Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi anno kipróbálta a prostizást?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban elmentem egy erotikus masszőrhöz, akivel végül lefeküdtem. Valóban elítélendő ez női szemmel? Voltak egyéjszkás kalandjaim és komoly kapcsolataim is. Teljes mértékben kölcsönös megegyezésen alapult a dolog, a végén pedig a szimpátia miatt egy kis "extra" is becsúszott. Mégis mikor elmondtam ezt egy női ismerősömnek úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Azon túl, hogy többet erről senkinek nem beszélek, érdekelne, miért olyan nagy probléma ez a nők szemében. Talán azért, mert az egyetlen fegyvert (a szexet), amivel a férfit sakkban tudják tartani, kiveszi a prosti a kezük közül?
2021. dec. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
92%

"És igen, nekem kell, hogy több eszem legyen, mert a lányok többségének nyilvánvalóan nincs, és egy ilyen ostobaság miatt, aminek abszolúte semmi hatása nincs a jelenre nézve, képesek szabotálni a kapcsolatukat akkor is, ha egyébként minden téren klappolunk, és minden happy."

Csak azt nem érted, hogy nem VELED jöttek össze, aki vagy 100%-osan, hanem egy hazug kis nyomival. De ha nem zavar, nyilván csak annyi számít, hogy legyen pina, hogy ne egyedül dögölj meg. Mert ez nem kapcsolat vagy szerelem.

2021. dec. 30. 23:09
 32/70 anonim ***** válasza:
81%

Mert a szexualitás sokak számára egy intim dolog, te meg a prostizással lealacsonyítod egy egyszerű szolgáltatás szintjére, vagyis számodra ez belefér az erkölcsi normáidba. Na, vannak emberek, akiknek meg nem fér bele, hogy egyes emberek mások testét bérlik ki magáncélokra. Viszolyognak ettől a mentalitástól. Igen, még akkor is, ha mindkét fél "beleegyezett".

Nem maga az aktus az, ami az ezt elítélő embereket zavarja, hanem a mögötte meghúzódó morál és attitűd.

Ettől te még nyugodtan prostizhatsz, csak ne akard ráerőltetni ezt a nézetedet olyanra, aki homlokegyenest mást gondol a témáról, mint te.

2021. dec. 30. 23:11
 33/70 A kérdező kommentje:
Meséld már el hogy miért vagyok egy “hazug kis nyomi” azzal, hogy nem beszélek arról, hogy milyen volt a párom előtt a szexuális életem? Mert megkímélem attól, hogy feleslegesen túráztassa magát?
2021. dec. 30. 23:11
 34/70 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit ráerőltetni a másikra, csupán nem kell tudnia róla. Én se vagyok kíváncsi arra, hogy te pàr éve melyik török kamionsofőrt elégítettes ki részegen/beállva a Coronita férfimosdójában (pedig azért az egy fokkal durvább szerintem, és ne mondjátok, hogy a láynok többségének nem volt ilyen korszaka), szóval hagyjuk el ezt az erkölcsi bíró szerepét.
2021. dec. 30. 23:14
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

30.

Akkor ez azon esetek egyike, ahol vagy ferdíteni kell egy kicsit a valóságon, vagy eltitkolva hazudni. Van még pár ilyen az életben. De ha valamiről tudni lehet, hogy úgyis elítéli mindenki - akkor ott az őszinteség sosem nyerő. Ami elég szomorú.

Ennek oka az, hogy úgyis mindenki nagyot ítélkezne felette és már-már leprásként kezelik majd.

Persze a teljesen ideális, ha valaki sosem kerül ilyen helyzetbe. Mi történik akkor, ha valaki nagyon dilemmázva csinálja ezt végig és nem a bunkó mentalitással, amit korábban már említettek? Hanem mondjuk csak így alakult, mert X évesen is szűz, vagy abban a hitben van, hogy nemsokára elhalálozik.

Aztán csoda történik és lesz valakije, akkor már nem lehet "visszacsinálni" ezt a hibát és tönkreteszi az egyetlen lehetőségét a szerelemre. Ez annyira kegyetlen... :/

2021. dec. 30. 23:22
 36/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem kell ilyen magas lóról flegmázni. Feltettél egy kérdést, én meg válaszoltam rá, hogy akiknek nem fér bele, azoknak szerintem miért nem fér bele. És szerintem rendkívül szűk lehet annak a két halmaznak a keresztmetszete, akiknek van ilyen extrém egyéjszakás kalandjuk, meg akik elítélik a prostizást.

Mondjuk így belegondolva szerintem sem egy lapon említhető a kettő, mert ha belegondolsz egyéjszakás kalandnál mindkét félnél a vágyak kerekednek felül, míg prostizásnál max te vágysz a nőre, de ő meg csak a fizetségére gondol közben. Utóbbi talán azért elítélendőbb egyesek szemében, mert ott a vevő nem foglalkozik a másik ember örömével, így az egy kiegyensúlyozatlan helyzet, míg előbbiben kiegyensúlyozottabb.

(Az idegből személyeskedést meg hanyagoljuk, ha lehet.)

2021. dec. 30. 23:26
 37/70 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes ember (és nem azert, mert azt mondja, amit én is gondolok erről az egészről, hanem azért, mert kicsit próbál a dolgok mélyére látni, tovàbbgondolni, és nem kezd el egyből 0 információval ítélkezni, meg fröcsögni).

Itt a nagy igazság:

[link]

2021. dec. 30. 23:27
 38/70 A kérdező kommentje:
Jah vágyak, meg az alkohol. Utálom ezt a képmutató vilàgot, ahelyett, hogy a másik helyzetét próbálnák megérteni, egyből csak az alázás megy, mintha másnak nem lenne csontváza a szekrényében… azért vagyok ilyen mérges, mert anno a volt barátnőm 4 hónapig hülyített, hogy neki bármit elmondhatok, akkor is szeretni fog, benne megbízhatok, én meg 4 hónap után nagy barom módjára elmondtam ezt neki, onnantol 180 fokos fordulat, és minden töbkrement… megmondhatta volna, hogy ez neki kizáró ok, ehelyett ő minden más jelentéktelen dologba belekötött… magamra haragszom, de megtanultam a leckét, soha többé nem leszek nővel őszinte.
2021. dec. 30. 23:34
 39/70 A kérdező kommentje:

Menjél dugasd magad a nagy kanjaiddal, aztan meg gyere vissza ide GYIKre rinyálni, hogy hol vannak a normális pasik.

A normális pasik tanulnak, képzik magukat fiatalkorukban, és kapják a visszautasításokat, ők nem 20 évesen élik ki magukat, mint a nők, mert nem kellenek a kutyának sem, amíg nincs egzisztenciájuk. Csak ők is szeretnék àtélni a testi örömöket addig is.

2021. dec. 30. 23:51
 40/70 anonim ***** válasza:
91%
Jézusom kérdező, higgadj már le. Csak magadat égeted ezzel a fröcsögéssel.
2021. dec. 30. 23:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!