Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy a nőknek nem kell bevonulniuk Ukrajnában?
Persze az lenne a jó, ha senkinek se kéne. De ebben mikor lesz a két nem helyzete egyenlő?
Csak így elképzeltem, hogy csak azért mert valaki nőnek született, egyszerűen átsétálhat a határon, és biztonságos országba távozhat. De mondjuk a testvére, csak azért mert férfi, meg mehet golyófogónak a háborús övezetbe.
Én azt értem, hogy évezredek alatt ez a dolog így alakult, hogy a férfiak harcoltak. De elvileg ez a dolog is megváltozhatna, és a nemi egyenlőség jegyében harcolhatnának a nők is. Vagy inkább senki se harcoljon. Ez lenne a legjobb.
A nők manapság szavazhatnak, munkát vállalhatnak, egy csomó hátrányos helyzetű dologban előreléptek. Mikor kerül sor a férfi hátrányok felszámolására is?
Nem emlékszem hogy a férfiak kapcsán szóba kerülne, hogy a történelem során hány akár csak 18-20 éves fiatal fiú halt éretlmetlen halált?
Megemlékezünk a nőnapról. Felköszöntjük azokat a nőket, akik manapság már nincsnek elnyomva. Közben meg rengeteg férfi halt meg a történelem során a háborúkban, de a férfiakat ezért nem köszöntik fel. Nekik nem jár tisztelet. Olyan természetes mindenkinek, hogy adja csak életét a harcokban mert ő férfi.
4#
Persze ez nem a nemek közötti harc. CSak olvastam, hogy a férfiak nem menekülhetnek, ha nem akarnak harcolni. 16-60 éves kor között nem hagyhatják el az országot Ukrajnában. Ez egy nemi megkülönböztetés, és szerintem igazságtalan. Azt mondom, hogy hagyj menekülhessenek el a férfiak is.
Majd, ha ti megtanultok kihordani egy gyereket, megszulitek fajdalmak kozepette, szoptatjatok, evekig otthon maradtok vele.
Na majd akkor egyenlo lesz:)
7
Ennek itt most szerintem nincs helye. Amit te írsz az biológia, az élet rendje. De a háborúnak nem kéne annak lennie.
7#
Ez egy kicsit durva hasonlat. Ügye nem mondod komolyan, hogy a gyerek kihordása, a szülés, szoptatás nagyobb áldozat,mint mondjuk 20 évesen meghalni egy háborúban. Összehasonlíthatatlan. Te még utána végigéled az életedet.
De az is biologia, hogy egy no testi felepitese nem arra lett kitalalva, hogy harcoljon, mig a ferfiak ezert erosebbek es izmosabbak.
A nok teste a szulesre van berendezkedve.
Ilyenkor lehet hangoztatni a ferfiaknak hogy ok az erosebbik nem, nem csak akkor amikor a noket kell elnyomni meg bantalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!