Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?
ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.
és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.
konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,
a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.
én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.
az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.
jo na tenyleg szelsősegesen gondolkozok ebben igazatok van nemcsak a nők teren de politikailag is de ez egy mas teszta nem vagyok finom ember nagyon nem kegyelmet nem adnek senkinek.én a nacik a vörösök az isis vagy vagy az előzö korok barmilyen bünét megertem ti nem mert erőszak nelkül gondolkoztok .
lanyom viszont szeretem azert nem bantottam anyjat mikor elment én vilagnezetembe nem fér bele amit ö csinalt de elengedtem
mas a vilagnezetünk ti humanosok vagytok én nem
"nemtudom egy nő szerintem biztos érne 500 600 e nemtudom mennyit érhet egy ember?"
Mennyiért passzolnád le a lányodat, hogy valaki pórázon tartsa és erőszakolgassa?
61
Jaaaa. A lányod szereted,,? pedig ha ilyen világ lenne, amit te itt felvázoltál, ezek a férfiak rommászopatnák, tudod...olyan kétkezes melytorkos módon!
#67 26 vagyok.
#66ebben igazad van ami nekem jó lenne a lanyomnak nem lenne feltétlen az. bar ugy vagyok vele régen vagy az arab világban ahol ez a normális ebbe születnek bele nekik ez a termeszetes marmint hogy alacsonyabb rendűek mint a férfiak,
#68 minden férfi más de a nagy altalanyban ferfiak dominalnak és itt most nem a törökökröl beszelek hanem az afgánokról vagy a fejletlenebb muzulmán orszagokról .
az a baj zsigerből jön nekem mar ez a gyűlölet jobban is érzem magam egyedül.mert akikel pl ismerkedtem volt kb 5 komolyabb mind le akart huzni egyiket otthagyta a parja gyerekkel együtt aztan ő a megismerkedesünk utan mar egyből azt kerdezte költözhet e hozzam 2 gyerekkel és mikor nemet mondtam még kölcsön kért volna 30 e xd
masik meg középsulis csaj volt neki fuvar kellet vigyem ide oda cigit vegyek stb
prostikról ne is beszeljünk mert az hivatalos lehuzas
sorolhatnám a kihasználásokat
exem se szent ha ertitek mire gondolok...
azt láttom hogy a női szabadsag oda vezet hogy barmit megtehetnek a nők mi meg nem mert nekunk jobban kellenek mint mi nekik.
én felfogasom egy ultra radikalis erőszakos felfogás mindennel igy vagyok ezert kerülök konfliktusba szinte mindenkivel előbb utobb.
de a probléma az valós mar nincs vallas ami fékezné ezt hogy kihasznaljak a testi előnyüket a nők és ez rontja a férfiak életminöségét .
69
Mert szerinted a nők egyetlen életceljának a férfiak szolgálata kellen, hogy legyen?
Ugye tudod, hogy nem a f*szod körül forog a világ!?
Miért kellene nekem felaldozni magamat a te életminőseged miatt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!