Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony nők kinek a BMI indexe 20 alatt van van társ keresésnél gondotok?
18-as BMI-ig egeszseges valaki sulya, az alatt sovany. 20-as BMI szint az vekony, normalis alakot jelent egyaltalan nem mondanam “nagyon vekonynak”
Az en BMI-im is 20 alatt van, atlagos alakom van, vekony de nem sovany. Sosem volt problemam a parkeresesnel.
ez a BMI egy fszsag, nem veszi figyelembe az egyeni alkatot, testfelepitest, izmot.
az en BMI-m 18-19 korul mozog, ami elvileg sovany, de a gyakorlatban nagyon nem vagyok sovany. kover sem, nyilvan, de azert van combom-pospsim, inkabb atlagnak erzem magam.
nyilvan vannak ferfiak, akik a nagyon vekony noket kedvelik, masok meg az atlagosabbakat.
Valami 16-os a BMI-m, 16 valamennyi emlékeim szerint. 170 centihez nem érem el az 50 kg-t sem, 47-48 vagyok, ruházattól függően.
Hogy van-e gondom? Bő 3 hónap múlva leszek 7 éve apáca, és előtte sem voltam kelendőbb. Pedig nem is akarok társat, nem hiányzik a kolonc a nyakamra, csak szexet. És még így sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!