Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?
ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.
és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.
konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,
a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.
én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.
az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.
32#gyerek nelkül fél élet az élet persze karrier is fontos elhiszem de hogy lehet a munka fontosabb mint a csalad? fontos a kényelem gondolom alig van idöd sok a munka stb de vegulis mi a lényeg?
sok betegen segitettel gondolom persze ez fontos ilyen munka nem is munka hanem hivatas de egyszer nyugdijba mész aztan nem lesz unoka nem lesz gyerekek akikel karacsonyoz ,az is fontos.
Tekintve hogy meddő vagyok, fizikailag nem lehet gyerekem.
Gyerek nélkül is lehet teljes életet élni: karrier, hobbik, párkapcsolat, barátok, utazás és lehetne sorolni, de túl felszínes vagy ezek megértéséhez. Nem, gyerekem és unokám nem lesz, de párom, szüleim, testvéreim, unokatestvéreim és barátaim lesznek és ez a fontos.
"fontos ilyen munka nem is munka hanem hivatas"
Na várjunk, akkor mégse vagyok értéktelen? :D Döntsd el, hogy értékes vagyok a hivatásom miatt vagy értéktelen a gyerek nélküliségem miatt.
#35ilyen munkakör eseten még a talib afganisztánban is dolgozhatnál.miutan nyertek a női orvosok ugyan ugy dolgozhattak tovabb.
nyilván szükség van orvosokra pl megmentesz egy fiatalt aki utána szül vagy gyereket nemz akkor vegulis volt értelme az életednek és ez csak 1 eset.
igy hát a te munkaköröd eseten még énis elnéznem a gyereknélkuliséget
plusz meddő vagy igy meg értelmetlen a kérdés nyilván igy nincs valasztasod ugy élsz ahogy dobta a gép, nyilvan a lehető legtöbbet kihozol belőle.
Szerinted érdekel, hogy mit nézel el nekem? :D Azért látszik, hogy amellett, hogy rettegsz a nőktől (ezért akarsz minket elnyomni) még hatalmas egód is van.
36#te nagyon el vagy tajolva neked pl mi a nyomor az hogy fizetesből élsz?
vagy hogy nincs 2 3 szintes csaladi házad és audid vagy bmw az mar nyomor?
ha van 1 panelházad vagy egy kis falusi hazad az mar nyomor?
gondolom aki sminkeltett mukörmözik uj cuccokat vesz minden hetvegen buliba jár külföldre jar nyaralni 500 e telokkal maszkal annak tenyleg keves egy 200 300 e kereső pasi de még lehet 400 500 is keves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!