Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?
41
Jézusom, mekkora h.ülyegyerek vagy. :D
30 éves nő vagyok, és 8,5 éve vagyok a párommal, aki NORMÁLIS PASI. 19 volt, amikor összejöttünk és szűz is volt. És igen, huszonévesen tanult, képezte magát, AHOGY ÉN IS, miközben egymással éltünk párkapcsolatban. Ott voltunk egymásnak végig ezen az úton, amikor kézhez kaptuk a diplománkat, majd amikor kezdtünk az első munkahelyen. Együtt teremtettük meg a feltételeket ahhoz, hogy közös életet tudjunk kezdeni, együtt építettük fel.
Szóval hagyd a hazug, gusztustalan kifogásaidat a francba, hogy normális pasinak miért nincs huszonévesen párja, és miért "kényszerültök" prostizásra. :D Nonszensz, amit írsz.
Azért az remélem leesett, hogy a kérdező nem prostizott, hanem elment masszőrhöz, ahol szex lett a vége. Ott nem a vágy dominált? Nem azért feküdt le vele a nő, mert azért több pénzt kapott, hanem mert ő is megkívánta. Egyszer járt ott, szingliként.
Akkor most húzzák ki a listáról a férfiak azokat a nőket, akik voltak nyári fesztiválon? Tudom-tudom a nők többsége ott sem olyan. Kár, hogy szervezőként azért láttam, hogy működik ott a bulizás. Húzzuk ki azokat, akik fiatalon estek teherbe, mert nem lehet bízni a felnőtt gondolkodásukban? Húzzuk ki azokat, akik kipróbálták az egyéjszakás kalandot, nővel, feketével, cigánnyal, idősebb férfival? Húzzuk ki azt, aki a vágyának engedve lefeküdt valakivel az első randin, mert biztos könnyűvérű és ha probléma lesz más karjaiban keresi a megoldást?
Ne legyünk már képmutatóak, te jó ég. Annyi jellembeli probléma lehetne kizáró ok. Az, ha valaki magányos és fizet érte, hogy érezzen legalább egy kevés kapcsolatot az ellenkező nemmel akkora probléma?
Esküszöm annyira túl van misztifikálva egy-két embernél a szex, mintha az az élet végső kiteljesülése és a felemelkedés eufórikus formája lenne.
44-es: Felőlem azt húztok a listátokról, akit akartok, én titeket húzlak ki.
És a kérdező a prostizásról írt, szóval valami miatt mégis annak érzi a kalandját, holott szerintem az emberek többsége csak egy sima egyéjszakásnak gondolná a leírás alapján.
Vegyük számba a kis listádat, csak mert tudom, hogy nem fogod befogni a lepénylesőt.
nyári fesztiválon kalandozás: negatív
egyéjszakás kaland nővel: negatív
feketével: negatív
c*g@nnyal: negatív
idősebb férfival: negatív
első randin: negatív
Az ismerősi körömben egyeteln egy olyan nő van, aki egy kritériumnak megfelel a fentiek közül, de ő pont leszarja, hogy ki milyen listáról fogja lehúzni emiatt, neki nem is kell komoly kapcsolat.
A prostizás nem a jellembeli problémák helyett kizáró ok, hanem azoktól függetlenül. Abszolút nem tudom elképzelni, hogy milyen ember az, aki a 20-as éveiben csak prostizni tudott, és utána sikerült be neki egy nem-prosti nő. Komolyan. Az én körömben kb. minden férfi előbb-utóbb, de még 30 éves kora előtt elkelt. Most nősült egy olyan, akire a kinézete miatt az emberek 90%-a azt mondaná, hogy ez kb. p!N@ közelébe nem fog jutni, de már kb. 5-6 éve együtt volt a nővel, akit végül elvett. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ki az, aki csak prostizni tud.
44-es fején találtad a szöget.
