Ha Tankcsapda koncert után oda menne Lukácsékhoz egy 16 éves rajongó fiú (nem betegesen nagy fan) akkor vele is jó fejek lennének vagy úgy állnának hozzá az egészhez hogy sz@ros hülye gyerek mit akar itt menjen vissza az oviba homokozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy szabad e egyáltalán, de ha minden igaz akkor gyakran odamennek hozzájuk koncert után és elvileg tök jó arcok és nem lekoptatják őket hanem beszélgetnek vagy bármi ha nem hulla fáradtak. Ha a környékünkre jön a tankcsapda koncertenzi akkor én mindig ott vagyok az első sorban de még odamenni hozzájuk nem mertem.2018. jún. 28. 22:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem fognak lekoptatni, sőt...még én se mentem oda hozzájuk, de nem hinném, hogy bunkók lennének...
UI:én kib4szott nagy Tankcsapda fan vagyok, megőrülök értük😍😍 13/l😅
2/4 anonim válasza:
Ha kijönnek koncertek után, az nyilván azért van, hogy fotózkodhassanak velük a rajongók.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! :)
2018. jún. 30. 00:43
4/4 anonim válasza:
Én is voltam már pár koncertjükön de még nem sikerült őket elkapnom... Amikor legutóbb nálunk voltak, pont nem voltam itthon, viszont pár haverom dumált velük meg fotózkodtak is :D Elvileg rendesek voltak, mindenki sorrakerült, egyedül Fejes volt türelmetlen és már húzott volna el, de valahol meg tudom érteni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!