Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki betegesen retteg attól, hogy uralkodni akar felette a nő?

Figyelt kérdés
A legapróbb kérésekre is ellenkezik, (pl jól esne ha nem napi 20 percet, hanem 30 percet beszélnénk) és minden mögött uralkodási vágyat lát, és ezért ő kezdni el korlátozni a másikat? Megtagad minden apróságot, amikkel tudja hogy a másiknak örömöt okozna, és csakazért se teszi meg, nehogy a másik uralkodni akarjon felette, nehogy eel legyen nyomva. Holott ő teszi ezt a másik féllel. Hogyan lehetne megértetni azt, hogy az ember nem azért kér hogy uralkodjon, hanem azért mert azzal a valamivel örömöt okozna, és a másik úgy érezné, az ő érzései, igényei is fontosak?
2021. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ugyan magyaráz már meg nekünk, hogy miért is tartoznál neki magyarázattal?

2021. máj. 29. 10:06
 22/64 A kérdező kommentje:
Pont az a gondom hogy itt csak az marad hogy hirtelen eltűnök de utánam fog jönni tudom. Nem olyan egyszerű ez mint ahogy kívülről látszik. Nagyon manipulatív, és ha ez nem jön be akkor önsajnálat, ha ez sem akkor agresszió vmilyen szintje de ez érzelmi agresszió. Olyan szinten nem érdekli a másik ember erzései, akarata, hogy az a félelmetes.
2021. máj. 29. 10:08
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

"Ő nem fogja ezt tudomásul venni, ezt meg te ertsd meg!"

Jó, tudod mit, feladom! Legyetek boldogok (bár te nem leszel), hagyok itt valamit, amire szükséged lesz.

[link]

Sajnállak, komolyan, de önmagadtól senki nem képes megvédeni.

2021. máj. 29. 10:10
 24/64 A kérdező kommentje:
23-as igazad lenne de egy mentális beteg ember az illető! Ne a normálisakból indulj ki! Azokkal nem gond szakítani, de egy ilyennel... amug nem találkoztam ilyen emberrel, semmi gond nem volt a szakítással, mert a másik fél tudomásul vette, itt viszont mas a helyzet és tedd hozzá hogy pszichológus, tehát képes volna engem beállitani olyannak amilyen nem vagyok! Kinek hinnének szerinted?
2021. máj. 29. 10:16
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
De ne bohóckodj már. Szakítasz vele, letiltod mindenhonnan aztán ha megjelenik a házad előtt kihívod a rendőrséget. Ha ennyire félsz első pár éjszakára hívd át valamelyik barátodat, barátnődet, hogy aludjon nálad. A párod csak egy ember, nem fölötted létezik, nem kell tőle félned. Nem tud érzelmileg befolyásolni, hogyha nem hagyod, hogy beszéljen veled.
2021. máj. 29. 10:17
 26/64 A kérdező kommentje:
Minden vita alkalmával azonnal leuralt, és tudja hogy kiállok magamért, de olyan szinten manipulativ hogy senki nem hinné el róla hogy mikre képes! Hatalommániás, kontrolláló, és az embert önmaga ellen akarja fordítani, és azt beállítani örültnek. Ez így nagyon durva ám.
2021. máj. 29. 10:21
 27/64 A kérdező kommentje:
25-ös, pont ahogy megismered, mintha nem ember lenne. Totál hidegvér ha vmivel nem értesz egyet. Manipuláció hogy elhitesse veled olyan vagy amilyen valójában nem. Én már azon csodálkozom, hogy lehet ő pszichológus, és vajon mennyi embert manipulált rossz irányba?
2021. máj. 29. 10:24
 28/64 anonim ***** válasza:
79%

"Mindig egyenesen szakítottam, de olyan szinten le akar uralni, hogy az egészből azt hozná ki, őt kell sajnálni, és velem van a gond. "

Akkor ne keresd többet, ne kérj többet tőle semmit, ha ő hív telefonon, akkor ne azzal próbálkozz, hogy a napi 20 perc helyett hogyan lehetne 30, hanem mondd azt 8-10 perc után, hogy most már szeretnél elköszönni. Ha közös programot akar, akkor mondd azt, hogy már van aznapra más programot, vagy azt, hogy most szívesebben lennél egyedül.

Az is egy lehetséges megoldás, hogy a szakítás fekete-fehér kimondása helyett elkezdesz visszahúzódni ebből a kapcsolatból.

A helyedben a saját dolgaimba fektetnék időt, energiát, nem pedig abba, hogy egy ilyen manipulatív embernek megpróbáljak megfelelni, és hagyni, hogy berántson a játszmáiba.

Megkérdezhetem, hogy mindazok után, amit leírtál a kapcsolatotokról és a személyiségéről, mi az, ami mellette tartott eddig?

Mit ad neked ez a kapcsolat?

2021. máj. 29. 10:24
 29/64 A kérdező kommentje:
Azt tettem amit mondtál! Egy idő után eltávolodtam, de nem használt! Ezt igy nem lehet elmondani, leírni, ez teljesen más mintha normális emberrel volnál, vagy azzal akarnál szakítani. Eddig én sem találkoztam ilyennel.
2021. máj. 29. 10:26
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
#26 Akkor szakíts vele az utcán, de előtte hívj egy taxit 15 perccel későbbre. Elmondod a mondandódat, aztán kalap kabát beszállsz az autóba, oda nem követhet és nem mondhatja a magáét többet.
2021. máj. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!