Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kalap kakit érek, mert 27 év szexmentes élet után egyetlen egyszer megfogtam egy kihívóan viselkedő nő fenekét?
Csapatépítőn voltunk, kolléganőről van szó. Mindig csacsogós, közvetlen volt velem, egyértelmű jeleket küldött, pedig van párja. Én örültem ennek, bár sokra nem tartottam emberileg, szóval szexet akartam tőle.
Billiárdozás közben amikor behajolt, segíteni akartam neki mutatni hogyan kell és akkor végigsimítottam a derekát, fenekét, mivel miniszoknyában volt, vihángolt és még csak nem is ivott alkoholt, szóval biztos vagyok benne, hogy nekem kacérkodott tényleg. Egyből pofont és kiabálást kaptam, mire számon kértem, miért kellett akkor elhúzni a mézes madzagot, miért játssza az eszét, mire semmi értelmeset nem válaszolt, hanem azzal fenyegetett, hogy elmondja mindenkinek, amit így is tett. Egész este én voltam a téma, kirúgatással fenyegetnek, azt mondták egy kalap sz_art nem érek amúgy sem. Szerintetek korrekt ez a reakció, mikor teljesen normális pasi vagyok, hétköznapokban visszafogott, normálisan végzem a munkám, korrekt ezt kapnom azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta, ráadásul olyankor aki a párja mellett úgy viselkedik mint egy útszéli?
30.
Mondtam, hogy félrefogjátok érteni, mert nem ez volt a cél. Nem kívánom felmenti a kérdező viselkedését és meg is érdemli amit kap.
Viszont az a kérdés, hogy mit tehet az aki tényleg 20-30 évig látja ezeket a dolgokat, mert ha bárhová mész ezeket látod és belül szenvedsz. Nyilván nem szabad ilyen alávaló tettet végrehajtani, mint amit a kérdező csinált.
Sokáig engem sem érdekelt, de olyan szinten feszült vagyok már szinte állandóan, hogy szó szerint felőrül és most jön a nyár, a legrosszabb időszak. (És még jön mellé a depresszió is, azt hiszem ez lesz az utolsó nyaram).
Ráadásul ez egy darázsfészek-téma, így érthető a heves reakció.
Mondjuk én nem "a nőket" öltöztetném fel, hanem mindenkit. Túlzásba lett víve a szexualitás alkalmazása a médiában, lásd reklámok, filmek vagy lassan már a művészet is, csak mert ezzel jobban el lehet adni a dolgokat.
Lehet, hogy ilyen téren régen jobb volt, mert a konzervatívabb stílus még az embert magát helyezte előtérbe.
32.
Ezzel teljesen egyetértek, különösen hibás a kérdező "ítélete" a nő felett, ráadásul nem is logikus.
""magasabb szint" egyik kelléke amúgy a visszafogott öltözködés. "
Igen. Lehet. De az ellenkezője sem jogosít fel senkit a taperolasra.
34.
Ezt én is így gondolom, erre értettem a "belemagyarázást", hogy páran rögtön azt fogják gondolni, hogy én nem ebben hiszek.
A visszafogott öltözködés a hivatalosság jele, ettől még senki nem lesz értelmesebb. Magasabb szint alatt azt értem, hogy az ember képes uralkodni magán, és nem keres mentségeket, ha hülyeséget csinál. "Minek ment oda/Mér őtözött úgy" és tsai. Ehhez normális helyeken elég embernek lenni, nem kell két diploma.
Az incelek elmebaját az internet elterjedtségének köszönhetjük. Ha a századelőn Sánta Pista nem talált magának asszonyt, megmaradt öreglegénynek, ami senkit nem érdekelt.
Ma S. István beírja a Google-ba, hogy "Mér nincsen barátnőm 30 évesen?" Fog is kapni párezer találatot, a fele arról szól, hogy nem ő a hibás, hanem a világ szar, a másik fele meg arról, hogy igenis ő szar, és a világ rendben van.
Ezután választhat, melyiket akarja elhinni, ha magát okolja, akkor depressziós lesz és befordul, ha másokat, akkor elkezd agyatlanul fröcsögni, és mindenkit is hibáztatni.
38.
Én a "magamat okolom" változatot választottam és depressziós is vagyok. Bár nem emiatt, annak ennél jóval mélyebb okai vannak. Ez csak egy a sokból.
Amúgy egyetértek veled, mert igaz amit írsz.
#31:
Akkor az is jogos, ha a nő meg legközelebb zokszó nélkül veri szájon a következő fazont, mert a múltkor valaki letapizta?
Hagyjuk már!
A nőnek semmi köze hozzá, hogy a kérdező x éve csorgatja a nyálát, és nincs szexben része. Miért kéne ezért elnézőnek lenni?
Ezzel az erővel hol a határ szerinted? Aki egy éve nem szexelt, attól már elnézhető, ha megfogdos valakit? Vagy egy hónap? Egy hét? Ezt honnan kéne tudni? Nincs a homlokára írva.
Azt pedig pont most ismerted el, hogy a nyár és a meleg az oka, hogy a nők többet mutatnak. Ennek semmi köze a szexhez.
Egyébként a férfiak is kivetkőznek. Nem tudom, hogy te mit szólnál, ha a buszon hozzád dörgölőzik a 48 éves, 90 kilós, fogatlan Manci néni, mert 10 éve nem nyúlt hozzá férfi, és te meg nyáron rövidgatya-ujjatlan póló kombóban kelleted magad. Direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!