Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Figyelt kérdés
A legapróbb kérésekre is ellenkezik, (pl jól esne ha nem napi 20 percet, hanem 30 percet beszélnénk) és minden mögött uralkodási vágyat lát, és ezért ő kezdni el korlátozni a másikat? Megtagad minden apróságot, amikkel tudja hogy a másiknak örömöt okozna, és csakazért se teszi meg, nehogy a másik uralkodni akarjon felette, nehogy eel legyen nyomva. Holott ő teszi ezt a másik féllel. Hogyan lehetne megértetni azt, hogy az ember nem azért kér hogy uralkodjon, hanem azért mert azzal a valamivel örömöt okozna, és a másik úgy érezné, az ő érzései, igényei is fontosak?
2021. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele boldog. Ez ultimate ok a szakításra, és 20-on éves házasságoknál is működik, mint vállási indok.

Nem kell túl bonyolítani.

2021. máj. 29. 09:33
 12/64 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elmondod neki így. Ha nem érti meg, az az ő baja. Az, hogy mit fog rólad gondolni, ne érdekeljen.
2021. máj. 29. 09:34
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

"Most meg mégis tudom hogyha vázolnám az indokot, meg sem értené, és az jönne le neki, hogy igazolom azt hogy uralkodni akartam felette."

És? Kit érdekel, hogy mit gondol? Defektes egy alak. Én ennyit mondanék neki.

Én ilyennel még nem találkoztam."

Ne aggódj, vannak még ilyenek.

2021. máj. 29. 09:40
 14/64 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az illető maga pszichológus! Az a szakmája,tehát küldjem vmelyik kollégájához? Betegesen fél attól hogy egy nő uralkodni akar felette, és ezt úgy előzi meg, hogy ő lenyomja a másikat. Direkt frusztrál. Mintha önmagammal akarna szembe állítani. Egyszer azt mondta, én kiegyensúlyozottabb vagyok mint ő, mert ő magát szélsőségesnek gondolja. Szóval még életemben nem voltam ilyen helyzetben. Tudja jól hogy őszinte korrekt ember vagyok, és mintha direkt úgy alakítaná a helyzeteket, hogy szorongani kezdjek. És ezt elérte mivel ahogy írtam tudom ha elmondanám hogy önzőnek tartom, akkor megfordítaná a helyzetet, csűrné csavarná, hogy én érezzem rosszul magam az igényeim miatt.
2021. máj. 29. 09:42
 15/64 anonim ***** válasza:
92%

"Az a helyzet, hogy az illető maga pszichológus!"

És?! A pékek lisztesek, a kéményseprők kormosak, a pszichológusok...Érted.

"megfordítaná a helyzetet, csűrné csavarná, hogy én érezzem rosszul magam az igényeim miatt."

Vagyis megmagyarázod magadnak, hogy miért NEM SZABAD szakítanod egy seggfejjel?! Senkinek nincs akkora hatalma, hogy ilyenformán korlátozzon, csak akkor, ha hagyod. Neked sem ártana némi terápia, ha nem tudod meghúzni a saját határaidat, és képtelen vagy különbséget tenni az önzés és az önvédelem közt. Ha megverne, otthagynád? Vagy azt is megmagyaráznád, hogy tulajdonképp szeret?! Nem szélsőséges, hanem elmebeteg. Stockholm szindrómát próbál kialakítani, úgy látom sikeresen.

Én szimplán annyit mondanék, hogy b@ssza meg az anyját, és lelépnék MAGYARÁZAT NÉLKÜL, kit érdekel, mit gondol ez a féreg?

2021. máj. 29. 09:57
 16/64 A kérdező kommentje:
Szakítani akarok de nem tudom ez esetben hogyan!
2021. máj. 29. 10:00
 17/64 A kérdező kommentje:
Pont hogy mindig megmondtam neki ha vmi hiányzott, kiálltam magamért, az eredménye pedig az lett hogy le akart uralni, megtörni. Kívülről nézbe pikk pakk szakíts, de itt egy mentálus betegről van szó, aki figyelembe nem veszi a másik igényeit. Ez nem olyan hogy egy normális emberrel szakítani és kész.
2021. máj. 29. 10:02
 18/64 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy közlöd vele, hogy vége mert nem vagy boldog vele és kész. Mit nem értesz ezen?
2021. máj. 29. 10:02
 19/64 anonim ***** válasza:
89%

Mi benne a bonyolult, az isten áldjon meg?! Közlöd vele, hogy ennyi volt, kész! Mit fog csinálni, feljelent? Beperel?

Attól félsz, hogy TALÁN, ÁTMENETILEG, EGY KICSIT kényelmetlenül fogod érezni magad? Inkább benne maradsz egy bántalmazó kapcsolatban?

2021. máj. 29. 10:05
 20/64 A kérdező kommentje:
Ő nem fogja ezt tudomásul venni, ezt meg te ertsd meg! Az sem érdekli hogy a másik mit akar vagy mit nem akar. Minden legyen úgy ahogy ő akarja, akkor amikor ő akarja.
2021. máj. 29. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!