Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fordulhat egy nővel ekkorát a világ?
Hat évig egy pár voltunk, 18-24 éves korunkig. A szerelem elmúlt, én mentem volna külföldre, ő meg maradni akart.
Aztán szakítottunk, a kapcsolatunk továbbra is jó, tudunk egymással kulturáltan beszélni.
Amikor együtt voltunk, akkor neki a mindene a teste volt. Emlékszem, mennyire ellenségesen kezelte a gyerek kérdést. Mondván, hogy a teste tönkremegy, kialakulhatnak nőgyógyászati problémák, felborulnak a hormonok, lógni fog a melle, megereszkedik a bőre, oda lesz az alakja, tönkremegy a haja, stb.
Mindig nagyon belelovallta magát a témába, amikor valaki a jövőről vagy a gyerekvállalásról kérdezte. Előfordult olyan is, hogy napokig csak ezen duzzogott.
A másik ilyen témája a fiatal lányok és az idősebb, de gazdag férfiak kapcsolata volt. Végtelenül elutasító volt ebben a kérdéskörben és szidta a lányokat.
Na, miután külön mentünk, másfél évre rá összejött egy 54 éves férfivel, (az exem most lett 27).
Az utóbbi néhány hónapban nem beszéltünk, erre látom, hogy egy fotózásról posztol, ahol a pasi karolja át a nagy pocakját, és bejelentették, hogy januárban jön a baba.
Nem értem ezt. Hogyan változhatott ekkorát a véleménye?
Ok. Luxusban él, gondolom a pasas nyomására vállalták a gyereket, ő meg nem akar kilépni a kényelemből, vagy valami ilyesmi. Ne értsetek félre, nem ítélem el, csak éppenséggel a korábbi véleményével teljesen ellentétes az, amit most csinál. Szimplán nem értem.
Valami ötlet? Esetleg racionális női magyarázat? Mert férfiként nem igazán értem ezt a dolgot.
"a gyerekkel meg tulajdonképpen bebiztosítja a jövőjét"
És hogyan? A pasi el is válhat tőle, és akkor csak tartásdíjat kap, magas jövedelmnél pedig nem fizetésarányosan. Exfeleség tartás sincs. Ez nem Amerika. Mehet oda vissza, ahonnan jött.
Nem tudom, milyen érzései lehettek irántad. Először azt feltételezném, hogy dühös volt, és "bosszúból" csinálta az egészet. Sok sztorit hallottam már, hogy a nők képesek ilyesmire.
De nem tudni, lehet tényleg egy gold diggerré változott, vagy addig is az volt, csak neked mutatta másnak magát. A helyedben én egyébként tuti szarul érezném magam, olyan fura az egész.
Az öreg palira nem tudok mit mondani. De a gyerek témára igen. 30 éves leszek. Kb. 26-7 éves koromig hallani se akartam a gyerekről. Aztán valami bekattant nálam. Szokták mondani, a nőkben bekapcsol az anyai ösztön
Lehet hogy vele is ez történt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!