Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?
ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.
és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.
konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,
a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.
én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.
az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.
Tökéletes példája vagy a kettős mércének, gratulálok.
90
Vannak nők, akiknek ez rendben van, de sok pénzed legyen! Normális nő ilyesmibe nem megy bele ingyen! Az arab vilagban sem
93# ez igaz bar szexre mar vannak mas megoldasok pl tpa dollok teljesen élethuek énis most ilyesmiben gondolkodom mivel gyerekem mar van csak szex kell töletek
amiotta egyedül vagyok nyugodtabb vagyok nincs az az állandó feszultség nincs az a folyamatos lazadas. nincs veszekedés és verekedés.
csak szukségletei meg vannak az embernek technika terén eleg befogadó vagyok minden szóba jöhet.prostikhoz is jarok kéne rendes nő is meg nemis. a vitta meg az alandó harc nemhinyzik de a társaság igen.
exem is az volt mert nagyon fiatal volt mikor összejöttünk törvenyeseg hataran.
amugy jo volt hogy valaki meghalgatott nyilvan vele nem politizaltam vagy nem beszeltem semmi komoly témaról de testi dolgok voltak simogatas maszirozas is nemcsak szex ameg nem laktunk egyutt nagyon jó volt elvittem sok helyre kis rajongom volt. bar mar azt mondja nem tudta mi a szerelem és éncsak valami szeretőfele voltam.
mindegy én tanitottam neki mindent a fiatal kora miatt és mert a szulei balfékek voltak és nem érdekelte öket a lanyuk, tudtam részben megvalósítani a tervem a férfi uralta kapcsolatott.
de mikor mar 17 lett mar egyre vehemensebben ellenált ismerkedni is kezdet, mindenert üvöltözött én persze probaltam meg jobban elnyomni ha ö üvöltözött én megjobban vagy bantottam is
csak az a baj az erőszakot egy pont utan mar nem lehet fokozni mert mar szomszedok kihivjak a rendőrt stb
mindig hataron mozogtam durvan sose bantotam senkit sose akartam hogy baja legyen.most lehetett volna a végén az hogy elveszem a telefonját és bezárom a lakásba stb ( ellehetett volna szigetelni és uralni) de ezt megmar nem léptem meg.korlatozott kis erőszak nekem belefér az életbe, de totalis erőszak mar nem sajnos egyszerüen ez mar ugy nem menne .
az a rossz majdnem 3 évvig megkpatam ezt amit akartam egy ferfi uralta kapcsolatot most meghogy az mar nincs szembe kell néznem azzal hogy ilyet meg egyszer nem igazan fogok találni mert ti nők vagy egyenlők akartok lenni vagy irányítani.
"mert ti nők vagy egyenlők akartok lenni vagy irányítani."
- és ez szerinted nem igazságos?
Majd ha a lányodat kamaszként kihasználják, akkor legyél ilyen pozitív. Majd ha őt elnyomják (mert ha nem egyenlőek a felek, ez történik) és őt bántalmazzák, akkor legyen nagy a pofád.
Remélem az édesanya nem enged a lánya közelébe, mindketten békés és tiszteletteljes életét érdemelnek, te pedig egyiket se tudod megadni.
98#
exem elhagyott engem is de a gyerekünk is igaz néha látogatja őt néha videochetezunk,én azt mondom hogy nekem jobban kell a lányom mert én nemtudok ujat csinalni ő meg annyit szul meg amennyit akar
természetesen nagyobb családi segitséggel de nalam van lannyunk.
és minden erőmmel azon leszek hogy igy is maradjon, én akartam kezdetben is gyereket ő elvetette volna szóval nem érzem jogosnak ha késöbb kellene neki.
én szellemi termékem mert én ötletem!
kicsit túlértékelitek a tisztelet szerepét amugy olyan nőt nem fogok tisztelni aki semmit nem tett le az asztalra és még alazat sincs benne.
99#probalkozni lehet de még senkinek se sikerült xd
kivéve anyam kiskoromban o egyszer el is törte rajtam a nagyfakanalat lila volt a kezem 1 hetig xd töle kaptam egyedül lila foltokat mert neki megse üthettem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!