Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy kalap kakit érek, mert 27 év szexmentes élet után egyetlen egyszer megfogtam egy kihívóan viselkedő nő fenekét?
Csapatépítőn voltunk, kolléganőről van szó. Mindig csacsogós, közvetlen volt velem, egyértelmű jeleket küldött, pedig van párja. Én örültem ennek, bár sokra nem tartottam emberileg, szóval szexet akartam tőle.
Billiárdozás közben amikor behajolt, segíteni akartam neki mutatni hogyan kell és akkor végigsimítottam a derekát, fenekét, mivel miniszoknyában volt, vihángolt és még csak nem is ivott alkoholt, szóval biztos vagyok benne, hogy nekem kacérkodott tényleg. Egyből pofont és kiabálást kaptam, mire számon kértem, miért kellett akkor elhúzni a mézes madzagot, miért játssza az eszét, mire semmi értelmeset nem válaszolt, hanem azzal fenyegetett, hogy elmondja mindenkinek, amit így is tett. Egész este én voltam a téma, kirúgatással fenyegetnek, azt mondták egy kalap sz_art nem érek amúgy sem. Szerintetek korrekt ez a reakció, mikor teljesen normális pasi vagyok, hétköznapokban visszafogott, normálisan végzem a munkám, korrekt ezt kapnom azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta, ráadásul olyankor aki a párja mellett úgy viselkedik mint egy útszéli?
Elég lett volna a derekát megérinteni, és az alapján nézni a hatást, mehetsz-e tovább.
Mellesleg sokszor a nők nem azért viselkednek kihívóan, mert akarnak is valamit a pasitól. Mindössze csak tetszeni akarnak. Érezni akarják, hogy tetszenek, és ezt élvezni.
N
Csak jó kedve volt, nem jeleket küldött. Főleg arra nem, hogy fogdosd.
Munkaidő után se tapogass másokat. Igen, megérdemelted.
“””azért mert hozzányúltam egyetlen nőhöz, aki nem akarta”””
Nem hogy kalap kakit, ez szexuális zaklatásnak számít te idió*a!!
Nőt nem tapizunk le sehogy sem ha nem ad rá engedélyt! Részeg lányon is végigmennél csak úgy Mert amúgyis ki van ütve? És miért ne...?
Édesanyádnak nevelni kellett volna..
Minden vagy csak normális nem...
nehogymár ne érezze jól magát egyszer az ember csak azért mert nőből van..
Most tőlünk vársz felmentést?
Elég gáz helyzet amúgy, mi jutott eszedbe?
A szó amit keresel pedig viháncolt, olyan nincs, hogy “vihángolt”.
Igen, korrekt. Ha tetszik, ha nem. Csapatépítőn nem taperolunk senkit. Nem azért van. Az emberek kikapcsolódni mennek és nem akarnak ilyesminek az áldozatául esni.
Egyébként hiába hibáztatod a nőt, könnyen lehet, hogy te értetted félre mindvégig. Pasiknál előfordul, hogy a szimpla kedvességet is kacérkodasnak gondolják. Szóval inkább tanulj egy kis szociális ismereteket, és szállj magadba. Azért, mert X ideje nem szexelsz és valaki kirívóbb, nem jogosít fel rá, hogy tapizd.
Sehol nem tapizunk le senkit!!
Max prostit ha le van minden beszélve, jó hogy nem az utcán ba**nak az emberek, azért ennyi idősen üthetnél egy olyan szintet ami nagyobb az állati ösztönöknél, ha már mi” (minden ember) lenne az okosabb”” faj”.....
Igen.
Csak a szép embereknek megengedett ez a viselkedés, ha szép lennél valószínű csak valami csipkelődős poén lett volna a vége, esetleg viccesen letolnak. Láttam már ilyet.
Viszont te valószínűleg ronda vagy, tehát neked tilos :)
Kirúgásod pedig ettől független, már enélkül is keresték az okokat. Tálcán kínáltad fel nekik. Hát, ez van. És várhatsz arra, hogy valószínűleg meg is fognak verni érte. Nem lett volna egyszerűbb elmenni egy jó testű prostihoz egy kis taperolásra? Igaz kis pénzbe kerül, de ha ezt kéred tőle, akkor még azt is megkérheted, hogy ilyen vagy olyan ruhát viseljen, amit persze utána levesz.
Tökmindegy mit csinál, milyen szexin illegeti magát, még ha levetkőzik is pucérra előtted, engedély nélkül akkor sem lehet hozzányúlni egy másik emberhez. Nem azért "mutogatja magát", mert azt akarja, hogy megfogd valamilyik testrészét. Az ő teste, az ő döntése.
Bár most kellemetlenül érzed magad, lehet, hogykicsit túlreagálják a dolgot, szerintem kérj bocsánatot tőle, talán attól lenyugszanak a kedélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!