Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők miért akarnak irányítani egy kapcsolatban?hogy alakulhatott ilyené a világ hogy ök hordják a nadrágot? visszaáll még a világ rendje ahogy évezredekig volt szerintetek?

Figyelt kérdés

ugy érzem manapság kicsit elszaladt a ló a nőkkel,nyilván nekünk szükségunk van valamire ..... tölük.

és ezt piszkosul kitudjak használni konkrétan azt várják el hogy életed minden perceben őket szolgáld hogy mindig rajuk gondolj persze fordítva ez mar nincs így és ha ravilagitasz milyen őnzö beképzelt fölényeskedő neppség akkor te vagy a rossz.

konkrétan ugy érzem mi ferfiak sok esetben csak szexualisan hasznaljuk ki a nőket de ők minket érzelmi anyagi és pszihologiailag is,

a mai világunkban férfiként szinte semmilyen eszköz nincs kezünkben felettük mert ha megütöd öket te vagy a gonosz, pedig a regi világban is így neveltek meg az asszonyt . ellenben ők a párkapcsolati és szexualis életünk irányításával kontrollt gyakorolhatnak felettünk.

én megprobaltam a régi vilag szerint párt keresni vagyis összejönni egy nagyon fiatal lánnyal , irányítani, csaladot csinalni neki sikerült is lett egy most 3 évves kislányunk de idövvel exem is felnőtt és önzö lett meg a lányunknál is fontosabb lett a saját boldogsága igy itthagyot minket.

az arab világban vagy a regi világban ez nem igy lett volna.

#nők #femenizmus
2022. jan. 28. 17:26
 51/110 A kérdező kommentje:
jol mondtad "magán gimnazium" amibe az emberek 1 szazaleka jarhat szerencses a gyereked, bar szerintem ha jók a képesegei igyis ugyis felveszik barhova sima gimnaziumbol is
2022. jan. 28. 19:56
 52/110 anonim ***** válasza:
96%
Nyaff nyaff brühühü
2022. jan. 28. 19:59
 53/110 A kérdező kommentje:

50#na itt van a kutya elásva ti nők mindig azt kérdezitek mit kaphattok cserebe de ez nem rib.ancsag kicsit?

amugy gyerekem van azt mar nem veszitem el asszonyom hat igen elment sajnos ez van, énis be tudnék alni a sorba jopofizni meg csajozni eljatszani a papucsot. csak nem erzem szükseget egyenlőre

2022. jan. 28. 20:01
 54/110 anonim ***** válasza:
97%

53

Miért szerinted ingyen van a rabszolga?

2022. jan. 28. 20:04
 55/110 anonim ***** válasza:
97%
Te vársz el mindenfélét a nőktől, kérdező. Ezek szerint te hímringyó vagy? :)
 56/110 anonim ***** válasza:
97%

53

Nem is értem, miért ment el a feleséged...tényleg nem...

57/110 A kérdező kommentje:

53#sajnos nincs ingyen szolga kiveve ha rabolod okorban a romaiak az elfoglalt területekröl szereztek meg ugye belül is szaporodtak .

nemtudom egy nő szerintem biztos érne 500 600 e nemtudom mennyit érhet egy ember?

az a baj mi mar tul humanusak vagyunk a rabszolgasaghoz meg énse tudnek olyan mervü erőszakot alkalmazni

2022. jan. 28. 20:16
 58/110 A kérdező kommentje:
55#ne ved nőket a fiatalabbak szinte mind ri.ancok az idösebbek meg fele fele
2022. jan. 28. 20:20
 59/110 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező,

Bár provokálsz (vagy földbuta vagy) azért válaszolok.

Elvált nőként egy afrikai származású (!), többdiplomás (!), muszlim hitű (!) férfi volt (!) feleségeként, 40+-osként, anyaként, tanult nőként.

Ja és a volt apósom (akivel a mai napig beszélünk, az unokája miatt fogunk is mindig és a legnagyobb tisztelettel viseltetünk egymás iránt!) IMÁM egy fővárosi mecsetben…. Szóval….

