Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban elmentem egy erotikus masszőrhöz, akivel végül lefeküdtem. Valóban elítélendő ez női szemmel? Voltak egyéjszkás kalandjaim és komoly kapcsolataim is. Teljes mértékben kölcsönös megegyezésen alapult a dolog, a végén pedig a szimpátia miatt egy kis "extra" is becsúszott. Mégis mikor elmondtam ezt egy női ismerősömnek úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Azon túl, hogy többet erről senkinek nem beszélek, érdekelne, miért olyan nagy probléma ez a nők szemében. Talán azért, mert az egyetlen fegyvert (a szexet), amivel a férfit sakkban tudják tartani, kiveszi a prosti a kezük közül?
2021. dec. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:
Ugye milyen rossz, amikor úgy ítélnek meg, hogy nem tudnak rólad semmit? Ti nem ezt tettétek azzal, hogy alkalmatlannak tituláltatok a párkapcsolatra azáltal, hogy egyszer lefeküdtem egy masszőrrel? Azt kéne megérteni, hogy a párválasztásnál nem az kéne a döntő szempont legyen, hogy ki milyen szexuális életet élt a megismerkedés előtt, és a másiknak nincs is joga turkálni a párja előéletében. Aki ezt nem tudja tiszteletben tartani, az nálam kizáró ok, és a következő alkalommal ha egy csaj ugyanilyen céllal próbál meg manipulálni, szó nélkül ki fogom dobni (persze miután 1x-2x megdugtam, hogy érezze, hogy mire jó valójában).
2021. dec. 31. 15:57
 62/70 Ollókezű Edward ***** válasza:
74%
Az első államin még annak idején ingyenes volt, a másodikra a szüleim adták a pénzt, és volt, hogy a keresztszüleimtől kértünk kölcsön. Ők is kölcsön kértek, mert nem akarták, hogy akár én, akár az unokatestvéreim, akik mind fiúk, dolgozzunk.
2021. dec. 31. 16:03
 63/70 anonim ***** válasza:
84%

"Ti nem ezt tettétek azzal, hogy alkalmatlannak tituláltatok a párkapcsolatra azáltal, hogy egyszer lefeküdtem egy masszőrrel? "

Én nem ezért tituláltalak alkalmatlannak, ki is fejtettem. :) Pont eleget mutattál itt magadból.

" a párválasztásnál nem az kéne a döntő szempont legyen, hogy ki milyen szexuális életet élt a megismerkedés előtt, és a másiknak nincs is joga turkálni a párja előéletében"

Valakinek meg szempont, nem fogod fel? Mit sír a szád ezen? Nem tudod még mindig megérteni, hogy nem a te értékrended szerint működik a világ?

Minek kellene sértegetni meg bizonygatni, hogy csak dugni jó (istenem, de szánalmas vagy), ahelyett, hogy keresnétek mindketten magatokhoz illőt?

Szánalmas kis sértett egójú kisfiú vagy, aki az itt történő vergődésben akarja leveztni a fájdalmat, hogy megsértett az első csaj, aki leállt veled. Random nőknek ehhez semmi köze még mindig, hiába büdösribizel itt.

2021. dec. 31. 16:04
 64/70 anonim ***** válasza:
81%
Csodálatos lehet olyan férfival párkapcsolatban élni, aki megveri a nőt, ha valami nem tetszik. Ezek a kedvesrendesjófiúk...
2021. dec. 31. 16:35
 65/70 Ollókezű Edward ***** válasza:
80%
Mondom én 64-es, egy olyan kis elmaradott zsákfaluból írogatnak ide, ahol divat, hogy a nőt beverjük a sarokba meg az asztal alá, meg már mindenkinek, de még a kóbor kutyának is csilliónyi abortusza meg egyéjszakás kalandja volt, ezért nem tudja elhinni, hogy vannak emberek, akik normális életet élnek. Tragikus történet, de hát mit lehetne tenni?
2021. dec. 31. 17:09
 66/70 A kérdező kommentje:

"Csodálatos lehet olyan férfival párkapcsolatban élni, aki megveri a nőt, ha valami nem tetszik."

Igen, már rám húzzátok az agresszív asszonyverő férfi képét is csak azért, mert nem értünk egyet valamiben, gratulálok. Tipikus manipulatív szemét nőci mentalitás.

