Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Bármit mondtam, mindent megkérdőjelezett, szerinte én csak hazudok. A múltjában sok csalódás érte, és rajtam verte le.
Mindig mindenben az ő akarata volt az első.
Ha hozzászóltam egy ellenkező neműhöz, a világ legnagyobb ribije lettem.Ő bezzeg tarthatta az egyik exével a kapcsolatot, ha ezt szóvá tettem, szégyelljem magam és az exnek a lába nyomába sem érhetek volt a válasz.
Àllandóan bsztatott, hogy vàltoztassak a külsőmön az ő elképzelésének megfelelően. Írhatnék még egy könyvet is a kapcsolatról, de erre sem időm, sem kedvem. És nem is ez a lényeg itt, hanem az, hogy bárkivel lehet szakítani, ha az embernek tényleg elege van.
Tehát, nem volt egy mentálisan rendben lévő ember ő sem.
És volt alkoholista, eligénytelenedett pasim is. Azzal is lezártam, pedig kb. 1 évig próbálkozott még utána. De be akartam fejezni és be is fejeztem vele. És nála sem érdekelt, hogy érti vagy sem. Ez már az ő problémája volt, nem az enyém.

"hol az önsorsrontás? Igazad lenne akkor ha vele akarnék maradni! De nem akarok!"
És mit tettél azért, hogy szakíts vele, mióta eldöntötted, hogy nem akarsz vele maradni?

"És mit tettél azért, hogy szakíts vele, mióta eldöntötted, hogy nem akarsz vele maradni?"
Panaszkodott, majd az megoldja.

"Többször leírtam hogy nem gond a szakítás ha szakítanom kell. Most sem azzal van a gond!"
Most akkor akarsz egyáltalán szakítani vele, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!