV kivinne ~2 óra alatt (és onnan még ha esetleg elérem a napi 2 busz egyikét, akkor +fél óra), hazafelé pl már nagyon nézegetni kéne az órát, hogy tuti elérjem és tuti ne maradjak ott. Autóval meg 1 óra alatt megjárjuk az egészet, és akkor indulunk, amikor jól esik.

Ha az ember a belvárosban lakik és tényleg nem lép ki onnan, a programjait is úgy szervezi, hogy max oda megy, ahová van egyenes közlekedés, akkor persze felesleges. De ha kidugod a popód a városból és szeretnél programokat szervezni relatív szabadon, nem az órát meg a menetrendet bújva, akkor igenis hasznos, ha van autója az embernek. És autóból oké, páronként elég egy, de ha hosszabb útra mész (akár csak a horvát tengerpartra pl), akkor nem árt az, ha tudjátok egymást váltani, ha esetleg valamelyikőtök elfáradna, szóval pl a jogsi (és vele együtt a gyakorlat, persze, ahogy az egyik válaszoló mondta) elég jó, ha van. Meg lehet lenni nélküle, persze, de mosogatógép nélkül is meg lehet élni, aztán mégis mennyivel jobb, ha van.

2022. márc. 1. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!