Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 08:48
61/77 anonim válasza:
#59-es kérdésre #57-es vagyok szerintem engem kérdeztél 37 éves vagyok 4 hosszabb párkapcsolattal.
Továbbra sem értem, ha ezek szerint voltak párkapcsolataid és tudsz csábítani, akkor nézd meg mit kérdeztél, miket válaszoltál; mert vagy magadnak hazudsz, vagy nekünk!
62/77 A kérdező kommentje:
Most is van parkapcsolatom
2021. máj. 24. 13:43
63/77 A kérdező kommentje:
A kerdesem nem ugy hangzott:
Nincs pasim kover vagyok, vajon lesz valaha parom? Vajon kövéren is kellek majd egyszer valakinek?
Csupán érdekelt, hogy a teltebb nők mennyire tetszenek a ferfiaknak
2021. máj. 24. 13:45
64/77 anonim válasza:
Akkor mi a bajod, nem tetszel neki?
65/77 A kérdező kommentje:
Csinosnak tart.
Sose bántott azzal, hogy pl nagy a hasam.
Formásnak tart, csinosnak, vonzónak. Állandóan kíván
2021. máj. 24. 14:08
66/77 anonim válasza:
De akkor minek tetted fel a kerdest!?
68/77 A kérdező kommentje:
Én utálom magam. Szeretnék fogyni nem sokat max 5-8 kilót.
2021. máj. 24. 14:25
70/77 A kérdező kommentje:
En nem akarok vékony lenni. Csak kicsit ebbol leadni. Boven 20 kilot kéne fogynom táblázat szerint, de nem akarok annyit.
2021. máj. 24. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!