Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?
Mert minden úgyis kiderül. Neked sem tetszene, hogy ha kiderülne, előtted csak feketebőrű férfiakkal volt az asszonykád kapcsolatban.
Na meg ott van az, hogy nem tudom, más hogy van ezzel, de én szeretném, ha a másik 100%-osan ismerne, és úgy mondana rám igent. Nekem ez a fétisem, a másik totál megismerése, és minden megosztása.
22 és 23
Mégis hogy derülne ki? Amíg nem találják fel a gondolatolvasást vagy a veritaserumot, addig nem fognak kiderülni az ilyen dolgok. Kivéve ha valaki idióta módon elmondja másnak. De az menthetetlen!
Sokszor az nem derül ki, csak 40-50 év után, hogy valakinek családon kívüli gyereke van, vagy a "közös" gyerek apja valaki más. Akkor egy ilyen pici dolog, hogy derülne ki előbb?
"de ha valakivel amúgy jól kijössz, akkor minek kockáztatnád meg, hogy az illető egy amúgy kapcsolat szempontjàból irrelevàns tényezőn behisztizzen és felborítson mindent?"
Mert ugyan ki a phasz vagy te, hogy eldöntsd a másik helyett, hogy neki mi a jó, és neki mi fér bele? Nem a te értékrended szerint működik a világ, nem úgy működik, hogy te kimondod tényként, hogy irreleváns, és ha a másiknak mégis probléma, akkor az "hiszti".
Van, akinek nincs problémája a prostizással, keress ilyen társat és le van tudva.
25.
De még mindig gyakorlatiasabb simán csak kussolni. Ahogy mindenki teszi egy sereg kínos témában, nap-mint-nap.
Az derül ki, hogy milyen ember. Ha valaki úgy áll a szexhez, a női szexualitáshoz, mint a kérdező, az meglátszik másban is. Ha elmondaná az igazat, akkor hamarabb eljutnánk oda, hogy nem illünk össze.
Nem hittem volna, Edricus, hogy pont te fogod a hazugságot pártolni.
27
Ez onnantól hazugság, hogy kijelenti, hogy "én sosem jártam ilyen helyen". Ez hazugság, és elítélendő.
De ha csak simán elrejti valahová mélyre magában az egészet és nem beszél róla, akkor onnantól az a dolgok elhallgatása. Ha amúgy jó emberről beszélünk, senki nem szegezi majd neki a kérdést, vagy ha mégis, akkor csak valami olyan szituációban, amikor már nem számít.
Egyszerűen nem tudok olyan társalgást elképzelni, ahol ez a téma egyáltalán feljönne. Nem szokás ilyesmikről beszélgetni, főleg nem első-második randikon. Mivel nem jön fel a téma, nem kell hazudni sem.
ÉS ha épp nem látszik meg másban? Ha olyan ember megy el egyszer egy ilyen szolgáltatóhoz...?
Na látjàtok, pont az ilyen hiszti miatt nem szabad ilyenről beszélni. Anélkül, hogy ismertek, csupa fals következtetést vonzok le.
“Mindig ott dolgozna bennem, hogy ha összeveszünk akármilyen kis hülyeségen is, vagy valami miatt nem érzed jól magad a kapcsolatban, akkor ahelyett hogy megoldannk egyből mész a prostihoz, mert azt szoktad meg. “
Azt szoktam meg? Egyszer, amikor SZINGLI voltam, elmentem egy MASSZŐRHÖZ, akivel lefeküdtem, mert BEJÖTTÜNK egymásnak. Ha a sarki boltoss történik ez, mindannyian veregetnétek a vállam, hogy milyen nagy kan vagyok, milyen faszán felszedtem azt a lányt. Ehelyett egy ilyen esetből már arra következtettek, hogy én tuti egyből prostihoz rohanok, ha a kapcsolatban bàrmi gikszer van, hiszen ha szingliként, amikor SENKINEK NEM TARTOZOM ELSZÀMOLNIVALÓVAL, megtettem, akkor biztos a párommal való együttlét alatt is megfogom. Na pont az ilyen női agyalástól fogom megóvni s következő kapcsolatomat ettől, így inkább nem mondom el.
“Mert ugyan ki a phasz vagy te, hogy eldöntsd a másik helyett, hogy neki mi a jó, és neki mi fér bele?”
Az a “phasz” vagyok, aki egyszer már emiatt megütötte a bokáját, és tudja, hogy a túlzott őszinteség hova vezet. És igen, nekem kell, hogy több eszem legyen, mert a lányok többségének nyilvánvalóan nincs, és egy ilyen ostobaság miatt, aminek abszolúte semmi hatása nincs a jelenre nézve, képesek szabotálni a kapcsolatukat akkor is, ha egyébként minden téren klappolunk, és minden happy. Annak meg nem teszem ki magam, hogy a semmire megkockáztassak egs működő kapcsolatot.
Nincs túlzott őszinteség. Igazság van vagy hazugság.
Edricus, ez nem így van. Hazugság a valótlan állítása és a valóság elhallgatása is. Utóbbit kiskapunak tartják, mert passzív, nem kell hozzá aktívan hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!