Mégegyszer felteszem a kérdést, mert erre érdekes módon nem jött reakció: Ugye milyen rossz, amikor úgy ítélnek meg, hogy nem tudnak rólad semmit?

2021. dec. 31. 17:15
 67/70 Ollókezű Edward ***** válasza:
81%

66: A következőket tudjuk rólad:

Voltál már kvázi-prosti erotikus masszőrnél, akit meghúztál utána. Ezért is fizettél, vagy csak azért, hogy kicsapja neked?

Emiatt egyszer már utasítottak el, ez téged rosszul érintett.

Aki nem ért veled egyet, azt lebüdösr!bäncozod.

Szerinted a nem-prosti nők mindenkivel lefekszenek, 18 éves korukra már tuti volt egy abortuszuk, rosszéletűek.

Szerinted egy nőnek nem kell semmit tennie 40 éves koráig, sűrű, tömött sorokban állnak előtte a férfiak.

Aki nem tudja elfogadni, hogy kvázi-prostinál voltál, azt ki fogod dobni. Előtte még használgatod majd egy kicsit (ha tudod).

Ezt mind tudjuk rólad. A kérdésedre érkezett válaszok az elején vegyesek voltak. Volt, aki azt írta, hogy neki nem számít a szexuális előélet. Akkor csapott át negatívba a megítélésed, mikor elővetted a többi maszlagot.

Tanács: költözz el a szocgyenge zsákfaluból, ahol laksz, mert nem tesz jót a mentális egészségednek.

2021. dec. 31. 17:32
 68/70 A kérdező kommentje:
Ja mert nem akadhatok ki, amikor egy lány eljátsza, hogy megbízhatok benne, utána meg szemét módon szabotálja a kapcsolatot ahelyett, hogy kimondaná nyiltan, amire gondol. Igen, budös pitsák vagytok a legtöbben, mert ti kis fifikával bárkit büntetlenül manipulálhattok, kihasználhattok, átverhettek, hiszen a Btk.-ban nincs olyan paragrafus, ami az imént említett helyzetekre fogalmazna meg büntetendő tényállást. Ellenben azzal, ha én mondjuk pofánverek egy ilyen számító kis kígyót, amiért szemét módon oda szúr, ahol lelkileg fáj, akkor mindjárt én vagyok a szemét gonosz férfi, a másik pedig az áldozat. És nagyon sok nő ezt tudja, és ezzel vissza is él. Utána meg idejöttök és játszátok az erkölcsi csőszt úgy, hogy még nagyobb rohadékok is vagytok, mint a férfiak, a kényes kérdésekre pedig soha nem válaszoltok, csak tereltek, meg manipuláltok. Undorítóak vagytok.
2021. dec. 31. 17:43
 69/70 anonim ***** válasza:
100%

"Ja mert nem akadhatok ki, amikor egy lány eljátsza, hogy megbízhatok benne, utána meg szemét módon szabotálja a kapcsolatot ahelyett, hogy kimondaná nyiltan, amire gondol."

De, ezen kiakadhatsz, szerintem jogos.

De ehhez pl. nekem semmi közöm, és az exed sem amiatt ilyen, mert nő.

"Igen, budös pitsák vagytok a legtöbben"

Nem vagyok büdös pitsa.

"kis fifikával bárkit büntetlenül manipulálhattok, kihasználhattok, átverhettek"

Nem tettem ilyet, ellenben velem tett már ilyet pasi. Mégsem hiszem azt, hogy a férfiak többsége ilyen.

" Ellenben azzal, ha én mondjuk pofánverek egy ilyen számító kis kígyót, amiért szemét módon oda szúr, ahol lelkileg fáj, akkor mindjárt én vagyok a szemét gonosz férfi, a másik pedig az áldozat. "

Hát bocs, de ha te pofán vernél most engem, miután kitaláltad, hogy hazug kígyó vagyok és megérdemlem, igen, én lennék az áldozat.

"a kényes kérdésekre pedig soha nem válaszoltok, csak tereltek, meg manipuláltok. "

Minden kérdésre válaszolok. Nekem nincs takargatnivalóm.

2021. dec. 31. 18:08
 70/70 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Pofánversz majd valakit, mi? [link]
2021. dec. 31. 18:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!