Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az minden nőnek ha egy férfinak nincs jogosítványa, vagy van de utál vezetni?

Figyelt kérdés
Szóval az miért ennyire elítélendő ha nincs, vagy ha esetleg van de utál vezetni meg autót tartani mert sok baj van vele. És sokba is kerül.

2022. márc. 1. 09:51
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
50%

Én nagyváros belvárosában nőttem fel, aztán érettségi után átmentem lakni egy másik nagyváros belvárosába és azóta is arra élek tíz éve. Szóval nekem mindig alap volt, hogy biciklivel vagy tömegközlekedéssel mindenhová eljutok maximum 15 perc alatt a mindennapi életem során, ezért nem is érdekelt annyira soha, hogy autóm vagy jogsim legyen. Jogsit azért csináltam így 30-hoz közel, illetve egyszer majd autóm is lesz, amikor családom is, de annyira nem izgat a téma.

Amikor ismerkedek akkor is azt látom van bőven egy olyan réteg lányokban, aki hozzám hasonló. Szóval én mindig megtaláltam ebben azokat, akik ilyenek. Illetve azt látom pl. azok kifejezetten a nagyon autó szeretők, akik nagy távolságokat tesznek meg akár napi szinten is. Ha én is bejárósként növök fel, vagy agglomerációban, külvárosban, faluban, pici városban növök fel, lehet én is nagyobb autós lennék, mert akkor megértem miért jó az. Vagy persze van az a kényelmes réteg, aki még a szomszédba is autóval megy, meg neki a presztízs számít, hogy ő autóval járhat, az megint más kategória, de az is létezik persze.

2022. márc. 1. 10:06
 12/55 anonim ***** válasza:
89%

Ez érthető, de erre a célra meg a világ legnagyobb hülyeséget jogsit csinálni és kocsit fenntartani. Több év vezetői tapasztalat nélkül kitörölheted a segged a jogsival. Én voltam olyan hülye, hogy megcsináltam magamnak viszonylag korán, utána 5 évig nem ültem kocsiban, mert nem volt meg a város közepén nem éreztem hiányát, aztán mikor kellett volna, csak álltam mint egy rakás szerencsétlenség, hogy én be nem ülök oda vezetni, mert csak mégjobban összetöröm magunk (anyukám bokája ment ki, leesett a lépcsőn). Egyszerűen abban az állapotban, rutin nélkül megbaszhattam, hogy van-e jogsim vagy sem. A sors iróniája, hogy a többiek, akiknek lett volna jogsija, már elnyalogattak egy pohár konyakot, szóval ők is csak álltak a tragacs mellett, hogy most mi legyen. Végül hívtam taxit, az volt a legegyszerűbb.

Férjemnek volt kocsija 2 évig, a gatyája ráment a fenntartására, pedig hétvégi autó volt. Abszolút nem érte meg arra tartani, amire mi használtuk.

Aki nem közlekedik vele naponta, annak teljesen fölösleges. Nem fogja megoldani a vészhelyzetet sem sajnos, ezt viszonylag sok esetben tapasztaltam a saját bőrömön és más bőrén is.

2022. márc. 1. 10:12
 13/55 anonim ***** válasza:
21%
Ez csak akkor baj, ha buszozni lusta és mindig nyávog, hogy nem akar menni sehova. Egyébként nem zavar.
2022. márc. 1. 10:13
 14/55 anonim ***** válasza:
72%

Ismertem egy budapesti párt. A férfi informatikus volt és nem volt jogosítványa. A nő orvos volt és volt jogosítványa. Amikor összeköltöztek, akkor vettek autót.

Kérdező, lehet, hogy te sok ilyen nővel találkoztál, de én megfordítom a dolgot: szükségből csinálj erényt! Azzal, hogy nincs jogsid vagy autód, és ezt még első randi előtt az üzenetküldések között leírod, azzal máris ki tudod szelektálni a lusta és/vagy haszonleső nőket. Vagy legalább nagy részüket.

Gondolj arra, hogy ha lenne autód és azzal vinnéd mindig haza őket randi után, akár fél év is beletelne, mire rájönnél, hogy nem érdemes velük semmit se kezdeni. Így tehát rengeteg időt és pénzt spórolsz meg.

Általában véve: nem kell hű de nagyon tökéletesnek látszani az ismerkedés elején sem. Lehet, hogy úgy több nővel indulna el a kapcsolat, de olyanokkal, akikkel úgyse lenne értelme. Természetesen ugyanez a nő részéről is érvényes. Legyen az ember kulturált, udvarias, nézzen ki normálisan, de nem kell megfelelni minden vélt és valós elvárásnak.

2022. márc. 1. 10:13
 15/55 anonim ***** válasza:
0%

"Azzal, hogy nincs jogsid vagy autód, és ezt még első randi előtt az üzenetküldések között leírod"

... és ha nekem ír éppen, arra gondolok, hogy egy gyakoris lúzer, aki rá van valamire kattanva.

2022. márc. 1. 10:16
 16/55 anonim ***** válasza:

A lepontozást nem értem, a kérdésre válaszoltam….?

Egyébként nem úgy értettem , hogy csak erre a célra legyen jogsija és amúgy ne vezessen. Nem nagy városban lakok, nálunk szokás az autó, elnézéseteket kérem hogy nekem ez fontos…😅

2022. márc. 1. 10:20
 17/55 anonim ***** válasza:
69%

10-es, ha rosszul vagy és kórház szükséges, oda úgyis mentő fog bevinni.

De ha bármi más miatt kell éjszaka (tömegközlekedés leállása után) mozogni, arra van a taxi.

Sógorom volt ilyen s..fej, hogy amikor teherbe esett a feleségem, elkezdte magyarázni, hogy kell az autó, mert "gondolom nem biciklivel akarod kórházba vinni a feleségedet szülni". Nem akartam mondani neki, hogy nálunk, megyeszékhelyen taxi is van ám a világon.

(Egyébként ettől függetlenül terveztünk autót venni és vettünk is.)

2022. márc. 1. 10:21
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

12-14. Nekem jó néhány velem kb. egykorú ismerősöm van, akiknek van jogsija, vettek valami legolcsóbb használt autót max fél millióért, aztán kb. sosem használják, mert drága a fenntartása, drága a benzin bele, stb. Ennek is mi értelme? Múltkor voltam egy társaságban (elmentünk bowlingozni, aztán beülni egy másik helyre) és egy srác ugyanúgy buszozott velünk, közben mondta, hogy otthon az autójában valszeg lemerült már az akksi, mert egy hónapja nem ült benne. Egy csaj ismerősöm szintén buszozik a mindennapokban, közben tök büszke arra, hogy neki jogsija és kocsija van. Csak épp kb. alig használja és kidob egy csomó pénzt a vásárlására és a fenntartására, amit nem engedhetne meg magának.

26/F

2022. márc. 1. 10:21
 19/55 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván van taxi, de azért a benzin még mindig olcsóbb :D Értem hogy van más opció, de én nyugodtabb vagyok ha van a páromnak jogsija és tudom ha baj van, akkor tud vezetni. Engem megnyugtat a tény.
2022. márc. 1. 10:22
 20/55 anonim ***** válasza:

gint kur.va vagyok úgy hogy nem is csináltam semmit :D

Örülök hogy magyar lettem! Ja nem...

(Van jogsim és autóm is)

2022. márc. 1. 10:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!