Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Figyelt kérdés
A legapróbb kérésekre is ellenkezik, (pl jól esne ha nem napi 20 percet, hanem 30 percet beszélnénk) és minden mögött uralkodási vágyat lát, és ezért ő kezdni el korlátozni a másikat? Megtagad minden apróságot, amikkel tudja hogy a másiknak örömöt okozna, és csakazért se teszi meg, nehogy a másik uralkodni akarjon felette, nehogy eel legyen nyomva. Holott ő teszi ezt a másik féllel. Hogyan lehetne megértetni azt, hogy az ember nem azért kér hogy uralkodjon, hanem azért mert azzal a valamivel örömöt okozna, és a másik úgy érezné, az ő érzései, igényei is fontosak?
2021. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Bármit mondtam, mindent megkérdőjelezett, szerinte én csak hazudok. A múltjában sok csalódás érte, és rajtam verte le.

Mindig mindenben az ő akarata volt az első.

Ha hozzászóltam egy ellenkező neműhöz, a világ legnagyobb ribije lettem.Ő bezzeg tarthatta az egyik exével a kapcsolatot, ha ezt szóvá tettem, szégyelljem magam és az exnek a lába nyomába sem érhetek volt a válasz.

Àllandóan bsztatott, hogy vàltoztassak a külsőmön az ő elképzelésének megfelelően. Írhatnék még egy könyvet is a kapcsolatról, de erre sem időm, sem kedvem. És nem is ez a lényeg itt, hanem az, hogy bárkivel lehet szakítani, ha az embernek tényleg elege van.

Tehát, nem volt egy mentálisan rendben lévő ember ő sem.

És volt alkoholista, eligénytelenedett pasim is. Azzal is lezártam, pedig kb. 1 évig próbálkozott még utána. De be akartam fejezni és be is fejeztem vele. És nála sem érdekelt, hogy érti vagy sem. Ez már az ő problémája volt, nem az enyém.

2021. máj. 29. 12:04
 52/64 anonim ***** válasza:
87%

"hol az önsorsrontás? Igazad lenne akkor ha vele akarnék maradni! De nem akarok!"

És mit tettél azért, hogy szakíts vele, mióta eldöntötted, hogy nem akarsz vele maradni?

2021. máj. 29. 12:27
 53/64 anonim ***** válasza:
84%

"És mit tettél azért, hogy szakíts vele, mióta eldöntötted, hogy nem akarsz vele maradni?"

Panaszkodott, majd az megoldja.

2021. máj. 29. 12:30
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de itt veled van a legnagyobb baj.
2021. máj. 29. 13:16
 55/64 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt?
2021. máj. 29. 13:31
 56/64 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem vagy képes meghallgatni és feldolgozni a válaszokat, és nem arra koncentrálsz, amit te tehetsz meg, hanem amit majd a másik tenni fog. Ez a leggázabb kifogás amit valaha láttam. Azért nem szakítasz mert nem tudod megindokolni? Ne haragudj, de nagyon nem stimmel veled valami.
2021. máj. 29. 13:34
 57/64 A kérdező kommentje:
Többször leírtam hogy nem gond a szakítás ha szakítanom kell. Most sem azzal van a gond!
2021. máj. 29. 13:49
 58/64 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt semmi gond, csak te csinálod feleslegesen a feszkót. Közlöd vele, hogy ennyi volt, aztán csá. Az nem a te gondod, hogy ő mit gondol. De kérődzhetsz még rajta 5 évig is, ha ennyire ráérsz. És egyet jegyezz meg, nem lehet mindig mindenkivel korrekt módon szakítani. Ezzel az ürgével sem lehet. Marad az egyszerű verzió. Tehát innen már csak rajtad múlik.
2021. máj. 29. 14:19
 59/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 29. 14:33
 60/64 anonim ***** válasza:

"Többször leírtam hogy nem gond a szakítás ha szakítanom kell. Most sem azzal van a gond!"

Most akkor akarsz egyáltalán szakítani vele, vagy nem?

2021. máj. 29. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!