Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Figyelt kérdés
A legapróbb kérésekre is ellenkezik, (pl jól esne ha nem napi 20 percet, hanem 30 percet beszélnénk) és minden mögött uralkodási vágyat lát, és ezért ő kezdni el korlátozni a másikat? Megtagad minden apróságot, amikkel tudja hogy a másiknak örömöt okozna, és csakazért se teszi meg, nehogy a másik uralkodni akarjon felette, nehogy eel legyen nyomva. Holott ő teszi ezt a másik féllel. Hogyan lehetne megértetni azt, hogy az ember nem azért kér hogy uralkodjon, hanem azért mert azzal a valamivel örömöt okozna, és a másik úgy érezné, az ő érzései, igényei is fontosak?
2021. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 A kérdező kommentje:
A több beszélgetési igényre azt mondja, megtehetné de nem akarja! Nem is az hogy jó igyekszik vagy valami szándék, hanem kijelenti hogy nem akarja, mert ha ebben engedne akkor úgy érezné hogy a másik uralkodik rajta.
2021. máj. 29. 09:05
 2/64 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet el kell hajtani a búsba, teljesen felesleges kínlódni vele.

Csak szívatod magad mellette.

2021. máj. 29. 09:06
 3/64 anonim ***** válasza:
95%
Kidobnám a francba
2021. máj. 29. 09:06
 4/64 anonim ***** válasza:
100%
Ott kell hagyni
2021. máj. 29. 09:08
 5/64 A kérdező kommentje:
Igen sajnos én is ezt látom az egyetlen megoldásnak, de életemben először érzem azt, hogy nem fog működni ha egyenesen szakítok vele, azaz ha megmondom az indokot, hogy konkrétan önzőnek tartom. Mindig egyenesen szakítottam, de olyan szinten le akar uralni, hogy az egészből azt hozná ki, őt kell sajnálni, és velem van a gond. Soha nem szakítottam indoklás nélkül. Ezt most hogy oldjam meg?
2021. máj. 29. 09:11
 6/64 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdenék már vele semmit. Kínlódjon vele az, akinek nyóc anyja van.
2021. máj. 29. 09:19
 7/64 A kérdező kommentje:
Sosem tettem azt, hogy nem indoklom a szakítást! Most meg mégis tudom hogyha vázolnám az indokot, meg sem értené, és az jönne le neki, hogy igazolom azt hogy uralkodni akartam felette. Én ilyennel még nem találkoztam.
2021. máj. 29. 09:22
 8/64 anonim ***** válasza:
100%

"Sosem tettem azt, hogy nem indoklom a szakítást!" Ööö, honna veszed, hogy magyarázattal tartozol...?

Kedves XY, azért szakítok, mert nem akarok veled lenni.

Kedves XY, azért szakítok veled, mert úgy döntöttem.

Kedves XY, azért szakítok veled, mert a jövőmet nélküled képzelem el.

Ezek mind elegendően jó okok, hidd el. Semmilyen magyarázattal nem tartozol. Búcsúajándéknak egy jó pszichológus tel. számát add neki!

2021. máj. 29. 09:26
 9/64 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem szakítottam indoklás nélkül. Ezt most hogy oldjam meg?"

Sehogy. A fickó mentálisan beteg, nem neked kell megoldani a problémáit + nem is vagy rá képes, mivel ő nem akarja. Hagyd ott, esetleg mondd meg neki, hogy keressen pszichológust. SPOILER Nem fog. SPOILER

Nem vagy köteles megindokolni a dolgot.

2021. máj. 29. 09:28
 10/64 anonim ***** válasza:
64%

Egy napon kipróbálni vele, hogy valóban uralkodik felette a nő, Majd a nap végén megkérdezni tőle, hogy milyen volt, hogy érezte magát, mit szeretne ezzel kapcsolatban a jövőben? Amíg valamit nem próbálunk ki, addig csak TFH.-k mennek.

Viszont számolni kell a férfi esetleges ellenállásával, azt is tudni kell kezelni az adott szitugyakorlatban a nőnek.

2021. máj. 29. 09:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!