Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Figyelt kérdés
A legapróbb kérésekre is ellenkezik, (pl jól esne ha nem napi 20 percet, hanem 30 percet beszélnénk) és minden mögött uralkodási vágyat lát, és ezért ő kezdni el korlátozni a másikat? Megtagad minden apróságot, amikkel tudja hogy a másiknak örömöt okozna, és csakazért se teszi meg, nehogy a másik uralkodni akarjon felette, nehogy eel legyen nyomva. Holott ő teszi ezt a másik féllel. Hogyan lehetne megértetni azt, hogy az ember nem azért kér hogy uralkodjon, hanem azért mert azzal a valamivel örömöt okozna, és a másik úgy érezné, az ő érzései, igényei is fontosak?
2021. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Aki a múltat keveri a jelennel, az szerinted beszámitható és megertő?
2021. máj. 29. 10:45
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egyszer egy pasim, aki TUDATOSAN késett mindig fél-, 1 órát a randiról, hogy nehogymá' az legyen amit a nő akar... az ilyennek nem való még kutya sem, nemhogy nő
2021. máj. 29. 11:08
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
És mentális beteggel nem lehet szakítani? Na ne már. Már többen leírták előttem hogy hogyan lehet. Nem kell hogy megértsen, annyit kell mondani hogy szevasz aztán többet nem keresed, tiltod mindenhonnan, ha zaklat akkor rendőrség. Fogd már fel hogy nem tartozol neki semmivel. Se empátiával, se magyarázattal. De így a te életed is tönkre fog menni.
2021. máj. 29. 11:18
 44/64 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de mindenből, amit leírtál, és minden neked feltett, de általad kikerült kérdés meg nem válaszolásából az látszik, hogy abszolút nem saját magadon és a saját mozgástereden belül található megoldáson van a figyelmed, fókuszod, hanem totálisan a másik emberen, és az ő személyiségét, manipulatív viselkedését, pszichés, mentális problémáit tolod oda kifogásként arra, hogy TE miért nem teszed meg, amit TE megtehetnél azért, hogy lezárd ezt az egészet.

Nekem az a benyomásom, hogy a saját valós lehetőségeidről és egyben felelősségedről tereled ezzel a figyelmet.

2021. máj. 29. 11:30
 45/64 A kérdező kommentje:
Pont hogy minden felelősséget ő rakott rám. Ő az aki semmiért sem vállalt felelősséget. Én szakítani is úgy szoktam ahogy mondtam is hogy megindoklom, mert ez is felelősség. Hogy az ő személyét nézem. Jóhogy, mivel ki és beszámíthatatlan ezert gondolok a reakciójára is. Örülök hogy itt még senkinek sem volt olyan hekyzete hogy ilyen tipusúval kellett volna szakítania.
2021. máj. 29. 11:39
 46/64 A kérdező kommentje:
A mozgástér pedig annyi hogy mondtam mindent kontrollál. Ez nem mozgastér hanem egy lópikula. De nem tudod megértetni vele. Semmit sem mert nincs realitásérzéke!
2021. máj. 29. 11:41
 47/64 anonim ***** válasza:
91%
Te önsorsrontó vagy és ebből nem vagy hajlandó engedni. Akkor szenvedj.
2021. máj. 29. 11:42
 48/64 A kérdező kommentje:
47-es hol az önsorsrontás? Igazad lenne akkor ha vele akarnék maradni! De nem akarok!
2021. máj. 29. 11:43
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

De, gyáva vagy, hiszen csak a kifogásokat sorolod, hogy miért nem szakítasz.

Igen, szakítottam.

Annyit mondtam, hogy nem akarok vele lenni már, nem vonzódom hozzá, nem szeretem, nem kedvelem mint embert sem már. Az meg a fszt sem érdekelte, hogy megértette vagy sem. Soha többé nem álltam vele szóba, pedig próbálkozott, de leszartam.

Tudod, ha valaki tényleg akar valamit és komolyan akarja, akkor megtesz érte mindent. Te a jelek szerint akarni sem akarod igazán, csak panaszkodni akarsz. Azzal meg kitörölheted a segged.

2021. máj. 29. 11:47
 50/64 A kérdező kommentje:
49-es elmondod hogy az illetőnél miben nyilvánult meg a mentális gond?
2021. máj. 29. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!