Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fordulhat egy nővel ekkorát a világ?
Hat évig egy pár voltunk, 18-24 éves korunkig. A szerelem elmúlt, én mentem volna külföldre, ő meg maradni akart.
Aztán szakítottunk, a kapcsolatunk továbbra is jó, tudunk egymással kulturáltan beszélni.
Amikor együtt voltunk, akkor neki a mindene a teste volt. Emlékszem, mennyire ellenségesen kezelte a gyerek kérdést. Mondván, hogy a teste tönkremegy, kialakulhatnak nőgyógyászati problémák, felborulnak a hormonok, lógni fog a melle, megereszkedik a bőre, oda lesz az alakja, tönkremegy a haja, stb.
Mindig nagyon belelovallta magát a témába, amikor valaki a jövőről vagy a gyerekvállalásról kérdezte. Előfordult olyan is, hogy napokig csak ezen duzzogott.
A másik ilyen témája a fiatal lányok és az idősebb, de gazdag férfiak kapcsolata volt. Végtelenül elutasító volt ebben a kérdéskörben és szidta a lányokat.
Na, miután külön mentünk, másfél évre rá összejött egy 54 éves férfivel, (az exem most lett 27).
Az utóbbi néhány hónapban nem beszéltünk, erre látom, hogy egy fotózásról posztol, ahol a pasi karolja át a nagy pocakját, és bejelentették, hogy januárban jön a baba.
Nem értem ezt. Hogyan változhatott ekkorát a véleménye?
Ok. Luxusban él, gondolom a pasas nyomására vállalták a gyereket, ő meg nem akar kilépni a kényelemből, vagy valami ilyesmi. Ne értsetek félre, nem ítélem el, csak éppenséggel a korábbi véleményével teljesen ellentétes az, amit most csinál. Szimplán nem értem.
Valami ötlet? Esetleg racionális női magyarázat? Mert férfiként nem igazán értem ezt a dolgot.
Nekem szinte minden ismerősöm ezt csinálja. Hosszú kapcsolat eljegyzés, házasság, gyerek nélkül. Aztán szakítás. A következővel féléven belül minden megvan.
Szerintem nála a csalódás produkálta. Más volt az életcélotok, szétmentetek, és valahol beleunt ebbe. Mondjuk ki, gazdag, idősebb férfival összejönni könnyebb, mint megdolgozni a sikerért. Ezért utálta eddig azokat az embereket, akiknek az ölébe hullott minden, és most ezért lépett ő is erre az útra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!