Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kalap kakit érek, mert 27 év szexmentes élet után egyetlen egyszer megfogtam egy kihívóan viselkedő nő fenekét?
Csapatépítőn voltunk, kolléganőről van szó. Mindig csacsogós, közvetlen volt velem, egyértelmű jeleket küldött, pedig van párja. Én örültem ennek, bár sokra nem tartottam emberileg, szóval szexet akartam tőle.
Billiárdozás közben amikor behajolt, segíteni akartam neki mutatni hogyan kell és akkor végigsimítottam a derekát, fenekét, mivel miniszoknyában volt, vihángolt és még csak nem is ivott alkoholt, szóval biztos vagyok benne, hogy nekem kacérkodott tényleg. Egyből pofont és kiabálást kaptam, mire számon kértem, miért kellett akkor elhúzni a mézes madzagot, miért játssza az eszét, mire semmi értelmeset nem válaszolt, hanem azzal fenyegetett, hogy elmondja mindenkinek, amit így is tett. Egész este én voltam a téma, kirúgatással fenyegetnek, azt mondták egy kalap sz_art nem érek amúgy sem. Szerintetek korrekt ez a reakció, mikor teljesen normális pasi vagyok, hétköznapokban visszafogott, normálisan végzem a munkám, korrekt ezt kapnom azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta, ráadásul olyankor aki a párja mellett úgy viselkedik mint egy útszéli?
10-es agyok
Értem amit mondasz 11 csak tényleg el kell ismerni,hogy idehaza sajnos néhányan úgy gondolják, hogy egy miniszoknya vagy mély dekoltázs már felhívás keringőre. Pedig nem. Akkor egy strandon ahol az emberek még kevesebb ruhát hordanak, ott mindenkit le lehetne taperolni...
Németországban ahol nudista strandok meg koedukált szaunák vannak, ott senki nem úgy áll hozzá, hogy egy nő biztos azért vetkőzik le, mert azt akarja, hogy jól meg legyen...
Amúgy emlékszem arra, a Dragon Ball első sorozatban volt:)
22.
Lehet amúgy nem ártana egy "dress code" az embereknek - férfiaknak szintúgy, bár náluk inkább azért, mert nyáron undorító a sok kigombolt inges, "csak overallos" hónaljferi. (Ráadásul büdösek is)
Nyilván nem a csador/hidzsáb szinten, de sok helyen szerencsére előírják, hogy térdig érő nadrág/szoknya és normális felső (nem szétgombolva) az öltözet-etikett. Különösen egy munkahelyi találkozón.
Félre ne értsd (vagy magyarázza félre pár ember szándékosan), nem a kérdezőt kívánom védeni, csak nagyon "elzüllött" a társadalmunk ilyen téren. Edzőcipős miniszter, susogós-ruhás "vállalkozó", teleszart mackónadrágos focikapus, és teljesen levetkőzött emberek mindenhol nyáron - nincs ez így jól.
Ráadásul a probléma megelőzése lenne a cél, és a legtöbb ember tud normálisan felöltözni (még ha sokszor nem ízlésesen). Otthon, haverok közt teljesen mindegy, ott az ember "lazább", de munkahelyi eseményen, bálban, iskolában nem ártana egy kis "alap szabályozás".
#24: A csapatépítő pont arról szól, hogy a másikat magánemberként jobban megismerd.
A kérdező meg rendesen bemutatkozott.
"Lehet amúgy nem ártana egy "dress code" /Nyilván nem a csador/hidzsáb szinten/ a probléma megelőzése lenne a cél"
Ezt gondold újra, Edricus. A problémákat nem lehet megelőzni, a közlekedés is le van szabályozva, mégis történnek balesetek. Az embereket nem kontrollálni kell, hanem magasabb szintre emelni, én is sokszor látok vonzó nőket lengén öltözve, mégsem jut eszembe molesztálni őket. Aki nem képes betartani az alapvető civilizációs normákat, az másszon vissza a fára.
25.
Én is jártam már pár csapatépítőn és sem a férfiak nem viselkedtek így, mint a kérdező, de a nők is teljesen elegánsan társalkodtak, csak épp teljesen hétköznapi témákról. Viccelődtünk, ilyesmik.
Nem tudom a kérdező "csapata" milyen szinten lehet, de valahogy valami "szétcsapjuk magunkat" banda ugrott be.
Jöhet a kötelező és bősz lepontozás - és egy kis félremagyarázás. Nem tőled, hanem úgy a többiektől akik csak pontozgatnak általában.
27.
A "magasabb szint" egyik kelléke amúgy a visszafogott öltözködés. Nézd meg bárhol az elegáns embereket. Egyik sincs alulöltözve. Jártam már sok osztálytalálkozón és munkahelyi partin, de valahogy sem a nők, sem pedig a férfiak nem vetkőztek ki magukból. Igaz alapvetően értelmesebb és visszafogottabb személyekről van szó - kedvelem is őket.
Valahol megértem a kérdezőt is - nem a tettét, hanem én is ismerem az hosszabb ideig történő elfojtást és azt az érzést amikor tudod, hogy még 50 évig így lesz, mert változtatni rajta nem lehet. Persze én azért legális úton fogom ezt megoldani, mert általában igyekszem a helyes utat járni. Valahol máshol van itt a gond, mert ez már egy tünet. Ahogy lényegében az egész "incel őrület" már valaminek a tünete. Nem tudom minek, de valahol eléggé félrecsúsztak a dolgok.
Úgyis szarrápontoznak ezért is, de ezt gondolom erről.
Edricus istenemre mondom hogy én kedvellek, de az áldozathibáztatás és a zaklató mentegetése rohadtul nem menő. A 27-esen gondolkodj el.
Ha te be akarod öltöztetni a nőket hogy ne keltsenek vágyat, mert azt nem elvárható megfékezni, azzal nem véletlenül saját magadat/magatokat degradálod ösztönszintű állattá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!