Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?
ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.
és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.
konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,
a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.
én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.
az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.
Hát én csak simán szeretek egyedül nyugiban lenni. Bolond, aki egy pasi vagy egy gyerek valagát akarja nyalni.
Egyébként amikor ilyen srácokkal találkozom, mint a kérdező, annyira örülök. Csak bebetonoz, hogy nem fogok szülni. És a srácok rájönnek, hogy a gechiből nem lesz gyerek, gyerek nélkül nem lehet uralkodni a nőn, és olyankor elkezdenek vergődni. És olyan jó ezt nézni.
40
Merci, audi, BMW? 3 szintes haz?
?????
Nem. Egy kozepkategorias auto, 2 db! Merthát ha szülök, valamivel hurcolnom kell a gyereket.
Panel lakás???? Panelba szuljek? Hogyne!
Gyerek kezdo ktg.e úgy 1M (itt még meg sem szuletett)
42#
a luxus élet nem jár mindenkinek hissz ha mindenkinek jarna nem lenne luxus.
ez van térdre asszonyok xd bárcsak lehetne adni venni titeket mint az ókorban mindenre meg lenne tanitva a megvasarolt leany és csak szállás és kaja kéne neki. estere lelancolnam nehogy elszökjön vagy elvagja a torkom.
44#neked nagyon magasak az igenyeid én meg anyagilag nyertem is vele mert gyedet én kaptam nem asszonyom mert ő nem dolgozott igy mint apja vettem fel munka mellet a gyedet akkor meg a fizu 70 szazaléka volt .
babakocsi babaruhak szinte alig kelettek mert a csaladban volt nemreg mashol ruhait felszerelés joreszet megszereztük csak aprosagok kelletek meg pelenka tapszer de ezt fedezik a tamogatasok
2 évves koraig havi 150 e plusz bejött
nalunk minden pénzt én kezeltem és én költötem el igy spórolni is tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!