Lumia 532 kérdése:
Az mennyire elitelendo ha en ferfi letemre utalok kezet fogni masokal?
Figyelt kérdés
pl ha jonnek a hugaim pasijai csak koszonok de nem fogok kezet ez ciki szerintetek? ha persze valaki odajon es kezet akar fogni akkor kenytelen vagyok de en magamtol sose szoktam2016. szept. 9. 15:00
1/12 A kérdező kommentje:
ja es nem tudom ki talalta fel a kezfogast de mar elatkoztam magamban az illetot barki volt is az
2016. szept. 9. 15:02
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem elítélendő, bár biztosan mindenki furcsának találja, hogy nem nyújtasz kezet.
Szerencsére én nő vagyok, így nagyon ritkán kell kezet fognom másokkal, de még azt a pár alkalmat is utálom. Egyszerűen nem látok benne mást, mint baktérium/vírus cserét. Semmi értelme.
4/12 anonim válasza:
nekem is el van rontva a napom, ha már reggel pacsizni kell alig ismerős emberekkel. utána megyek kezet mosni. lehet hogy ez nem szép, de piszkosnak érzem. és nem azért mert a Monk, a flúgos nyomozót nézem :(
5/12 anonim válasza:
van olyan kollégám, aki szintén csak akkor fog kezet, ha nagyon muszály, általánosságban annyit gondoltunk róla, hogy bunkó.. szóval senki nem fog keresztre feszíteni, de benne van a kultúránkba és normális társaságban/munkahelyen mindennapos. De, legalább örülj annak, hogy nem olyan helyre születtél, ahol puszit vagy csókot kell adni a másikank.
6/12 MZ.per.X válasza:
Egyik oldalról úgy vagyok vele, hogy a kézfogás tisztelet jele, és jobb kétszer mint egyszer sem.
Másrészt építkezésen dolgozom, az ott dolgozó emberek fele szinte állati szinten működik, na velük nem szívesen kezezem...
7/12 anonim válasza:
Szerintem elég gáz. Legalább ennyi tiszteletet én is adok másoknak, és el is várom. Csak egy kézfogás oszt cső...
8/12 anonim válasza:
Cseréljünk akkor, mert én meg nő létemre puszilkodni utálok. Emlékszem, amikor mindenki kidőlt meg göthös volt az osztályomban rajtam kívül, mert minden reggel jól összenyálazták egymást.
9/12 anonim válasza:
Nem ciki, lehet máshogy is üdvözlést eszközölni. Én sem szeretem.
10/12 anonim válasza:
Chaosix te ismered Clay Morrowot? Egy itteni felhasználó, milyen kapcsolatban álltok? Mi a véleményed róla? Barátkoznál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!