Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kalap kakit érek, mert 27 év szexmentes élet után egyetlen egyszer megfogtam egy kihívóan viselkedő nő fenekét?
Csapatépítőn voltunk, kolléganőről van szó. Mindig csacsogós, közvetlen volt velem, egyértelmű jeleket küldött, pedig van párja. Én örültem ennek, bár sokra nem tartottam emberileg, szóval szexet akartam tőle.
Billiárdozás közben amikor behajolt, segíteni akartam neki mutatni hogyan kell és akkor végigsimítottam a derekát, fenekét, mivel miniszoknyában volt, vihángolt és még csak nem is ivott alkoholt, szóval biztos vagyok benne, hogy nekem kacérkodott tényleg. Egyből pofont és kiabálást kaptam, mire számon kértem, miért kellett akkor elhúzni a mézes madzagot, miért játssza az eszét, mire semmi értelmeset nem válaszolt, hanem azzal fenyegetett, hogy elmondja mindenkinek, amit így is tett. Egész este én voltam a téma, kirúgatással fenyegetnek, azt mondták egy kalap sz_art nem érek amúgy sem. Szerintetek korrekt ez a reakció, mikor teljesen normális pasi vagyok, hétköznapokban visszafogott, normálisan végzem a munkám, korrekt ezt kapnom azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta, ráadásul olyankor aki a párja mellett úgy viselkedik mint egy útszéli?
10.
Mondjuk levetkőzni mások előtt és mondjuk azon szórakozni, hogy feszélyez másokat - sem igazán etikus viselkedés, sőt kifejezetten rosszindulatú. Bár erre példát csak animében láttam, ahol az egyik női karakter úgy nyert meg minden "harcot", hogy levetkőzött és a feszélyezett ellenfél utána nem tudott úgy harcolni, mint előtte.
Mondom ezt úgy, hogy egyetértek veled.
Szerinted a csaj kihívó volt, és jeleket küldött neked. Szerinte viszont nem,különben nem pofoz fel.
Szerinted normálisan végzed a munkádat. A cég szerint viszont egy kalap szart nem érsz.
Szerinted normális pasi vagy. De 27 éve nem szexeltél.
Ha ez nem troll kérdés, akkor komoly baj van a valóság érzékeléseddel.
Már megint. Zaklatás, visszautasítás. Reakció: a nő az útszéli. A rohadt qrva.
Csak a szokásos sztori. És büszkén reklámozza az összes ilyen nyomorult hogy egy kiéhezett, állati ösztönszinten vegetáló véglény. Igen, annyit érsz amit mondtak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!