Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban elmentem egy erotikus masszőrhöz, akivel végül lefeküdtem. Valóban elítélendő ez női szemmel? Voltak egyéjszkás kalandjaim és komoly kapcsolataim is. Teljes mértékben kölcsönös megegyezésen alapult a dolog, a végén pedig a szimpátia miatt egy kis "extra" is becsúszott. Mégis mikor elmondtam ezt egy női ismerősömnek úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Azon túl, hogy többet erről senkinek nem beszélek, érdekelne, miért olyan nagy probléma ez a nők szemében. Talán azért, mert az egyetlen fegyvert (a szexet), amivel a férfit sakkban tudják tartani, kiveszi a prosti a kezük közül?
2021. dec. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
0%
Én férfiként nem ítélem el,nem egészséges tartogatni a patront. Kár hogy az igényes szolgáltatás drága általánosságban.
2021. dec. 30. 16:18
 12/70 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem az a bajom, hogy ez elmondja nekem, hogy máshogy állunk a szexhez. Akinek ez fegyver, azt pl nem érdekli a nő kielégülése, szerinte ha a nő nemet mond, az mindig bünti, nem lehet egyszerűen csak olyan, hogy nincs kedve.

Amúgy rendkívül izgi, hogy egyik nap jönnek a kérdések, hogy mi a baj a kapcsolatokkal, túlnyomó többség az őszinteség hiányát jelöli meg, másnap meg jön az, hogy mindenki hazudik mindenkinek, és mindenkit arra biztat.

2021. dec. 30. 16:58
 13/70 anonim ***** válasza:
0%
Osztom a 10-es válaszolót. Engem se zavar nőként. Jobb, mintha diszkócicákat szedne fel naponta.
2021. dec. 30. 17:02
 14/70 A kérdező kommentje:
12: érdekes, ha ilyen kérdésekben ődzinte vagyok a párommal, annak az a vége, hogy két héten belül valami mondvacsinált okra hivatkozva szakít velem (addig pedig megy a flegmàzás). Akkor talàn mégsem éri meg őszintének lenni.
2021. dec. 30. 17:03
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

De! Megéri! Mert olyan nőt akarsz, akit ez nem zavar.

Az őszinteségnek nem az a lényege, hogy ha elmondod, senkit nem fog zavarni, és mindent lenyel a nő, hanem hogy te is és ő is olyan kapcsolatban legyen, amilyet szeretne.

2021. dec. 30. 17:06
 16/70 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nincs bajom vele, én is kipróbáltam. :D
2021. dec. 30. 17:49
 17/70 A kérdező kommentje:
15 de ha valakivel amúgy jól kijössz, akkor minek kockáztatnád meg, hogy az illető egy amúgy kapcsolat szempontjàból irrelevàns tényezőn behisztizzen és felborítson mindent? Mert valljuk be az, hogy valaki évekkel ezelőtt lefeküdt egy prostival, abszolut semmit nem számít a jelenlegi kapcsolatotokra nézve.
2021. dec. 30. 18:54
 18/70 anonim ***** válasza:
75%

17

Ez olyan mintha egy pasi borítana mindent mert kiderülne hogy a nőnek “sok” partnere volt. Nincs hatása annak sem, de az erkölcsébe nem fér bele.

2021. dec. 30. 18:57
 19/70 A kérdező kommentje:
Épp ezért fogadja el mindkét fél, hogy a megismerkedés előtti párkapcsolati élet tabu.
2021. dec. 30. 18:59
 20/70 anonim ***** válasza:
70%
Nem fogja ezt mindenki elfogadni és nem is baj. Mindenkinek más fér bele, engem nem érdekel a múlt de van akit igen. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól :)
2021. dec. 30. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!