Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nem vékony, teltebb nők is el tudnak csábítani egy férfit? Vagy a pasiknak csak vékony nők kellenek? 😔
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 08:48
31/77 anonim válasza:
Jobbulast, de a pajzsmirigy probléma nem változtatja meg a gondolkodásodat. Simán mehetnél futni, sétálni, edzőterembe és megszüntethetnéd a cola, chips, esti nasi programot is.
32/77 anonim válasza:
Mert a tehén lesz a nőies? LOL. Na mentem, puszi.
33/77 A kérdező kommentje:
Anyukad a tehén
2021. máj. 24. 10:10
34/77 anonim válasza:
#34: nem mindenki, de te történetesen az vagy.
35/77 anonim válasza:
Most nem azért... de attól még nem lesz valaki meleg, ha nem a beteg, debella hústornyok jönnek be neki. :D
36/77 A kérdező kommentje:
Es en mondtam, hogy debella vagyok és hustorony?
2021. máj. 24. 10:14
37/77 anonim válasza:
35-ös menj a francba egy hölgyet hogy lehet le tehenezni?
38/77 A kérdező kommentje:
En arrol beszéltem, ha valaki van kb 50 kg és deszka, se csipoje, se melle, se feneke se semmije... Szerintem azok a nők nem vonzók.
2021. máj. 24. 10:15
39/77 anonim válasza:
És mi zárja ki, ha egy nő 50 kilós, hogy ne lehetne attól kerek, formás popsija, cicije, keskeny dereka, szélesebb csípője? Csak mert volt 180 centis, 58 kg-os barátnőm, messze a legjobb alakkal, formás testtel.
40/77 anonim válasza:
Nincs olyan betegség amitől nem tudsz fogyni. Olyan van, hogy nem mész el vele orvoshoz, nem hallgatsz az orvosra, nem szeded a gyógyszeredet, nem tartod a diétádat, nem sportolsz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!