45: Annyira szeretem, hogy amikor egy társadalmi réteg (prostik, partipitsák, szűz pasik) kerül szóba, mindig úgy kezdődnek a megítélés alapját képező érvek, hogy “az ismerősi körömben”, meg “a haverom szerint”. Könyörgöm, ez alapján a 3-4 ismerős alapján fogsz általános igazságokat megállapítani? Arról nem is beszélve, hogy a mai vilagban, ahol rengeteg nő felveszi ezt a mélyvallásos Istenhívő szűzlány mentalitást, holott meg minden hétvègén vmelyik helyi kan által taknyosra van szpatva, majd pont az ilyen nők fogják bevallani az ismerősi körödből, hogy “igen, volt bennem 20 centis négerlfsz... igen, dugtak már egyszerre hárman...”? Lássunk már át ezen. Igen, minden lány még vagy szűz, vagy csak az igazival, vagy csak komoly kapcsolatban szexelt... De amikor lemegyek pénteken a Heavenbe, érdekes módon több csajt rángatnak be a férfi wcbe, mint ahány pasi van bent. Hagyjuk már ezt az álszent dolgot. Rengeteg nőnek volt 18 éves koráig bezárólag abortusza úgy, hogy vadidegennel kefélt, az oké? Mert ott perszr úgy van beállitva, hogy a nő az áldozat, őt használták ki... de ha én jól érzem magam egy masszőrrel és lefekszem vele, úgy, hogy kölcsönös volt a vonzalom, mert ugyanannyit fizettem, mintha csak sima masszázsra mentem vplna, akkor én már teljesen alkalmatlan vagyok kapcsolatra, mert bennem ugy ahogy van minden el van cseszve. Na ezért maradtok ti nők egyedül, vagy tengődtök rossz kapcsolatban a mai napig, és meg is érdemlitek.
Büdös ribi, kérdező? Talán a női rokonaidból indulsz ki, mint mindig? Sajnállak...
A kérdésed: "Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?"
Az erotikus masszőr micsoda?
Ha pedig olyan lányokkal vagy körülvéve, akiknek 18 éves korára már volt abortuszuk, mindenkivel lefekszenek, akit meglátnak, stb., akkor valami nagyon szociálisan gyenge helyen lakhatsz, el kellene költöznöd.
Kérdező, őszintén szólva én nem is a leírt helyzetet tartom gáznak, ha tényleg úgy volt, ahogy írod, tehát vágyból feküdt le veled a masszőr csaj (bár én sem értem, miért nevezed akkor simán prostizásnak). Az viszont elmondhatatlanul gáz, amit a kommentekben írogatsz.
Először is, alkalmatlanná tesz egy normális kapcsolatra az, hogy nem akarod felfogni, hogy a világ nem a te értékrended szerint működik, hanem mindenki másnak is joga van a saját értékrendjéhez, preferenciáihoz, és ha ezek nem egyeznek a tieiddel, az nem hisztike és nem ad okot a hazudozásra, hanem egyszerűen nem illetek össze, mást kell keresni. Bőven lenne nő, akinek semmi baja nem lenne azzal, hogy elmentél egy masszőr csajhoz, akivel végül lefeküdtetek. A másik ember értékrendje is egyenrangú a tieddel, akármennyire is 0 az empátiád efelé.
A másik meg, hogy egetrengető fszságokat is írogatsz, mint pl. azt, hogy a normális pasikat visszautasítják huszonéves korukban. :D Na, ez olyan, mintha nem is ezen a világon élnél, ritka gázosan hangzik. Ez pl. nekem sokkal zavaróbb, mint a masszőr csaj, aki komolyan állít ilyet egyszer is, az nálam már bukta a dolgot, az tuti.
A harmadik meg ezek a ribiző szövegeid, meg ahogy el akarsz hitelteleníteni másokat. Képzeld, nem vagyok ribi, nem egyéjszakáztam, nem voltam cigóval, sem négerrel, sem idősebb pasival, nem szoptam le senkit a bulihely WC-jében, sőt, buliztam életemben kb. 3x ilyen helyen, pedig megvetem a kereszténységet és imádom a szexet. 18 évesen szexeltem először, volt fiatalon 2 xar kapcsolatom, az egyik 7 hónapig tartott, ebben bántottak is, a második kapcsolatom meg nem alakult komollyá (olyan céllal indult), mert már az első hónap után kijött, hogy nem tudjuk egymást elviselni, így szakítottam másfél hónap után. Utána jött a mostani párom, akihez 8,5 éve hűséges vagyok, szeretem. Mindhárommal viszonylag hamar lefeküdtem (3. vagy 4. randin). Szerintem pont nincs egyetlen olyan dolog sem a szexuális múltamban, ami bárki szerint is egyenértékű lehetne azzal, hogy ha valaki prostizott. Ha engem büdösribiznél élőben, szerintem teljes erőmből pofán vágnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!