Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kalap kakit érek, mert 27 év szexmentes élet után egyetlen egyszer megfogtam egy kihívóan viselkedő nő fenekét?
Csapatépítőn voltunk, kolléganőről van szó. Mindig csacsogós, közvetlen volt velem, egyértelmű jeleket küldött, pedig van párja. Én örültem ennek, bár sokra nem tartottam emberileg, szóval szexet akartam tőle.
Billiárdozás közben amikor behajolt, segíteni akartam neki mutatni hogyan kell és akkor végigsimítottam a derekát, fenekét, mivel miniszoknyában volt, vihángolt és még csak nem is ivott alkoholt, szóval biztos vagyok benne, hogy nekem kacérkodott tényleg. Egyből pofont és kiabálást kaptam, mire számon kértem, miért kellett akkor elhúzni a mézes madzagot, miért játssza az eszét, mire semmi értelmeset nem válaszolt, hanem azzal fenyegetett, hogy elmondja mindenkinek, amit így is tett. Egész este én voltam a téma, kirúgatással fenyegetnek, azt mondták egy kalap sz_art nem érek amúgy sem. Szerintetek korrekt ez a reakció, mikor teljesen normális pasi vagyok, hétköznapokban visszafogott, normálisan végzem a munkám, korrekt ezt kapnom azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta, ráadásul olyankor aki a párja mellett úgy viselkedik mint egy útszéli?
Ha nem vagytok együtt, ráadásul párja is van a csajnak, akkor nem is értem mire másra számítottál:D
Ha nem lenne foglalt, akkor is ez a legtöbb nőnél erős kezdés lenne, max a nagyon ribiknél nem.
Szóval vagy fogalmad nincs az emberi kapcsolatokról, vagy csak troll vagy.
Velem olyan volt, hogy a baráti körrel elmentünk éjszakai fürdőzésre, szabadtéri medencék voltak, meg diszkó. A medencébe nem zsákba mentem, hanem bikiniben. Előtte már leesett, hogy az egyik srác nagyon próbálkozik, de nekem nagyon kellemetlen volt, nem győztem magamról lepattintani, de mivel voltunk vagy 10-en, így mindenki beszélgetett mindenkivel. Átmentünk egy másik medencébe, ott mellém keveredett valahogy a srác, gondolt egyet, és rámarkolt a mellemre a semmiből. Én is egy jó erős maflással jutalmaztam a dolgot, mire még ő kezdett el velem üvöltözni, hogy én itt mutogatom meg kellettem magam semmi ruhában (bikiniben voltam továbbra is) meg flörtölök vele... ami annyi volt, hogy ő kérdezett ezt-azt én meg pár mondatban válaszoltam, a kétértelmű megjegyzéseire meg direkt nem reagáltam...
Szerintem kb nálatok is ilyen volt. Valaki jól érzi magát, te meg bele akarod magyarázni, hogy kellesz neki, csak mert ő kell neked.
53.
A jövő arra mutat amit a South Park egyik epizódjában is bemutattak viccesen, amikor Píszí igazgató a buli másnapján beszedi a "beleegyező nyilatkozatokat" az éjszaka szexelő haverjaitól.
'Az orálhoz másik űrlap tartozik, Jack!'
Nekem mondjuk ezzel nincs bajom, csak érdekes, hogy egy régebben szürreálisnak tűnő dolog simán lehetségessé válik.
Nem igazán értelek, mert egyrészt nem nézem a South Parkot, meg egyébként is.
Ez nem így megy, hogy tetszik neked xy, xy is benne van, te odamész, jól alányúlsz, ő meg majd elalélva a te macsóságodtól, a karjaidba ömlik majd térdbe borul. Normális dolog random odamarkolni valakinek, csak mert tetszik? Úgy látom, a nők hibája, hogy nem tudtok finoman, kulturáltan közeledni, aztán meg megy a brühühüü.
"Szóval vagy fogalmad nincs az emberi kapcsolatokról"
Nem véletlen nincs nője ezer éve.
"meg flörtölök vele."
Még ha így is lett volna, akkor sem segg és csöcs markolászással indítunk, mert pofon lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!