Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban elmentem egy erotikus masszőrhöz, akivel végül lefeküdtem. Valóban elítélendő ez női szemmel? Voltak egyéjszkás kalandjaim és komoly kapcsolataim is. Teljes mértékben kölcsönös megegyezésen alapult a dolog, a végén pedig a szimpátia miatt egy kis "extra" is becsúszott. Mégis mikor elmondtam ezt egy női ismerősömnek úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Azon túl, hogy többet erről senkinek nem beszélek, érdekelne, miért olyan nagy probléma ez a nők szemében. Talán azért, mert az egyetlen fegyvert (a szexet), amivel a férfit sakkban tudják tartani, kiveszi a prosti a kezük közül?
2021. dec. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

Na most őszintén: Egy nőnek mi dolga van az életben fiatalkorában? Az, hogy legyen szép, vonzó. Minden mást a pasinak kell előteremtenie. A nők egészen 40-50 éves korukig figyelmet kapnak, a pasik jobb esetben 25-30 éves koruktól (vagy akik fiatalon nagymenők, azok meg pont 25-30 éves korukra csúsznak le, és lesznek senkik a nők szemében). Annyira szánalmas, hogyha én valamit el szeretnék érni az életben, és mondjuk nincs lehetőségem/szerencsém fiatalon megtalálni az igazit, és elmegyek egy ilyen szolgáltatóhoz, akkor én már valaki szemében egy selejt vagyok. Építem a jövőmet, stabil egzisztenciát alakítok ki, és igen, voltak lehetőségek, amelyeket anno nem ragadtam meg, illetve nekem is sokmindent helyre kellett tennem az évek során, de rohadtul bosszant, hogy amikor meg valahára összejön egy kapcsolat, az illető annyival nem tisztel meg azután a hónapokon át tartó nyüstölés után, hogy beszéljek a múltamról, hogy őszintén a szemembe mondja, hogy ő bizony olyan sráccal nem tud együtt lenni, aki anno ilyen szolgáltatást vett igénybe.

Nem azzal van a bajom, hogy valaki értékrendjébe ez nem fér bele, hanem az, hogy valamelyik nő elvárja az őszinteséget úgy, hogy ő abszolút nem őszinte. Hogy ha valamit meg szeretne tudni, és én azt nem mondom neki el, akkor ő a manipuláció eszközéhez nyúl (megbízhatsz bennem, bármit elmondhatsz azt elfogadom, stb), és ha én ezt megteszem, utána meg a kedves kis cuki lányból egy flegma pitsa lesz, aki ott rúg belém, ahol csak tud, ahelyett, hogy kimondaná, hogy neki ez így nem oké. És az ilyen lány mondja magát a legnagyobb mélykeresztény vallásos atyaistennek. Én meg hülye módon belesétáltam a csapdába, mert beszptam, hogy ha fél éven keresztül ha valaki kedves és aranyos velem, akkor az biztos hogy valóban kedves és aranyos. És más őszinte érzéseivel játszik kénye kedve szerint. Na az ilyenen iszonyatosan fel tudom húzni magam.

2021. dec. 31. 15:06
 52/70 anonim ***** válasza:
81%

Szóval volt egy személyes problémád egy konkrét lánnyal, és ezért írod ki minimum a 2. kérdést erről és írod a büdösribizős, nőgyűlölő válaszaidat, és vonod le a konklúziót, hogy igenis titkolózni, hazudozni kell? :D Hát, csak tovább ásod a gödröt.

" Egy nőnek mi dolga van az életben fiatalkorában? "

Ugyanaz, mint bárki másnak, te szánalmas kis gyökér. Tanulni, kitalálni, mit akar kezdeni a tyúkxaros életével, egzisztenciát építeni, önismeretet és emberismeretet szerezni, stb. Én legalábbis ezzel töltöttem a 20-as éveimet.

És igen, egy selejt vagy, és nem a masszőr csaj, meg az össze nem jött kapcsolatok miatt.

2021. dec. 31. 15:15
 53/70 A kérdező kommentje:
Te meg egy büdös ribi, osztod itt az észt a magas lóról úgy, hogy neked a segged ki volt nyalva minden téren, mert a pasiaid meg a szüleid finanszírosztak mindent, neked csak a lábadat kellett széttenned, utána meg a piedesztáról beszélsz úgy, hogy semmiért nem kellett nagy erőfeszítést tenned. Úgy tényleg könnyű makulátlannak maradni. Érdekes, hogy a nők kikérik maguknak, ha a külsőjük alapján ítélik meg őket, mégis szinte mindent a külsejükkel érnek el.
2021. dec. 31. 15:28
 54/70 anonim ***** válasza:
74%
Ne rám vetítsd ki azokat a dolgokat, amiket anyád csinált. :)
2021. dec. 31. 15:31
 55/70 Ollókezű Edward ***** válasza:
81%

53-mas: Már megint a családi példa, ugye?

Mondd már meg, hogy hogy tudtam volna a külsőmet fegyverként használva lediplomázni kétszer is? Mert ezek szerint hiba volt tanulni. Kérlek, világosíts fel.

2021. dec. 31. 15:32
 56/70 anonim ***** válasza:
14%

Sz-ar dolog amikor szembesítenek titeket azzal amik vagytok igaz lányok? ;)

Örüljetek ha ennyivel megússzátok!

2021. dec. 31. 15:35
 57/70 A kérdező kommentje:

Szar dolog bizony, egyből megy a terelés meg a manipulálás... Aztán meg amikor jön egy MeToo hullám, egyből meglovagolja minden csaj, hogy anno 18 évesen, amikor az egyetemet kellett finanszírozni, lefeküdtek bárkivel, aki a húszezreseket belengette nekik.

Szabad kérdeznem 55-ős, ki és miből finanszírozta a két diplomádat?

2021. dec. 31. 15:43
 58/70 anonim ***** válasza:
80%

Milyen terelés és manipulálás?

Azért kellene szégyellnem magam, mert tudtak támogatni a szüleim, amíg tanultam? Ugyanígy tettek a bátyámmal is. Az egyetemen államin voltam, szóval nem kellett fizetniük semmivel sem többet, mint előtte, majd amint tudtam, dolgozni is elmentem.

A bátyámat 28 éves koráig támogatták, hogy tudjon lakásra gyűjteni, engem viszont nem.

A párom pedig soha nem támogatott anyagilag, egy korábbi válaszomban írtam, hogy amikor összejöttünk, 19 volt, tanult, szegény családból származott és a csupasz fenekén kívül semmi nem volt neki. A közös életünket együtt építettük fel, és egyikünk sem tett bele többet, mint a másik.

Én sem értem, ebben a történetben hol használtam a külsőmet fegyverként és mi tesz büdös ribivé. :)

2021. dec. 31. 15:50
 59/70 anonim ***** válasza:
32%
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
2021. dec. 31. 15:52
 60/70 anonim ***** válasza:
14%
A hazudozás és a gusztustalan stílusod tesz büdös ribivé. Ha élőben meg mernéd magadnak engedni amit itt akkor normális, minimális önbecsüléssel rendelkező pasi a földre vinne és erőből gyomron taposna. Na ezért. Ott megszűnsz nőnek lenni hogy ilyen velejéig romlott rosszindulatú hazudós kis görény vagy.
2021. dec. 31. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!