Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?
ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.
és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.
konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,
a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.
én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.
az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.
"exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket."
Az exed felnőtt és rájött, hogy élhet normálisan, így elmenekült. Ha tudta volna, biztos viszi a kicsit is, de egy menekülő állat se tud a kölykére figyelni. Biztos vagyok benne, hogy egyszerűen jobban rettegett, mint, hogy megkockáztassa, hogy marad. Még ő maga is szinte gyerek. Később valószínűleg szörnyen fogja bántani a döntése, nem az, hogy nem maradt szenvedni és hagyni, hogy kínozd, hanem, hogy nem mentette meg a kislányát.
De összességében jó döntést hozott, hogy, amint lehetőséget talált menekült.
Talan idővel erőt gyűjt és megszerzi a gyermek felügyeleti jogát is tőled. Bár gyanítom sokkal jobban retteg annál, mint, hogy a következő jó pár évben vissza merjen nézni, nem, hogy támadni.
Szörnyű amit vele tettél és még szörnyebb, hogy szerinted ez így volt jó.
"én szellemi termékem mert én ötletem!"
Nem, a szerencsétlen gyerek egy emberi lény. Nem termék.
Remélem hamar rájönnek majd, mikor elkezded bántalmazni. Mert el fogod, ez nem is kérdés.
101# abban nem értek egyet anyaként nem a sajat boldogságának kellet volna előterbe lennie ezt szamoltam el azt hittem ez még belefér mert amugy annyira nem volt terrorban tartva csak nyultam ugy hozzá ha atlépet egy bizonyos pontott nem bántottam naponta még kritizalni is lehetett csak nem hisztizve és a gyereket veszélyeztetve a lustaságával.
szerinted én boldog voltam barmikor is?? most se vagyok és nemis voltam de megteszem a kötelességem és soha nem vonulok vissza
hozzot egy döntést mikor bevalalta a gyereket nemet is mondhatott volna. innentöl kezdve kőtelesege lett volna végigcsinalni nem gyavan elmenni mert neki rossz.
"gyereket ő elvetette volna"
"hozzot egy döntést mikor bevalalta a gyereket"
Biztos nem azért, mert megfenyegetted, esetleg el is verted és félelemben tartottad...
"szerinted én boldog voltam barmikor is??"
"az a rossz majdnem 3 évvig megkpatam ezt amit akartam egy ferfi uralta kapcsolatot most meghogy az mar nincs szembe kell néznem azzal hogy ilyet meg egyszer nem igazan fogok találni"
Gondolom, akkor annyira azért nem szenvedtél, ha visszasírod.
104# mikor terhes lett külön éltünk akkor még egy ujjal se nyultam hozza ugy először el akarta vettetni de én mindenképpen megtartottam volna
105#jó volt de az allandó veszekedés farasztó és eltartani + 1 főt akinek mar kezdtek komolyabb igenyei is lenni nehezebb.
most könnyebb nyugisabb az életem de szexualitast nehezebb megoldani és gyereknek is hianyzik néha az nyj bar mar kezdi megszokni hogy csak néha van vele.
107#manipulalni esetleg ha annak szamit ahogy látta rajtam mennyire akarom meg azt mondtam neki hogy ha elveteti akkor szerintem előbb utobb szétmegyünk. (ezt ő ugy értelmezte hogy szakitottam volna vele idövel)pedig bolond lettem volna xd
nyilván akkor "öröke terveztük" amibol 3 év lett xd
108#attól függ ha tenyleg jó vagy lehet szétversz. de ellensulyoznod kell a méretemből és agressziobol álló előnyom, majdnem 120 kg vagyok egy kis ideig kempoztam énis, persze technikam nincs
persze a nyers erő es erőszak ebben a korban mar semmit nemér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!