Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy a nőknek nem kell bevonulniuk Ukrajnában?
Persze az lenne a jó, ha senkinek se kéne. De ebben mikor lesz a két nem helyzete egyenlő?
Csak így elképzeltem, hogy csak azért mert valaki nőnek született, egyszerűen átsétálhat a határon, és biztonságos országba távozhat. De mondjuk a testvére, csak azért mert férfi, meg mehet golyófogónak a háborús övezetbe.
Én azt értem, hogy évezredek alatt ez a dolog így alakult, hogy a férfiak harcoltak. De elvileg ez a dolog is megváltozhatna, és a nemi egyenlőség jegyében harcolhatnának a nők is. Vagy inkább senki se harcoljon. Ez lenne a legjobb.
A nők manapság szavazhatnak, munkát vállalhatnak, egy csomó hátrányos helyzetű dologban előreléptek. Mikor kerül sor a férfi hátrányok felszámolására is?
Nem emlékszem hogy a férfiak kapcsán szóba kerülne, hogy a történelem során hány akár csak 18-20 éves fiatal fiú halt éretlmetlen halált?
Megemlékezünk a nőnapról. Felköszöntjük azokat a nőket, akik manapság már nincsnek elnyomva. Közben meg rengeteg férfi halt meg a történelem során a háborúkban, de a férfiakat ezért nem köszöntik fel. Nekik nem jár tisztelet. Olyan természetes mindenkinek, hogy adja csak életét a harcokban mert ő férfi.
130#
Egyébként meg nem értem azokat a nőket akik így reagálnak. Miért, nem kellene felszámolni a férfiak hátrányait is? Miért kell megalázni aki ez ellen szólal fel? Ügye azokat a nőket is megaláztad volna akik annak idején kiharcolták a ti hátrányos helyzetetek megváltoztatását? Vagy csak a nőknek lehet? Férfiként meg törődj bele ha valami nem igazságos? Hát ez így nem fair.
Jelenleg már el sem lehet nagyon hagyni az országot, mert akkora torlódás van a határoknál, szóval a többség nem is próbálkozik.
Tessék, teljesült amit akartál, a nők sem mennek sehova, remélem ez megnyugtat.
133#
Ok de miért kell férfiakat kötelezni arra, hogy a saját életüket kockáztassák? Nem ér annyit semmilyen háború meg semmilyen terület, semmilyen győzelem.
De tegyük fel behívják a párodat. Mondjuk meghal, de győz az ország. Most akkor az elméleted szerint jobb mint ha veszítene az ország de nem hívnák be a párod és ő túlélné.
134#
Félreérted. Én azt szeretném ha a férfiakat sem köteleznék arra, hogy harcoljanak. Vagy akkor mindenkit nemtől függetlenül.
Ok gyerekes nők akkor mentesülnének. De akkor a gyerekes férfiak is hagyj mentesüljenek, mert apára is szüksége van a gyereknek. Mégjobb ha nem félárva lesz, hanem megmarad mindkét szülője.
Viszont azok a nők akiknek nem kell senkit nevelnie, meg ápolnia akkor ők az elméleted szerint miért mentesülnének?
Mert pl a 18-30 közötti nők nagyobbik részének nincs gyerek és nem kell senkit ápolnia.
135#
A legjobb megoldás az lenne ha senkit nem köteleznének. Férfiakat sem. Minden férfi valakinek a párja, fia, barátja, férje satöbbi. A férfire is szükség van és semmilyen politikusok hülyesége nem adhat felhatalmazást arra, hogy másoktól elvegyék a férfi szeretteiket, hogy apákat elszakítsanak a gyerekeiktől, hogy egy nőt elszakítsanak a szerelmétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!