…és kapaszkodj meg:

- nem verik a nőket

- nincs csonkítás

- tanult, diplomás, sok nyelvet beszélő emberek

…és tudod a döntő többség az. Földbutaság ez a sok sztereotípia, amit összehordtál arról, hogy majd a nők bántalmazásának okán muszlim hitű leszel! Ott is, ahogy a világ legnagyobb részén, a felvilágosult, normális, nem fanatikus, nem mélyszegény, nem földbuta kategóriájú emberek körében- nos sehol nem divat a nőket állatnak nézni és bántalmazni…

De gondolom nem voltál még nagyon kint a kerületedből, utcádból, max a busz vitt a gyárig :D

Senki sem bántott engem soha (még csak nem is vagyok iszlám hitű, sosem voltam), éltem a másik országban is, láttam mi NEM megy ott… és anyaként, nőként ugyanolyan alap emberi tisztelet illetett, mint Magyarországon… sőt..

Pedig iszlám jogú egyházi esküvőt kötöttem, amit ÉN bontottam fel szabad akaratomból.

(A normális vallási közösségekben- legyen az akát iszlám, keresztény, zsidó vagy bármilyen- a közösség tagjai közösítenének ki ilyen gyalázatos és provokatív gondolkodásért… de nem kell nekem hinni, tájékozódjál az RTL Pluszból… az írásképed és a felfogásod ilyen szintű valóban)

(Nem kellene általánosítani, Európát sem a leszakad BAZ megyei putrisoron 6. Gyerekét 18 évesen szülő fogatlan láncdohányos nők alapján minősítik…pedig van ilyen igen, mint a törzsi csonkítás valahol egy kontinensen a 700 féle nyelvű közösségek egyikében és igen, mélyszegénységben kislányként eladott menyasszony is van a milliárdos Indiában is- de ehhez nem kell messzire menni, a cigány kultúrában is hagyomány (volt)… szóval…)

Amíg ilyeneket ki mersz ejteni a szádon, hogy verés meg rabszolgaság, addig embernek is rongy vagy és továbbra se érdemelsz méltó társat!

De tudod mit?

Próbálj meg gondolkodni: a 3 éves kislányodnak is ezt a sorsot szánod, hogy egy ilyen tanulatlan, agresszív, nőverő erőszakolja, bántalmazza kedvére? Te normális vagy? Édesanyád vagy a lánytestvéred is erre a sorsra szánod?

…iszonyatos sötétség. Szánnivaló. A kislányt sajnálom. Szívből… mert egy ilyen földbuta apa mellett tudod nem lehetetlen, hogy önbeteljesítő jóslatként most alapozod meg az önbecsülésének sárbatiprását és egy bántalmazó kapcsolatba menekülését. Mert gondolom neki is ezt a szöveget nyomatod, előtte is így bántál az anyjával vagy a (nemlétező :D ) nőiddel, édesanyáddal…

2022. jan. 28. 20:34
 60/110 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, olyan olvasni téged, mintha egy terrorista csoport tagja lennél! Nagyon nem vagy a helyeden! Alapvető fogalmak nincsenek meg, melyek az életet működtetik évezredek óta! Neked fogalmad sincsen milyen egy jó vezető, egy bölcs király. Te csak a korlátlan hatalmat akarod, valaki felett uralkodni, valakit elnyomni. Egy igazi férfi azonban alkot, teremt és védelmez is. Pontosan tudja, hogy a női bölcsesség nélkül mit (nem) ér. Te a nőket egyfajta gyermeki szerepben tudod csak elképzelni, valószínűleg az életben nem volt még melletted igazi lelki társ, támogató, királynő. Egy igazi nő nem nadrágot hord, se pontosan tudja, hogy a nadrágot hogyan lehet okosan és bölcsen vezetni, megvilágítani számára az utat. Van egy régi mondás: a kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja! Ez mindig is így volt, mióta világ a világ. A női és a férfi vezetés azonban más, sajnos ebben a mai nők nem annyira ügyesek már, mert férfi eszközöket használnak. Egy értékes nő megvalogatja, hogy milyen férfit enged az életébe. Egy hatalommániás basát, aki csak elvesz tőle, vagy egy bölcs királyt.
2022. jan. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!