Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Az ilyet el kell hajtani a búsba, teljesen felesleges kínlódni vele.
Csak szívatod magad mellette.

"Sosem tettem azt, hogy nem indoklom a szakítást!" Ööö, honna veszed, hogy magyarázattal tartozol...?
Kedves XY, azért szakítok, mert nem akarok veled lenni.
Kedves XY, azért szakítok veled, mert úgy döntöttem.
Kedves XY, azért szakítok veled, mert a jövőmet nélküled képzelem el.
Ezek mind elegendően jó okok, hidd el. Semmilyen magyarázattal nem tartozol. Búcsúajándéknak egy jó pszichológus tel. számát add neki!

"Soha nem szakítottam indoklás nélkül. Ezt most hogy oldjam meg?"
Sehogy. A fickó mentálisan beteg, nem neked kell megoldani a problémáit + nem is vagy rá képes, mivel ő nem akarja. Hagyd ott, esetleg mondd meg neki, hogy keressen pszichológust. SPOILER Nem fog. SPOILER
Nem vagy köteles megindokolni a dolgot.

Egy napon kipróbálni vele, hogy valóban uralkodik felette a nő, Majd a nap végén megkérdezni tőle, hogy milyen volt, hogy érezte magát, mit szeretne ezzel kapcsolatban a jövőben? Amíg valamit nem próbálunk ki, addig csak TFH.-k mennek.
Viszont számolni kell a férfi esetleges ellenállásával, azt is tudni kell kezelni az adott szitugyakorlatban a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!