Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?

Figyelt kérdés

ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.

és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.

konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,

a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.

én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.

az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.

#nők #femenizmus
2022. jan. 28. 17:26
 71/110 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődnék, hogy ugye megkeresed a havi 1M.et? Csakmert, ha én végzem a házimunka 100%át, ugye neked kell megkeresned a pénzt egyedül!
2022. jan. 29. 20:11
 72/110 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és természetesen, luxuséletet biztositanod, mivel lemondtam a karrierről azért, hogy téged szolgáljalak!
2022. jan. 29. 20:11
 73/110 A kérdező kommentje:

71# exem is eltartottam 3 évig bar annyi igénye nemvolt mint neked xd

olcso csaladi albi volt, kocsink volt, nem kellet sose szaraz kenyeret enni havi pár ruha is belefert meg néha kikapcsolódás mozi kajalda kocsikazas is stb

ez ugy kb 300 e ból megvolt igaz albi csak 50 e volt + rezsi szóval lakas tiszteseges áron volt.

szóval lehet tisztesegesen élni kis pénzből is persze ha exem jart volna boltba ha ő ossza be a pénzt akkor 500 is keves lett volna, ezert kellet nekem irányítani . ha minden bevétel és kiadas egy kézben van könnyebb beosztani.

2022. jan. 29. 20:40
 74/110 anonim ***** válasza:
95%

Azt nem tudjuk meg, a lányodat mennyiért adod, elegánsan (gyáván) kikerülted a választ.

El kéne tőled venni szegény lányt.

2022. jan. 29. 20:47
 75/110 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te rendben lennél azzal, hogy a lányodat napi szinten verjék és megerőszakolják? Mert te ezt szeretnéd minden nőnek és ebbe a kategóriába a lányod is beleesik. Szóval? Nyugodtan küldenéd a lányodat egy halálig tartó szenvedésbe és bántalmazásba?
2022. jan. 29. 20:54
 76/110 A kérdező kommentje:

hogy őt hozzá e adnam egy joval idösebb palihoz aki verhetné ha engedetlen és iranyitana teljesen az életett?

hat nehez kérdés ha énis ezt kaptam volna ferfikent ezt a "luxust" akkor talán. mert ez lenne a normalis.

de ugy nem érzem helyesnek hogy én semmit semm kaptam ilyen könnyen meg és odaadjam csak ugy masnak a lanyom.meg azert jó lenne hatassal lenni az életere 1 2 pofont kapna az a belügyük de ha pl rendszeresen komolyan verné a férje nyilván ez szamomra nem elfogadható és nyilván valahogy észre teriteném a férjet ha tudnam .

2022. jan. 29. 20:58
 77/110 A kérdező kommentje:
erőszakolás nem lenne mert férjhez menne szüzen szóval értitek azert nem ugyan az a rabszolgasag és alacsonybb rendü feleségnek lenni
2022. jan. 29. 21:00
 78/110 anonim ***** válasza:
80%
Hát, pedig elvárom a luxust! Ingyen nem leszek rabszolga!
2022. jan. 29. 21:03
 79/110 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, válaszold meg, amit kérdezünk: te mennyiért adnád el a lányod szabadságát és jövőjét? Mennyiért hagynád, hogy minden nap megerőszakolják (a házastárs is erőszakolhat, ha a másik fél nem szeretné a szexet) és verjék? Mert eddig azt írtad, hogy ezek mind elfogadható dolgok. Te pontosan azt szeretnéd, hogy a nők alacsonyabb rendűek legyenek a párkapcsolatban, miért tagadod, amit eddig írtál? Pont ezt szeretnéd.
2022. jan. 29. 21:03
 80/110 anonim ***** válasza:
94%

79

Nem! Ő úgy gondolja, hogy nőként legyel a rabszolgája, természetesen ingyen, de a lánya persze kivétel! Az a baj, hogy anyád a vilagraszart, csak minek???

A kérdésemre továbbra sem feleltél? Miért kellene alsóbrendünek lennem????? Miért kellene, hogy az egyetlen életcélom a férfiak kiszolgálása legyen? Ha így is lenne, miért tenném ezt ingyen???? Minimum luxus életet leszel szíves biztositani...! Miért előrébbvaló a te f*szod, mint az én szabadságom????

2022. jan. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!